Ako kontaktovať podporu služby Windows Live Hotmail

Obsah:

Ako kontaktovať podporu služby Windows Live Hotmail
Ako kontaktovať podporu služby Windows Live Hotmail
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Skontrolujte stav Windows Live Hotmail pre aktuálne problémy. Microsoft si môže byť vedomý problému a pracuje na jeho riešení.
  • Ak váš problém nie je uvedený, najlepšou možnosťou podpory je prejsť na fóra spoločnosti Microsoft a vybrať Položiť otázku.
  • Potom zadajte svoje meno, vyberte Pokračovať, zadajte Title, zadajte otázku do Body, vyplňte CAPTCHA a vyberte Submit.

Tento článok vysvetľuje, ako kontaktovať podporu služby Windows Live Hotmail.

Ako kontaktovať podporu služby Hotmail

Odkedy spoločnosť Microsoft v roku 2013 oficiálne ukončila e-mailovú službu Windows Live Hotmail, stará webová stránka zákazníckej podpory hotmailsupport.com teraz presmeruje na Outlook.com. Ak máte účet Hotmail, pomoc môžete získať prostredníctvom fór spoločnosti Microsoft.

Pomocou pri riešení problémov pre svoj účet Hotmail získate podľa týchto krokov:

  1. Skontrolujte stav Windows Live Hotmail pre aktuálne problémy. Microsoft si môže byť vedomý problému a pracuje na jeho riešení.
  2. Prejdite na fórum Windows Live Hotmail na Microsoft.com a v pravom hornom rohu vyberte Prihlásiť sa, ak nie ste prihlásení do svojho účtu. Prihláste sa pomocou svojej adresy a hesla služby Windows Live Hotmail.

    Image
    Image

    Ak sa nemôžete prihlásiť, pretože si nepamätáte heslo, obnovte svoje stratené heslo Windows Live Hotmail cez Outlook.com.

  3. Vybrať Položiť otázku.

    Image
    Image

    Ak chcete zistiť, či ostatní používatelia majú podobné problémy, zadajte otázku alebo kľúčové slovo do poľa Hľadať otázky vo fóre.

  4. Ak ste si nevytvorili profil Microsoft Answers, zadajte meno, ktoré sa má zobrazovať s vašimi príspevkami, prijmite zmluvné podmienky a vyberte Pokračovať.

    Image
    Image
  5. V sekcii Title zadajte predmet správy a potom zadajte svoju otázku do sekcie Body. Uveďte čo najviac informácií.

    Image
    Image
  6. Vyplňte CAPTCHA a vyberte Submit.

    Image
    Image

Odporúča: