Twitter vám teraz umožňuje prihlásiť sa pomocou Google a Apple ID

Twitter vám teraz umožňuje prihlásiť sa pomocou Google a Apple ID
Twitter vám teraz umožňuje prihlásiť sa pomocou Google a Apple ID
Anonim

Twitter teraz umožňuje používateľom prihlásiť sa do aplikácie pomocou svojho Google alebo Apple ID.

Twitter Support oznámil nové možnosti prihlásenia prostredníctvom tweetu v pondelok. Práve teraz sa môžete pomocou svojho účtu Google prihlásiť do aplikácie Twitter aj na webovú stránku. Bohužiaľ, zatiaľ môžete na prihlásenie do aplikácie použiť iba svoje Apple ID, ale Twitter povedal, že čoskoro budete môcť svoje Apple ID používať aj na webe.

Image
Image

Twitter Support poznamenal, že ak sa znova prihlasujete do už existujúceho účtu, môžete použiť tieto nové možnosti prihlásenia, pokiaľ má váš účet rovnakú e-mailovú adresu ako vaše Google ID alebo Apple ID.

Obe prihlasovacie funkcie platia aj pre tých, ktorí si chcú vytvoriť nové účty na Twitteri. To znamená, že si nebudete musieť pamätať úplne iné používateľské meno a heslo pre Twitter, ale môžete jednoducho použiť svoje Google alebo Apple ID na prihlásenie.

Twitter nie je prvou aplikáciou alebo službou tretej strany, ktorá používateľom ponúka tieto alternatívne možnosti prihlásenia, no prihlasovacie údaje Google aj Apple ID sa stávajú čoraz obľúbenejšími spôsobmi, ako sa dostať na svoje obľúbené webové stránky. Spoločnosť Apple pôvodne predstavila prihlásenie cez Apple na konferencii Worldwide Developer Conference v roku 2019 a uviedla, že táto funkcia zabraňuje sledovaniu a ponúka viac možností kontroly súkromia.

Prihlásenia cez Google ID a Apple ID však nie sú vo všeobecnosti rovnaké. Aj keď svoje Google ID môžete použiť na prihlásenie na zariadení so systémom Android, iOS a na webe, prihlásenie Apple ID môžete použiť iba na skutočnom zariadení Apple.

Odporúča: