Ako synchronizovať Fitbit s Androidom a iPhone

Obsah:

Ako synchronizovať Fitbit s Androidom a iPhone
Ako synchronizovať Fitbit s Androidom a iPhone
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Zapnite Fitbit tracker a potvrďte, že je v telefóne aktivované Bluetooth.
  • Otvorte aplikáciu Fitbit a vyberte malú ikonu Fitbit.
  • Ak chcete spustiť synchronizáciu, klepnite na ikonu dvoch šípok tvoriacich kruh.

Tento článok vysvetľuje, ako synchronizovať Fitbit s telefónom so systémom Android alebo iPhone pomocou aplikácie Fitbit. Všetky sledovače Fitbit sa dajú synchronizovať cez Bluetooth s modernými telefónmi iPhone a modelmi Android.

Ako synchronizovať Fitbit so smartfónom

Synchronizácia zariadenia Fitbit so smartfónom iPhone alebo Android je najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako odoslať svoju najnovšiu fitness aktivitu do účtu Fitbit.

Po stiahnutí oficiálnej aplikácie Fitbit a vykonaní úvodného nastavenia na telefóne sa váš Fitbit tracker bežne synchronizuje s vaším smartfónom na pozadí. Zvyčajne nie je potrebné manuálne synchronizovať údaje. Ak chcete manuálne synchronizovať svoj Fitbit so smartfónom – možno tak, aby ste dodržali termín Fitbit Challenge, aby ste mohli pridať svoju aktivitu pred skončením výzvy – tu je to, čo urobíte.

  1. Zapnite svoj Fitbit tracker.
  2. Uistite sa, že máte v telefóne povolené rozhranie Bluetooth.
  3. Otvorte oficiálnu aplikáciu Fitbit na svojom telefóne.
  4. Vyberte malú ikonu Fitbit svojho telefónu na hlavnej obrazovke aplikácie.

    V závislosti od typu vášho smartfónu by mal byť v hornom alebo dolnom rohu obrazovky.

  5. Vyskočí malá ponuka s časom poslednej synchronizácie vášho Fitbit s aplikáciou a ikonou, ktorá vyzerá ako dve šípky tvoriace kruh. Výberom ikony dvoch šípok vykonajte manuálnu synchronizáciu.

Váš Fitbit sa synchronizuje s aplikáciou a zobrazí sa indikátor priebehu. Celá synchronizácia netrvá dlhšie ako niekoľko sekúnd.

Image
Image

Tipy a riešenia na synchronizáciu Fitbit

Bluetooth je nevyhnutný na synchronizáciu zariadenia Fitbit s telefónom alebo počítačom. Ak máte vo zvyku uvádzať svoje zariadenie do režimu Lietadlo alebo Lietadlo (ktorý deaktivuje Bluetooth), pred pokusom o synchronizáciu údajov o kondícii ho vypnite.

Naraz sa synchronizuje iba s jedným zariadením. Jednou z bežných príčin chýb synchronizácie je spárovanie zariadenia Fitbit s viac ako jedným zariadením súčasne. Môže sa to zdať ako dobrý nápad, ale môže to spôsobiť, že Fitbit odmietne synchronizáciu s čímkoľvek a bude vyžadovať tvrdý reset. Jednoduchým riešením tohto problému je povoliť Bluetooth iba na zariadení, s ktorým chcete, aby sa váš Fitbit synchronizoval.

Konzoly Xbox One nedokážu synchronizovať Fitbits. Oficiálna aplikácia Fitbit môže byť dostupná na videoherných konzolách Xbox One od Microsoftu. Napriek tomu s ním nemôžete synchronizovať svoje zariadenia Fitbit, pretože hardvér konzoly nemá žiadnu funkciu Bluetooth. Pomocou aplikácie Xbox One Fitbit môžete skontrolovať svoje štatistiky a rebríčky.

Čo sa stane počas synchronizácie Fitbit Mobile Sync?

Pri synchronizácii zariadenia Fitbit s vaším smartfónom sa hardvér Fitbit bezdrôtovo pripojí k telefónu cez Bluetooth. Počas tohto procesu prechádza vaša fitness aktivita do aplikácie Fitbit vo vašom mobilnom zariadení, ktorá následne odosiela všetky nové informácie na servery Fitbit cez Wi-Fi alebo vašu mobilnú sieť.

Aplikácia Fitbit môže počas synchronizácie odosielať informácie späť do zariadenia Fitbit. Ak iný zdroj zhromažďuje fitness aktivitu pre rovnaký účet, informácie sa stiahnu do sledovača, aby odrážali správne množstvo cvičenia vykonaného v daný deň. Synchronizácia môže tiež aktualizovať čas zariadenia Fitbit tracker počas letného času alebo pri cestovaní do iného časového pásma.

Odporúča: