Medzinárodné hovory so službou Google Voice Calling

Obsah:

Medzinárodné hovory so službou Google Voice Calling
Medzinárodné hovory so službou Google Voice Calling
Anonim

Google Voice vám umožňuje uskutočňovať a prijímať medzinárodné hovory za lacné alebo bezplatné, v závislosti od toho, kto hovor iniciuje. Google Voice, ako lacnejší konkurent Skype, tiež umožňuje ľuďom uskutočňovať bezplatné hovory medzi počítačmi a hovory len za jeden cent za minútu do niektorých medzinárodných destinácií.

Na odosielanie a prijímanie hovorov v službe Google Voice potrebujete číslo Google Voice. Funguje ako akékoľvek iné telefónne číslo a svoje číslo Google Voice môžete dať ľuďom, aby vás kontaktovali.

Image
Image

Používanie služby Google Voice na medzinárodné hovory

Okrem bezplatných hovorov medzi počítačmi na celom svete môžu používatelia služby Google Voice volať na pevné linky a mobilné telefóny, no nie zadarmo. Hovory na telefóny v rámci USA a Kanady však zostávajú bezplatné.

Sadzby hovorov v službe Google Voice patria medzi najnižšie na trhu, dva centy za minútu za hovor na mobilné číslo vo Francúzsku a jeden cent za minútu na pevnú linku. Tieto sadzby sú lacnejšie ako sadzby Skype, ktoré zahŕňajú dodatočné poplatky za pripojenie; sadzby služby Google Voice sú však drahšie ako ceny služby Nymgo, ktorá ponúka hovory za menej ako jeden cent za minútu.

Ak sa nachádzate v USA a zavoláte na medzinárodné telefónne číslo pomocou služby Google Voice v počítači alebo mobilnom zariadení, budú vám účtované medzinárodné sadzby. Google Voice zverejňuje sadzbu za minútu odchádzajúce hovory a tieto sadzby sa značne líšia v závislosti od krajiny, do ktorej voláte.

Ak volajúci zavolá z medzinárodného čísla na vaše číslo Google Voice, je to bezplatné v tom zmysle, že sa vám neúčtujú poplatky za minútu, ale ak je hovor presmerovaný na smartfón, váš operátor môže účtovať poplatok. Informujte sa u svojho operátora.

Ako sa služba Google Voice vyrovná Skype

Google Voice sa považuje za hrozbu pre Skype. Hoci má Google Voice menšiu základňu predplatiteľov ako Skype, stále môže byť výzvou pre poskytovateľa VoIP číslo jedna. Po prvé, hovory Google Voice sú lacnejšie ako hovory cez Skype. Google Voice tiež obsahuje arzenál funkcií, ako je nahrávanie hovorov, prepis hlasových správ a začlenenie e-mailov, vďaka čomu je lepší ako nástroj zjednotenej komunikácie.

Odporúča: