Ako používať Apple Music vo Windowse 10

Obsah:

Ako používať Apple Music vo Windowse 10
Ako používať Apple Music vo Windowse 10
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Navštívte webovú stránku Apple Music Player a prihláste sa pomocou Apple ID a hesla pre predplatné Apple Music.
  • Otvorte iTunes, v rozbaľovacom poli vyberte Music a kliknutím na Browse sa prihláste pomocou svojho Apple ID a hesla pre Apple Music.

Tento článok vás prevedie dvoma spôsobmi počúvania Apple Music na počítači so systémom Windows 10 a už predpokladá, že už máte službu predplatenú. Využite teda svoje predplatné Apple Music počúvaním cez Apple Music Player online alebo iTunes.

Počúvajte Apple Music online

Svoje obľúbené skladby môžete počúvať pomocou prehrávača Apple Music Player v akomkoľvek prehliadači, nielen na zariadeniach iPhone a iPad.

  1. Otvorte svoj prehliadač a navštívte webovú stránku Apple Music Player. V pravej hornej časti okna kliknite na Prihlásiť sa.

    Image
    Image
  2. Zadajte Apple ID a heslo pre svoje predplatné Apple Music. Stlačte Enter alebo šípku napravo od svojho hesla.

    Image
    Image
  3. Pre dvojfaktorovú autentifikáciu majte svoje zariadenie Apple poruke. Zadajte kód, ktorý dostanete na tomto zariadení, a do výzvy vo svojom prehliadači.

    Image
    Image
  4. Ak sa zobrazí výzva, aby ste svojmu prehliadaču dôverovali, kliknite na Dôverovať. Ak zmeníte názor, môžete kliknúť na Teraz nie alebo Nedôverovať.

    Image
    Image
  5. Po prihlásení sa vľavo zobrazí navigácia. Takže môžete prejsť do svojej knižnice alebo zoznamu skladieb. Môžete si tiež pozrieť Okamžité počúvanie, Prehliadanie a Rádio.

    Image
    Image

Keď skončíte s prehrávačom Apple Music Player, môžete sa odhlásiť kliknutím na svoju profilovú fotku alebo iniciály vpravo hore a výberom možnosti Odhlásiť sa.

Počúvajte Apple Music v iTunes

S iTunes pre Windows môžete počúvať svoje obľúbené skladby z Apple Music, hľadať niečo nové alebo si pustiť rozhlasovú stanicu.

  1. Otvorte iTunes a v prípade potreby sa prihláste. Môžete to urobiť kliknutím na Účet > Prihlásiť sa na lište ponuky. Zadajte svoje Apple ID a heslo a kliknite na Prihlásiť sa.

    Image
    Image
  2. V ľavom hornom rohu vyberte v rozbaľovacom poli Music. Potom kliknite na Prehľadávať v strede hore.

    Image
    Image
  3. Pri prvom prihlásení do Apple Music v iTunes sa vám môže zobraziť kontextová správa s reklamou na Apple Music. Kliknite na Už ste odberateľom.

    Image
    Image
  4. Zadajte Apple ID a heslo pre svoje predplatné Apple Music a kliknite na Prihlásiť sa.

    Image
    Image
  5. Softvér sa vás opýta, či chcete zlúčiť svoju knižnicu s hudobnou knižnicou iCloud – kliknite na Zlúčiť knižnicu alebo Teraz nie podľa vašich preferencií.

    Image
    Image
  6. Potom sa vám zobrazí obrazovka Vitajte v Apple Music s prehľadom toho, čo môžete so svojím predplatným robiť. Kliknite na Pokračovať.

    Image
    Image

Po prvom prihlásení k odberu Apple Music v iTunes už nebudete musieť zakaždým absolvovať tieto kroky. Ak sa pri každom zatvorení aplikácie náhodou odhlásite, môžete sa prihlásiť pomocou svojho Apple ID a hesla.

Odporúča: