Môžete uskutočňovať konferenčné hovory cez FaceTime?

Obsah:

Môžete uskutočňovať konferenčné hovory cez FaceTime?
Môžete uskutočňovať konferenčné hovory cez FaceTime?
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Aplikácia FaceTime: Vyberte Nový FaceTime > vyberte účastníkov > klepnite na ikonu zvuku alebo na zelené tlačidlo FaceTime.
  • Správy: Prejdite do existujúceho skupinového četu v aplikácii Správy alebo začnite nový. Klepnite na tlačidlo FaceTime na obrazovke skupinového rozhovoru.
  • Do konferenčného hovoru FaceTime môžete pridať až 32 ľudí pomocou telefónnych čísel, Apple ID alebo e-mailových adries prepojených s ich Apple ID.

Tento článok vám ukáže, ako chatovať s mnohými ľuďmi súčasne na zariadení Apple pomocou FaceTime. FaceTime je predvolená aplikácia pre audio a videohovory predinštalovaná na zariadeniach iOS, iPadOS a macOS.

Môžete uskutočniť 3-cestný hovor cez FaceTime?

Skupinový FaceTime je konferenčný hovor, pri ktorom sa môžete zhovárať tvárou v tvár s viacerými ľuďmi súčasne. Konferenčný hovor môžete začať na iOS a iPadOS a na jeden hovor môžete zahrnúť až 32 ľudí (vrátane vás).

Konferenčné hovory FaceTime môžete začať z aplikácie FaceTime alebo skupinovú konverzáciu v aplikácii Správy.

Skupinové videohovory FaceTime majú oproti bežným hovorom FaceTime špeciálne požiadavky. Na začatie skupinového FaceTime hovoru potrebujete iOS alebo iPadOS 12.1.4 alebo novší a jedno z nasledujúcich zariadení:

  • iPhone 6s alebo novší
  • iPad Pro alebo novší
  • iPad Air 2 alebo novší
  • iPad mini 4 alebo novší
  • iPad (5. generácia) alebo novší
  • iPod touch (7. generácia)

Staršie modely iPhone, iPad a iPod touch s aspoň iOS 12.1.4 sa môžu pripojiť k skupinovým FaceTime hovorom iba ako účastníci zvuku.

Od iOS 15 môžete používateľov Androidu pozvať na FaceTime hovor pomocou odkazu.

Môžete robiť konferencie pomocou FaceTime?

Áno, existujú dva spôsoby, ako nastaviť konferenčný hovor FaceTime. Najprv prejdite na Settings > FaceTime a uistite sa, že je FaceTime zapnutý. Ďalej sa rozhodnite, ako chcete začať hovor.

Začať skupinový hovor z aplikácie FaceTime

Skupinový hovor môžete nastaviť z aplikácie FaceTime. Tu je návod, ako to urobiť:

  1. Otvorte aplikáciu FaceTime.
  2. Vybrať Nový FaceTime.
  3. Na obrazovke New FaceTime vyberte osoby, ktorým chcete zavolať. Môžete si vybrať z poľa Suggested alebo klepnutím na ikonu plus vybrať mená z Contacts. Nových členov môže do skupinového četu pridať kedykoľvek počas hovoru ktokoľvek v skupine.
  4. Vyberte ikonu Audio (pre iba zvukový hovor) alebo zelené tlačidlo FaceTime pre videohovor.

    Image
    Image

Poznámka:

Ako hostiteľ môžete pridať celkovo 31 ďalších kontaktov a zasiahnuť tak celkovo 32 ľudí v skupinovom FaceTime. Hostitelia môžu tiež pridávať účastníkov s ich telefónnymi číslami, Apple ID alebo inými e-mailovými adresami priradenými k Apple ID pre FaceTime hovory.

Začať skupinový hovor z aplikácie Správy

Ak chcete, skupinový hovor na FaceTime môžete začať aj zo svojich správ. Použite tieto kroky:

  1. Prejdite do existujúceho skupinového četu v aplikácii Správy alebo začnite novú skupinovú textovú správu.
  2. Vyberte tlačidlo FaceTime na obrazovke skupinového rozhovoru.
  3. Vyberte možnosť pre audiohovor FaceTime alebo videohovor FaceTime.

    Image
    Image

Poznámka:

Účastníka nemôžete odstrániť zo skupinového FaceTime hovoru ani jedným zo spôsobov. Keď chcú účastníci opustiť hovor, musia ukončiť skupinový FaceTime hovor na svojom zariadení.

Môžete konferenčný hovor pomocou FaceTime na Macu?

Konferenčný hovor môžete nastaviť aj na FaceTime v systéme macOS. Rovnako ako v prípade iPhonu alebo iPadu je možné konferenčné hovory na FaceTime nastaviť v aplikácii FaceTime alebo v aplikácii Správy.

Tip:

Nezabudnite vyskúšať zobrazenie mriežky pri skupinových hovoroch FaceTime. Zistili sme, že je oveľa jednoduchšie komunikovať s mnohými ľuďmi, keď sa nevznášajú všade naokolo.

FAQ

    Ako začnem konferenčný hovor FaceTime na MacBooku?

    Ak chcete začať skupinu FaceTime na Macu, otvorte aplikáciu FaceTime na MacBooku > pomocou vyhľadávacieho panela nájdite kontakty, ktoré chcete pridať do hovoru >, a vyberte Videoalebo Audio na začatie skupinového hovoru. Počas hovoru môžete pridať ďalších účastníkov; vyberte tlačidlo bočného panela > + (Plus) > pridajte svoj kontakt > a kliknite na Pridať

    Ako môžem nahrať FaceTime hovor na svojom iPhone?

    Ak chcete nahrávať hovory FaceTime na iPhone, potiahnutím prstom otvorte ovládacie centrum a klepnutím na ikonu Screen Record spustite nahrávanie. Potom vyberte aplikáciu FaceTime a začnite hovor.

Odporúča: