Ako synchronizovať svoj účet Hotmail s macOS Mail

Obsah:

Ako synchronizovať svoj účet Hotmail s macOS Mail
Ako synchronizovať svoj účet Hotmail s macOS Mail
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • V pošte vyberte Mail > Pridať účet > Iný poštový účet >Pokračovať.
  • Zadajte svoje meno, e-mailovú adresu služby Hotmail a heslo. Vyberte Prihlásiť sa.
  • Uistite sa, že ste v zozname dostupných služieb vybrali Mail a Poznámky.

Tento článok vysvetľuje, ako prijímať správy odoslané na vašu e-mailovú adresu v službe Hotmail pomocou aplikácie MacOS Mail. Aj keď je služba Hotmail ukončená, používatelia s e-mailovými adresami služby Hotmail môžu naďalej získavať správy z lokality Outlook.com, ku ktorej má Mail automaticky prístup.

Nastaviť Mail na svojom Macu pre Hotmail

Ak máte aktívnu e-mailovú adresu služby Hotmail, môžete si ju rýchlo nastaviť v Mac Mail.

  1. Vyberte ikonu Mail na doku vášho Macu. (Môžete ho nájsť aj v Launchpad alebo v priečinku Applications.)

    Image
    Image
  2. V ponuke Mail vyberte Pridať účet.

    Image
    Image
  3. Na obrazovke, ktorá sa otvorí, vyberte Iný e-mailový účet a potom vyberte Pokračovať. V závislosti od vašej verzie macOS možno budete musieť na ďalšej obrazovke vybrať Mail Account.

    Image
    Image
  4. Do príslušných polí zadajte svoje meno, e-mailovú adresu služby Hotmail a heslo. Vyberte Prihlásiť sa.

    Image
    Image
  5. Nechajte Mail a Poznámky začiarknite v zozname dostupných služieb. Vyberte Hotovo.

    Image
    Image
  6. Pozrite sa na postranný panel poštovej schránky v ľavej časti okna Pošta. Otvorte priečinok Doručená pošta, ak je zatvorený, kliknutím na šípku vedľa nej, čím zobrazíte všetky dostupné poštové schránky. Vyberte si novú poštovú schránku služby Hotmail, aby ste získali prístup k svojmu účtu Hotmail v aplikácii Mail. Ak ide o nový účet, budete mať iba uvítací e-mail. Ak ide o starší účet, číslo vedľa Hotmail v zozname poštových schránok označuje počet e-mailov v doručenej pošte.

    Image
    Image

Môžete čítať poštu a odpovedať na ňu a odosielať novú poštu pomocou svojej e-mailovej adresy služby Hotmail z aplikácie Mail na počítači Mac.

Ako získať nový účet Hotmail

Ak nemáte adresu služby Hotmail, ešte nie je neskoro si ju zaobstarať. Microsoft považuje Hotmail za starý e-mail, no spoločnosť ho stále podporuje. Ak si chcete zaregistrovať nový účet Hotmail:

  1. V prehliadači prejdite na Microsoft.com a kliknite na Prihlásiť sa v hornej časti webovej stránky, čím otvoríte prihlasovacie okno, ale neprihlasujte sa, aj keď máte účet.

    Image
    Image
  2. Kde sa na prihlasovacej obrazovke zobrazuje „Žiadny účet? Vytvorte si účet“, vyberte Vytvoriť si ho.

    Image
    Image
  3. Na obrazovke Create Account vyberte Získať novú e-mailovú adresu Potom zadajte požadovanú e-mailovú adresu vo formáte [email protected]zadaním mena a výberom @hotmail.com zo šípky rozbaľovacej ponuky, ktorá sa zobrazí napravo od poľa s menom. Možno sa budete musieť niekoľkokrát pokúsiť nájsť e-mailovú adresu, ktorá nie je obsadená. Vyberte Ďalší

    Image
    Image
  4. Zadajte heslo pre svoj nový účet Hotmail a vyberte Ďalší.

    Image
    Image
  5. Do nasledujúcich okien zadajte svoje meno a priezvisko, krajinu a dátum narodenia. Po vyplnení požadovaných informácií na každej obrazovke vyberte Next.

    Image
    Image
  6. Zadajte kód CAPTCHA a vyberte Ďalší na vytvorenie účtu.

    Image
    Image
  7. Outlook.com sa otvorí na vašej novej obrazovke Outlook Mail.

    Image
    Image

Ako zistiť, či je váš účet Hotmail stále aktívny

Ak máte funkčnú e-mailovú adresu služby Hotmail, vaša poštová schránka sa nachádza na adrese Outlook.com. Skontrolujte Outlook.com a uistite sa, že je váš účet aktívny. Ak ste svoju e-mailovú adresu služby Hotmail nepoužili viac ako rok, možno bola deaktivovaná.

Prihláste sa na Outlook.com pomocou svojej e-mailovej adresy a hesla služby Hotmail. Ak ho nevidíte, pravdepodobne nie je aktívny. Neboj sa. Môžete si nastaviť novú adresu služby Hotmail.

Odporúča: