Ako zmeniť spôsob platby na Netflixe

Obsah:

Ako zmeniť spôsob platby na Netflixe
Ako zmeniť spôsob platby na Netflixe
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Prihláste sa na Netflix.com a vyberte ikonu svojho profilu > Účet > Spravovať platobné údaje> Pridať spôsob platby.
  • Na stránke s informáciami o platbe vyberte Uprednostniť vedľa svojho nového spôsobu fakturácie. Vyberte Odstrániť vedľa starého.
  • Na stránke účtu Netflix môžete zmeniť deň fakturácie, pridať záložný spôsob platby a zobraziť podrobnosti o fakturácii.

Tento článok vysvetľuje, ako zmeniť spôsob platby na Netflixe. Za Netflix môžete zaplatiť debetnou kartou, kreditnou kartou, darčekovou kartou Netflix alebo službou PayPal.

Ako zmením spôsob platby?

Ak chcete zmeniť svoje fakturačné údaje, musíte navštíviť webovú stránku Netflix pomocou počítača alebo mobilného zariadenia:

  1. Otvorte webový prehliadač, prejdite na webovú stránku Netflix a prihláste sa do svojho účtu.

    Image
    Image
  2. Vyberte ikonu profilu v pravom hornom rohu.

    Image
    Image
  3. V rozbaľovacej ponuke vyberte Účet.

    Image
    Image
  4. V sekcii Členstvo a fakturácia vyberte Spravovať platobné údaje.

    Ak je k dispozícii, vyberte Pridať záložný spôsob platby, ak chcete pridať ďalšiu kartu pre Netflix na fakturáciu v prípade problému s preferovanou možnosťou platby.

    Image
    Image
  5. Vyberte Pridať spôsob platby.

    Image
    Image
  6. Vyberte Kreditnú alebo debetnú kartu, PayPal, alebo Uplatnite darčekový kód alebo kód špeciálnej ponukya poskytnite požadované informácie.

    Ak si vyberiete PayPal, budete presmerovaní na prihlasovaciu stránku pre PayPal.

    Image
    Image
  7. Keď sa vrátite na stránku Spravovať informácie o platbe, vyberte Uprednostniť vedľa svojho nového spôsobu fakturácie.
Image
Image

Ako zmeníte informácie o kreditnej karte na Netflixe?

Prejdite na stránku Netflix Manage Payment Info a vyberte Edit vedľa spôsobu platby. Ak chcete zmeniť spôsob platby na inú kreditnú kartu, môžete preskočiť pridanie nového spôsobu platby a nahradiť informácie o starej karte údajmi o novej karte. Ak sa chcete zbaviť spôsobu platby, vyberte Remove.

Image
Image

Ako zmením svoju automatickú platbu na Netflixe?

Na stránke účtu Netflix vyberte Zmeniť deň fakturácie a vyberte si iný deň pre svoju automatickú platbu. Ak chcete zobraziť históriu platieb a informácie o pláne členstva, vyberte Fakturačné údaje. V časti Podrobnosti plánu vyberte Zmeniť plán na inováciu alebo nižšiu verziu plánu Netflix.

Podľa Netflixu je zmena fakturačného dňa možnosťou, ak platíte debetnou alebo kreditnou kartou alebo službou PayPal (ak je to možné). Dátum fakturácie nemôžete zmeniť počas bezplatného obdobia, v aktuálny dátum fakturácie alebo ak je váš účet pozastavený.

Image
Image

Prečo nemôžem zmeniť spôsob platby na Netflixe?

Ak vám účtujú poplatky prostredníctvom služby tretej strany, musíte prejsť cez druhú službu a aktualizovať svoje fakturačné údaje. Predvolený spôsob platby nemôžete odstrániť, kým nepridáte iný.

FAQ

    Ako zmením spôsob platby v Netflixe na svojom iPade?

    Ak ste si predtým nastavili fakturáciu Netflix pomocou svojho účtu iTunes, môžete aktualizovať svoje platobné údaje na svojom iPade. Na iPadoch so systémom iOS 10.3 a novším upravte podrobnosti o platbe z Settings > Vaše meno > Platba a doprava Ak váš iPad beží na iOS 10.2 a staršom, prejdite na Settings > iTunes & App Store > Vaše Apple ID > Zobraziť Apple ID 6433464334 Informácie o platbe

    Ako zmením spôsob platby na Netflixe v inej krajine?

    Ak chcete zmeniť menu fakturácie, zrušte svoj účet Netflix. Keď vyprší platnosť starého účtu a presťahujete sa, reštartujte svoje členstvo v novej krajine. Potom pridajte svoj aktualizovaný spôsob platby z Account > Členstvo a fakturácia > Spravovať platobné údaje >Pridať spôsob platby

Odporúča: