Ako vytvoriť Memoji v systéme Android

Obsah:

Ako vytvoriť Memoji v systéme Android
Ako vytvoriť Memoji v systéme Android
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Použite iPhone alebo iPad niekoho iného na vytvorenie Memoji, potom si ho pošlite na WhatsApp a uložte si ho ako nálepku.
  • Alebo si stiahnite aplikáciu Bitmoji, vytvorte emotikon a nainštalujte GBoard, aby ste ho mohli používať v textových správach.
  • Ďalšie osobné aplikácie emoji pre Android zahŕňajú Samsung AR Emoji, Zepeto, Face Cam a VideoMoji.

Tento článok vysvetľuje, ako vytvoriť Memoji v systéme Android. Pokyny platia pre všetky telefóny a tablety s Androidom.

Môžete získať Memoji na Android?

Oficiálne sú Memojis exkluzívne pre aplikáciu Apple Messages, ktorá nie je dostupná pre Android. Ak poznáte niekoho, kto má iPhone alebo iPad, opýtajte sa ho, či si ho môžete požičať na vytvorenie vlastného Memoji.

Potom ho môžete poslať do svojho zariadenia Android v správe a uložiť si Memoji na neskoršie použitie. Môžete si ju napríklad uložiť ako nálepku v aplikácii WhatsApp a použiť ju vo svojich správach.

V aplikácii WhatsApp nemôžete upravovať svoje Memeoji, takže budete musieť použiť zariadenie iOS niekoho iného. Neexistuje spôsob, ako odoslať Apple Memojis v predvolenej aplikácii na odosielanie správ pre Android, ale alternatívne riešenie vám umožňuje odosielať textové správy s prispôsobenými ikonami emodži.

Ako si môžem vytvoriť svoj vlastný emotikon pre Android?

Hoci nemôžete vytvárať Memojis pomocou aplikácie Apple Messages v systéme Android, existuje mnoho spôsobov, ako používať svoje prispôsobené emojis v systéme Android. Najlepšou možnosťou je Bitmoji, pretože je kompatibilný s aplikáciou klávesnice GBoard. Postupujte podľa týchto krokov a používajte Memojis v systéme Android:

  1. Stiahnite si Bitmoji z Obchodu Google Play do svojho zariadenia s Androidom.
  2. Po vytvorení a registrácii účtu klepnutím na chlapca alebo dievča vyberte pohlavie (neskôr to môžete zmeniť).
  3. Ďalej vás aplikácia požiada, aby ste si urobili selfie, aby ste si vytvorili svojho avatara. Po dokončení si ho môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv pomocou nástrojov v spodnej časti obrazovky. Klepnutím na Uložiť oblečte svoje emotikony a po dokončení znova klepnite na Uložiť.

    Image
    Image
  4. Stiahnite si GBoard z Obchodu Google Play do svojho zariadenia s Androidom. Otvorte aplikáciu a podľa pokynov ju nastavte ako predvolenú klávesnicu pre Android.
  5. Otvorte ľubovoľnú aplikáciu na odosielanie správ, otvorte klávesnicu, klepnite na čiarku (,)+ kláves smajlíka v ľavom dolnom rohu, potom klepnite na ikonu Smajlík, ktorá sa zobrazí nad ňou.

  6. Klepnite na ikonu Bitmoji v dolnej časti a vyberte si zo svojich Bitmojis.

    Image
    Image

Aká je najlepšia aplikácia Memoji pre Android?

Niektoré zariadenia Samsung obsahujú tvorca AR Emoji zabudovaný do aplikácie Fotoaparát. Po vytvorení vlastného emoji ho nájdete pod nálepkami na klávesnici Samsung. Vaše emotikony sa tiež uložia do vašich fotiek.

Image
Image

Google Play má niekoľko ďalších aplikácií na vytváranie bezplatných poznámok Memoji v systéme Android:

  • Zepeto: Pomocou fotoaparátu vytvorte emotikon na základe vašej tváre a zdieľajte ho prostredníctvom aplikácií na odosielanie správ. Zepeto je zadarmo, ale musíte si vytvoriť účet.
  • Face Cam: Vytvorte bezplatné animované emotikony s rozšírenou realitou. Môžete odstrániť reklamy z aplikácie a získať ďalšie funkcie za poplatok.
  • VideoMoji: Ak ste fanúšikom Apple Animojis, použite túto aplikáciu na vytvorenie svojho zvieracieho avatara. Ak chcete, môžete sa premeniť na svoje obľúbené ovocie.

FAQ

    Ako získam emotikony iPhone pre svoj Android?

    Ak chcete používať emotikony iPhone v systéme Android, navštívte obchod Google Play a vyhľadajte klávesnica emotikonov Apple alebo font emodži Apple. Odporúčané aplikácie zahŕňajú Kika Emoji Keyboard, Facemoji, Emoji Keyboard Cute Emoticons a Emoji Fonts pre Flipfont 10.

    Čo sú Animoji?

    Funkcia Animjois v systéme iOS skenuje vaše výrazy tváre a mapuje ich na zvieracie emoji. Aplikácie podobné Animoji pre Android zahŕňajú Supermoji.

Odporúča: