Uskutočňujte bezplatné telefonické hovory so službou Google Voice

Obsah:

Uskutočňujte bezplatné telefonické hovory so službou Google Voice
Uskutočňujte bezplatné telefonické hovory so službou Google Voice
Anonim

Google Voice je najlepší spôsob bezplatného telefonovania cez internet.

Služba Google Voice, ktorá je viac službou na správu telefónnych čísel než typická internetová telefónna služba, dokáže oveľa viac, než že umožňuje bezplatné telefonovanie.

Image
Image

Typy bezplatných hovorov so službou Google Voice

Službu Google Voice je možné použiť na bezplatné telefonovanie z počítača do počítača a bezplatné volanie z počítača na počítač.

Najjednoduchším a najbežnejším spôsobom používania služby Google Voice je umožniť tejto službe bezplatne pripojiť váš telefón k cieľovému číslu. Môžete to nazvať bezplatným hovorom „z telefónu na telefón“.

Zaregistrujte sa do služby Google Voice

Do služby Google Voice sa môžete bezplatne zaregistrovať zo svojho účtu Google, ktorý používa rovnaké informácie, aké používate na prístup k iným službám Google, ako sú Gmail a YouTube.

  1. Ak ešte nemáte účet Google, zaregistrujte si ho na Google.com.

    Image
    Image
  2. Prečítajte si a prijmite všetky podmienky alebo pravidlá a potom prejdite do nastavení služby Google Voice. V hornej časti stránky na karte Telefónne čísla vyberte VYBRAŤ.
  3. Potom môžete vyhľadať číslo na základe predvoľby mesta. Zadajte napríklad Atlanta, GA, a dostanete všetky čísla, ktoré si môžete vybrať a ktoré majú predvoľby Atlanty. Vyberte SELECT na čísle, ktoré chcete.

    Image
    Image
  4. Potom prejdite krok za krokom procesom prepojenia vášho existujúceho telefónu s účtom Google, aby ste mohli používať svoje číslo Google Voice s tabletom alebo telefónom.

Ako používať Google Voice

Používanie služby Google Voice na bezplatné telefonovanie:

  1. Prihláste sa do služby Google Voice a do príslušného poľa zadajte meno alebo číslo.

    Image
    Image
  2. Hovor začnite stlačením tlačidla telefónu.

    Image
    Image

Ak chcete používať službu Google Voice na bezplatné telefonovanie z počítača, nainštalujte si bezplatný doplnok Google Voice and Video Chat Plugin, nazývaný aj doplnok Hangouts. Po nainštalovaní môžete uskutočňovať bezplatné hovory z oblasti Rozhovor alebo Hangouts v Gmaile na skutočné telefóny iba pomocou mikrofónu a reproduktorov počítača.

Image
Image

Hovory z počítača do počítača, ktoré sa zvyčajne nazývajú hlasový rozhovor alebo videorozhovor, možno uskutočniť pomocou služby Google Hangouts.

Službu Google Voice môžete používať aj z mobilnej aplikácie. Oficiálne aplikácie Google sú k dispozícii pre používateľov zariadení Android, iPhone, iPad a iPod Touch.

Obmedzenia služby Google Voice

Bezplatné hovory uskutočnené cez Google Voice sú obmedzené na tri hodiny a vtedy budete odpojení. Môžete však volať na rovnaké číslo znova toľkokrát, koľkokrát chcete, takže ide skôr o príležitostné otravovanie ako o skutočné obmedzenie.

Dôležité je vedieť aj to, že hovory cez Google Voice sú bezplatné len, ak voláte na čísla zo Spojených štátov alebo Kanady. Za hovory na čísla mimo USA a Kanady sa bude účtovať malý minútový poplatok.

Hovory z počítača do počítača pomocou služby Google Hangouts nie sú obmedzené.

Thoughts on Google Voice

Službu Google Voice milujeme. Používali sme ho od čias GrandCentral, kým spoločnosť Google kúpil. Bezplatné telefónne hovory sú jasné a ich používanie je veľmi jednoduché.

Mobilná aplikácia, ktorú sme použili na iPhone, je užívateľsky prívetivá a funguje skvele vždy, keď ju potrebujeme.

Ak nie z akéhokoľvek iného dôvodu, niektorí ľudia získajú číslo Google Voice len preto, aby mohli určitých ľudí alebo spoločnosti posielať na iné číslo, než je ich hlavné telefónne číslo. Ak sa teda zaregistrujete do webovej služby a musíte zadať svoje telefónne číslo, môžete uviesť svoje číslo Google Voice, aby sa všetky hovory posielali tam, a nie na váš bežný telefón.

Keďže služba Google Voice podporuje hlasové správy, môžu vám bežní volajúci aj spamujúci zanechávať správy a všetky sa zhromažďujú v službe Google Voice, nie v doručenej pošte vášho bežného telefónu.

Existujú aj iné spoľahlivejšie spôsoby, ako ušetriť peniaze na účte za mobilný telefón. Google Fi ponúka cenovo dostupnú a spoľahlivú službu mobilného telefónu.

Odporúča: