Ako rýchlo vybrať viacero fotografií v systéme iOS

Obsah:

Ako rýchlo vybrať viacero fotografií v systéme iOS
Ako rýchlo vybrať viacero fotografií v systéme iOS
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Otvorte aplikáciu Fotky a prejdite do zbierky, z ktorej chcete vybrať fotky. Klepnite na tlačidlo Vybrať v pravom hornom rohu.
  • Potiahnite prstom po fotografiách, ktoré chcete vybrať. Uvidíte na nich modré začiarknutie. Potiahnutím nadol vyberte celý rad fotiek.
  • Klepnite na Share a zdieľajte ich cez Gmail, iCloud, Twitter atď. Alebo vytlačte fotografie alebo vytvorte prezentáciu. Pomocou Pridať do ich umiestnite do albumu.

Tento článok vysvetľuje, ako vybrať viacero fotiek na iPhone, iPade alebo iPode touch.

Ako vybrať viacero fotografií v systéme iOS

Počnúc systémom iOS 9 spoločnosť Apple zmenila spôsob, akým môžete vybrať viacero fotografií. Teraz ich môžete posunúť prstom po hromade namiesto toho, aby ste klepali na každú jednotlivo, čo uľahčuje zdieľanie dávky snímok s priateľmi a rodinou.

  1. Obrázky v aplikácii Fotky pre iOS sa automaticky triedia do zbierok podľa roku, dátumu a miesta. Otvorte zbierku, z ktorej chcete vybrať fotky.
  2. Klepnite na tlačidlo Vybrať v pravom hornom rohu obrazovky.

    Image
    Image
  3. Potiahnite prstom po fotografiách, ktoré chcete vybrať. Na každom z nich uvidíte modré začiarknutie.

    Image
    Image
  4. Potiahnutím nadol vyberte celý riadok fotiek.

    Image
    Image
  5. Po výbere fotiek máte niekoľko možností. Klepnutím na tlačidlo Share ich môžete zdieľať prostredníctvom rôznych aplikácií (Gmail, iCloud Photo Sharing, Twitter atď.). Táto možnosť vám tiež umožňuje vytlačiť fotografie alebo vytvoriť prezentáciu. Ikona Kôš vám umožňuje odstrániť fotografie, zatiaľ čo možnosť Pridať do vám ich umožňuje umiestniť do albumu.

    Image
    Image

Odporúča: