Ako uskutočniť hovor z aplikácie Gmail

Obsah:

Ako uskutočniť hovor z aplikácie Gmail
Ako uskutočniť hovor z aplikácie Gmail
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Klepnite na Chat, vyberte kontakt a potom klepnutím na Phone uskutočnite hlasový hovor alebo klepnite na Fotoaparátna uskutočnenie videohovoru.
  • Ak nevidíte možnosť Rozhovor, klepnite na Menu > Nastavenia. Vyberte svoj účet a povoľte ho klepnutím na Chat.
  • Ak nemôžete volať, aktualizujte aplikáciu a uistite sa, že Gmail má povolenie na prístup k vášmu mikrofónu a kamere.

Tento článok vysvetľuje, ako volať z aplikácie Gmail pre Android a iOS. Táto funkcia je dostupná pre každého, kto má Google Workspace alebo osobný účet Google.

Volať môžete iba pomocou mobilnej aplikácie Gmail. Ak k svojmu účtu Gmail pristupujete z inej e-mailovej aplikácie, pri prijatí hovoru od iného používateľa Gmailu budete presmerovaní do aplikácie Gmail.

Ako uskutočním hovor z aplikácie Gmail?

Ak chcete uskutočňovať hlasové hovory alebo videohovory v aplikácii Gmail, postupujte takto:

  1. Klepnite na Chat v spodnej časti aplikácie Gmail.

    Ak nevidíte možnosť Rozhovor, klepnite na Menu > Nastavenia. Vyberte svoj účet a povoľte ho klepnutím na Chat.

  2. Vyberte kontakt, ktorému chcete zavolať.
  3. Klepnutím na Telefón uskutočníte hlasový hovor alebo klepnutím na Kamera uskutočníte videohovor.

    Image
    Image

Keď príjemca prijme, hovor sa začne v aplikácii. V prípade hlasových hovorov uvidíte trvanie hovoru v hornej časti obrazovky. Ak daná osoba nemá aplikáciu Gmail, jej telefón nezazvoní, ale môže vidieť, že ste sa jej pokúsili zavolať.

Ak daná osoba neodpovie, zobrazí sa jej upozornenie v četoch. Podobne, keď zmeškáte hovor, dostanete upozornenie vo svojich četoch.

Image
Image

V aplikácii Gmail môžete uskutočňovať iba individuálne hovory. Pre skupinové hovory si budete musieť nastaviť stretnutie v službe Google Meet.

Prečo nemôžem volať v Gmaile?

Je možné, že táto funkcia vo vašom regióne ešte nebola zavedená. Skúste aktualizovať aplikáciu a skontrolovať povolenia aplikácie, aby ste sa uistili, že Gmail bude mať prístup k vášmu mikrofónu a fotoaparátu.

Ak vo svojich četoch nevidíte možnosti hlasových hovorov a videohovorov, môžete poslať pozvánku na videohovor cez Google Meet. V čete klepnite na Plus (+) vedľa textového poľa a potom klepnite na Odkaz na stretnutie.

Image
Image

Pomocou služby Google Voice môžete tiež uskutočňovať bezplatné hovory na ľubovoľné telefónne číslo z webového prehliadača.

FAQ

    Ako zavolám z Gmailu na prenosnom počítači?

    Otvorte Gmail v prehliadači a v dolnej časti vyberte New Meeting. Alebo otvorte četovú konverzáciu, vyberte šípku nadol a potom vyberte Camera.

    Ako získam telefónne číslo Google?

    Ak chcete získať telefónne číslo Google, prejdite na stránku Google Voice a vyberte Na osobné použitie, vyhľadajte číslo a potom ho prepojte so svojím existujúcim telefónnym číslom. Prípadne vyberte Pre firmy a vyberte si plán.

Odporúča: