Ako odstrániť účet Fitbit

Obsah:

Ako odstrániť účet Fitbit
Ako odstrániť účet Fitbit
Anonim

Možno už nevlastníte Fitbit alebo chcete všetko vymazať a vytvoriť si úplne nový účet. Nech už je dôvod akýkoľvek, teraz môžete natrvalo odstrániť svoj účet Fitbit prostredníctvom aplikácie Fitbit alebo prostredníctvom webovej stránky Fitbit.

Čo sa stane, keď odstránite svoj účet Fitbit

Po odstránení svojho účtu Fitbit budú vaše údaje vymazané do 30 dní od potvrdenia žiadosti o vymazanie prostredníctvom e-mailu. Odstránením účtu sa odstránia aj vaše odbery, ako napríklad Coach Premium.

Podľa spoločnosti Fitbit môže vymazanie všetkých vašich osobných údajov trvať až 90 dní z dôvodu veľkosti a zložitosti ich zálohovacích systémov. Uvádzajú tiež, že môžu uchovávať niektoré údaje z právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Viac informácií nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov Fitbit.

Ak si to s odstránením účtu rozmyslíte, na obnovenie účtu máte 7-dňovú lehotu. Ak chcete obnoviť svoj účet a údaje, stačí sa prihlásiť do svojho účtu do siedmich dní od potvrdenia odstránenia.

Ako odstrániť účet Fitbit na iPhone alebo Android

Tieto pokyny platia pre iPhone aj Android, ktoré majú rovnaké možnosti ponuky aplikácie na odstránenie vášho účtu.

  1. Klepnutím na ikonu Fitbit na domovskej obrazovke sa prihláste do svojho účtu. Ak ešte nie ste prihlásení, budete musieť zadať svoje prihlasovacie údaje.

  2. Ak chcete získať prístup k nastaveniam účtu, klepnite na ikonu používateľský účet v ľavom hornom rohu aplikácie.
  3. Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Spravovať údaje.

    Image
    Image
  4. Na obrazovke Správa údajov klepnite na Odstrániť účet.
  5. Na ďalšej obrazovke klepnite na Odstrániť môj účet a údaje. Týmto sa odošle potvrdzujúci e-mail, ktorý musíte overiť, aby ste mohli dokončiť proces odstránenia.

    Image
    Image
  6. Skontrolujte svoj e-mail a potvrďte vymazanie z Fitbit.

    Ak zmeníte názor, máte až sedem dní na obnovenie účtu.

Ako odstrániť účet Fitbit z webovej stránky Fitbit

Hoci väčšina ľudí používa aplikáciu Fitbit prostredníctvom svojho mobilného zariadenia, môžete tiež pristupovať k svojmu účtu Fitbit a vymazať ho z webovej stránky Fitbit.

  1. Prejdite na webovú stránku fitbit.com a prihláste sa.

    Image
    Image
  2. Na svojom osobnom paneli vyberte ikonu gear v pravom hornom rohu a potom vyberte Settings.

    Image
    Image
  3. Posuňte sa nadol na koniec stránky a vyberte Odstrániť účet.

    Image
    Image
  4. Požiadame vás o potvrdenie odstránenia zadaním hesla účtu.

    Image
    Image
  5. Skontrolujte svoj e-mail a potvrďte vymazanie z Fitbit na dokončenie procesu.

    Ak zmeníte názor, máte až sedem dní na obnovenie účtu.

Ako vymazať údaje Fitbit bez odstránenia účtu

Ak chcete vymazať údaje spojené s vaším sledovačom – napríklad, ak ho predávate alebo darujete – majte na pamäti, že na to nemusíte vymazať celý svoj účet.

V závislosti od modelu Fitbit, ktorý máte, môžete buď odstrániť zariadenie zo svojho účtu Fitbit, alebo obnoviť továrenské nastavenia. Tieto možnosti vám umožňujú vymazať údaje spojené s vaším sledovačom bez toho, aby ste museli odstrániť svoj účet. Môže vám to ušetriť čas a energiu pri nastavovaní nového účtu na spárovanie s iným zariadením v budúcnosti.

Obnovenie továrenských nastavení je k dispozícii na modeloch Ace 2, Inspire Series, Aria 2, Charge 3, Ionic a Versa Series a Flyer.

Odporúča: