Môžete FaceTime na Apple Watch?

Obsah:

Môžete FaceTime na Apple Watch?
Môžete FaceTime na Apple Watch?
Anonim

FaceTime Audio môžete použiť na uskutočňovanie hovorov na Apple Watch pomocou Wi-Fi alebo mobilného dátového pripojenia. Nedostanete však video. Takže zatiaľ čo môžete četovať s priateľmi, nemôžete ich vidieť.

Image
Image

Používajte FaceTime na Apple Watch so Siri

Používanie Siri, digitálneho asistenta Apple, je pravdepodobne najrýchlejší spôsob, ako vám umožniť FaceTime na Apple Watch.

  1. Aktivujte Siri pomocou Digitálnej korunky zdvihnutím zápästia alebo vyslovením „Ahoj Siri“.
  2. Povedzte „FaceTime [meno kontaktu].“
  3. Vaše hodinky Apple Watch uskutočnia hovor pomocou protokolov FaceTime, čo znamená, že na rozhovor s priateľmi nemusíte byť v mobilnej sieti.

    Image
    Image

Uskutočňujte hovory Apple Watch FaceTime pomocou aplikácie pre telefón

Aplikáciu Telefón môžete použiť aj na začatie hovoru FaceTime na hodinkách Apple Watch.

  1. Klepnite na ikonu Telefónna aplikácia na hodinkách Apple Watch.
  2. Vybrať Kontakty.
  3. Vyberte osobu, s ktorou chcete volať cez FaceTime.

    Image
    Image
  4. Vyberte bielu ikonu Phone > FaceTime Audio.

    Image
    Image

To je všetko! vaše hodinky Apple Watch použijú na uskutočnenie FaceTime hovoru Wi-Fi alebo vašu sieť.

Používajte Apple Watch FaceTime cez aplikáciu Walkie Talkie

Apple Watch tiež používa protokoly FaceTime na odosielanie zvukových správ cez aplikáciu Walkie Talkie. Táto aplikácia bola spustená s WatchOS 5 a v podstate funguje ako tie staré vysielačky, s ktorými sme sa všetci radi hrali ako deti (alebo ich používali ako dospelí pri kempovaní). Je tiež celkom jednoduché ho používať.

  1. Najprv spustite aplikáciu Walkie Talkie z domovskej obrazovky Apple Watch.
  2. Klepnite na priateľa, ktorého ste pridali do aplikácie Walkie Talkie, alebo vyberte Pridať priateľov (Plus) a pridajte niekoho zo svojich kontaktov.
  3. Vaše Apple Watch potom skontrolujú ich dostupnosť, aby vás mohli kontaktovať, a potom vám ponúknu veľkú žltú ikonu Touch & Hold to Talk.

    Image
    Image
  4. Klepnite na ikonu Touch & Hold to Talk a vyslovte svoju správu. Pustite, keď skončíte.
  5. Váš priateľ potom môže klepnutím a podržaním vlastnej ikony poslať správu. Všetko sa to deje cez FaceTime, takže budete potrebovať iba Wi-Fi alebo mobilné dátové pripojenie.

Majú hodinky Apple Watch fotoaparát?

Všetok tento zvuk FaceTime funguje na Apple Watch celkom dobre, ale čo video? Apple Watch odteraz nemajú vstavaný fotoaparát.

To sa môže v budúcnosti zmeniť, ak sa zrealizuje patent na fotoaparát Apple Watch. Aj keď nie všetky patenty vidia svetlo sveta, je možné, že jedného dňa budete svoje Apple Watch používať na fotenie selfie – nepotrebujete iPhone.

Používanie Wi-Fi na FaceTime môže byť užitočné, keď nie ste v dosahu mobilnej siete. FaceTime má tendenciu mať čistejšie zvukové signály, takže je to pohodlné, aj keď ste v mobilnej sieti.

Odporúča: