Aktualizujte si softvér Echo Buds, aby ste predišli prehriatiu

Aktualizujte si softvér Echo Buds, aby ste predišli prehriatiu
Aktualizujte si softvér Echo Buds, aby ste predišli prehriatiu
Anonim

Aj keď je to len v ojedinelých prípadoch, je najlepšie sa uistiť, že sa Echo Buds pri používaní neprehrievajú.

Image
Image

S tvrdením, že Echo Buds sa môžu „v ojedinelých prípadoch“pri nabíjaní v puzdre prehriať, Amazon v stredu poslal používateľom e-mail, v ktorom ich požiadal o aktualizáciu softvéru, uvádza BBC.

Ako to funguje: Spoločnosť zrejme tiež uviedla, že používatelia dostanú bezpečnostnú aktualizáciu automaticky po pripojení k svojim telefónom cez Bluetooth. Môžete skontrolovať, či boli tie vaše aktualizované tak, že ich pripojíte k telefónu, keď sú v puzdre, a pomocou aplikácie Alexa zistíte, či je verzia softvéru 318119151 alebo vyššia, uvádza BBC.

A čo potom? Ak sa vaše slúchadlá neaktualizovali, môžete si ich „vynútiť“tak, že ich necháte v dosahu svojho telefónu asi 30 minút a potom sa uistíte, že sú znova pripojený cez aplikáciu Alexa.

Sčítané a podčiarknuté: Je pravdepodobné, že vaše Echo Buds budú v poriadku, ale je dobré sa uistiť, že sa aktualizujú. E-mail od Amazonu tiež uviedol, že aktualizácia z dlhodobého hľadiska zlepší výkon vašich batérií, takže je to tiež dobré. Okrem celej veci „neprehrievať sa“, samozrejme.

Odporúča: