Ako sa odhlásiť z Fire Stick s jedným prihlásením

Obsah:

Ako sa odhlásiť z Fire Stick s jedným prihlásením
Ako sa odhlásiť z Fire Stick s jedným prihlásením
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Na svojom Fire TV Stick sa odhláste z aplikácie, ktorá podporuje jednotné prihlásenie. Príklady môžu byť: Nastavenia > Odhláste sa od svojho poskytovateľa TV.
  • Ak predávate alebo darujete svoj Fire Stick, mali by ste ho tiež zrušiť a obnoviť továrenské nastavenia.

Funkcia jednotného prihlásenia Amazon Fire Stick, ktorá vám umožňuje prihlásiť sa do viacerých aplikácií naraz, je celkom fajn, ale ako sa môžete odhlásiť? Táto stránka vás prevedie procesom odhlásenia jedným prihlásením a vysvetlí vám, ako táto funkcia funguje a čo budete musieť urobiť ďalej, ak predávate alebo darujete svoj Fire TV Stick.

Ako sa odhlásim z kábla na mojom Fire Stick?

Prihlásenie do aplikácie pomocou účtu poskytovateľa káblovej televízie aktivuje funkciu jednotného prihlásenia vo všetkých podporovaných aplikáciách na vašom Fire TV Stick. Podobne odhlásenie z jednej z týchto podporovaných aplikácií tiež odstráni prihlásenie jedným prihlásením.

Tu je príklad, ako sa odhlásiť z jednotného prihlásenia vášho poskytovateľa. Budeme používať aplikáciu History Channel, aj keď by ste mali mať možnosť používať akúkoľvek aplikáciu, ktorá je súčasťou vášho plánu platenej televízie alebo káblovej televízie.

  1. Otvorte aplikáciu History Channel na Fire TV Stick.

  2. Vybrať Nastavenia.

    Image
    Image
  3. Vyberte Odhláste sa od svojho poskytovateľa TV.

    Image
    Image
  4. Potvrďte výberom Odhlásiť sa. Táto akcia vás teraz mala odhlásiť zo všetkých aplikácií, ktoré používajú jednotné prihlásenie vášho poskytovateľa.

    Image
    Image

Ako používate Fire Sticks s jedným prihlásením?

Funkcia jednotného prihlásenia je v podstate len spôsob, ako sa môžu používatelia prihlásiť do niekoľkých aplikácií naraz bez manuálneho zadávania rôznych používateľských mien a hesiel do každej jednej aplikácie.

Jednotné prihlásenie sa používa na pomoc zákazníkom prihlásiť sa do všetkých podporovaných služieb ponúkaných poskytovateľom káblovej televízie.

Funkcia funguje iba s aplikáciami a službami zahrnutými v pláne, ktorý používate, od vášho poskytovateľa platenej televízie. Takže napríklad váš káblový plán vám môže poskytnúť prístup k MTV a Hallmark Channel, ale pravdepodobne sa budete musieť prihlásiť do aplikácií YouTube a Spotify pomocou ich príslušných účtov.

Na používanie funkcie jednotného prihlásenia vášho poskytovateľa by ste si nemali kupovať nový Fire Stick. Všetko, čo musíte urobiť, je prihlásiť sa do aplikácie, ktorá je súčasťou vášho aktuálneho plánu, pomocou informácií vášho poskytovateľa.

Aké aplikácie Fire Stick sú zahrnuté v jednotnom prihlásení?

Na Amazon Fire TV Sticks je veľa aplikácií, ktoré podporujú funkciu jednotného prihlásenia, ale či ich môžete použiť alebo nie, závisí vo veľkej miere od toho, či sú súčasťou vášho plánu platenej televízie.

Image
Image

Napríklad niektoré káblové programy AT&T zahŕňajú kanál History, ale to neznamená, že tí, ktorí majú iný plán s rôznymi poskytovateľmi, sa môžu pomocou svojich účtov prihlásiť do aplikácie History Channel.

Zoznam aplikácií a služieb, ktoré podporujú funkciu jednotného prihlásenia, by mal byť viditeľný na webe a v aplikácii vášho poskytovateľa. Mnoho poskytovateľov vám tiež zobrazí všetky aplikácie, ktoré si môžete stiahnuť a použiť na svojom Fire Stick ako súčasť vášho plánu, hneď ako sa prihlásite do prvej.

Musím používať jednotné prihlásenie s mojím Fire TV Stick?

Funkcia jednotného prihlásenia sa automaticky aktivuje vždy, keď sa prihlásite do aplikácie pomocou údajov svojho poskytovateľa. V dôsledku toho nemusíte používať aplikácie ani služby, ktoré vám ponúka váš káblový program, a ak chcete, vo väčšine aplikácií sa môžete dokonca prihlásiť pomocou svojho účtu.

Je potrebné zvážiť, že káblový program, za ktorý platíte, vám pravdepodobne umožní prístup k niekoľkým káblovým kanálom a streamovacím službám, či sa vám to páči alebo nie. Môžete ich teda použiť alebo ich aspoň vyskúšať.

Iné možnosti odhlásenia pomocou zariadenia Amazon Fire TV Stick

Ak chcete z Amazon Fire TV Stick odstrániť všetky svoje stopy, okrem odhlásenia sa zo všetkých aplikácií s jediným prihlásením by ste mali podniknúť dva ďalšie kroky.

Image
Image

Najprv by ste mali zrušiť registráciu svojho Fire Stick výberom Nastavenia > Nastavenia účtu a profilu > Účet Amazon > Deregister Tento proces odpojí Fire Stick od vášho účtu Amazon a umožní jeho ďalšiemu vlastníkovi sledovať ho a spravovať ho.

Druhým krokom, ktorý musíte urobiť, aby ste sa odpojili od Fire Stick, je obnovenie továrenských nastavení. Odstráni všetky vaše dáta a súbory a vráti váš Fire TV Stick do stavu, v akom bol vyrobený.

FAQ

    Ako sa odhlásim zo služby Netflix na Firestick?

    Ak sa chcete odhlásiť zo svojho účtu Netflix na zariadení Fire Stick, začnite na obrazovke Home. Potom prejdite na Applications > Spravovať všetky nainštalované aplikácie > Netflix >Clear Data.

    Ako sa odhlásim z Amazon Prime na Fire Stick?

    Svoju Fire Stick môžete zrušiť vo svojom účte Amazon, aby ste sa odhlásili a zabránili ostatným v jej používaní alebo aby ste prešli na iný účet. Prejsť na Settings > Nastavenia účtu a profilu > Amazon Account > DeregisterPo zrušení registrácie sa môžete znova zaregistrovať pomocou akéhokoľvek účtu Amazon tak, že vyberiete Registrovať a prihlásite sa pomocou priradeného používateľského mena a hesla.

Odporúča: