Pomoc! Zabudol som ID alebo heslo siete Nintendo

Obsah:

Pomoc! Zabudol som ID alebo heslo siete Nintendo
Pomoc! Zabudol som ID alebo heslo siete Nintendo
Anonim

Zabudnutie používateľského mena alebo hesla Nintendo Network ID vás nadobro nevyradí. Nintendo chápe, že si musíte zapamätať desiatky prihlasovacích údajov a hesiel, a spoločnosť ponúka nástroj na obnovenie na získanie vášho zabudnutého ID a resetovanie hesla.

Ako získať ID siete Nintendo

Image
Image

Ak ste už prihlásení do siete Nintendo Network a potrebujete si len obnoviť svoje ID alebo meno, otvorte ponuku na výber používateľa na svojom Wii U. Vaše ID je zobrazené oranžovo pod vašou prezývkou. Na Nintendo 3DS otvorte Systems Settings menu a klepnite na Nintendo Network ID SettingsVaše ID sa zobrazuje na prihlasovacej obrazovke pod vašou prezývkou.

Navštívte stránku na získanie ID siete Nintendo a postupujte podľa pokynov, ak ste boli zablokovaný vo svojom účte, pretože si nepamätáte svoje ID siete Nintendo.

Ako obnoviť heslo siete Nintendo

Ak máte problém zapamätať si heslo, ktoré ste pôvodne použili na zabezpečenie svojho účtu, navštívte stránku Nintendo Network Temporary Password. Zadajte e-mail, ktorý ste prepojili s vaším ID, a Nintendo vám pošle dočasné heslo.

Po prihlásení pomocou dočasného hesla zmeňte svoje heslo na trvalejšie.

Začiarknite možnosť Zapamätať si ma pri prihlásení do siete Nintendo Network a budete automaticky prihlásení na mesiac. Túto možnosť nepoužívajte, ak vaše zariadenie zdieľa niekoľko ľudí alebo ak hráte na zariadení, ktoré vám nepatrí alebo je vo verejnom priestore.

Odporúča: