Kde stiahnuť jednotlivé verzie iTunes

Obsah:

Kde stiahnuť jednotlivé verzie iTunes
Kde stiahnuť jednotlivé verzie iTunes
Anonim

Ak ste do jesene 2019 mali iPhone alebo iPod alebo používali Apple Music, museli ste mať iTunes. Potom Apple ukončil iTunes pre Mac v prospech samostatných aplikácií Hudba a Podcast. Dovtedy sa počítače Mac dodávali s nainštalovaným iTunes, ale ak používate Windows alebo Linux alebo potrebujete inú verziu, než akú máte, stále si ju môžete stiahnuť.

Image
Image

Kde stiahnuť najnovšiu verziu iTunes

Používatelia systému Windows si môžu stiahnuť iTunes z obchodu Microsoft Store. Ak ho už máte v počítači, môžete aktualizovať iTunes na najnovšiu verziu, aby ste získali nové funkcie, opravy chýb a podporu zariadenia.

Na počítačoch Mac so systémom macOS Catalina alebo vyšším už nefunguje iTunes. Namiesto toho prevádzkujú kombináciu aplikácií Podcasty, Hudba a TV. Aplikácia iTunes však zostáva aktívna pre platformu Windows.

Stiahnuť iTunes pre Windows 64-bit

Ak máte 32-bitovú verziu systému Windows, stiahnite si 32-bitovú verziu programu. Ak však používate 64-bitové vydanie systému Windows, stiahnite si 32-bitovú alebo 64-bitovú verziu.

Získajte 64-bitové vydanie najnovšej verzie iTunes alebo 32-bitové vydanie.

Zrátané podčiarknutie

Apple nevytvára verziu iTunes špeciálne pre Linux, ale to neznamená, že používatelia Linuxu nemôžu spustiť iTunes. Chce to len trochu viac práce.

Stiahnuť odkazy na staré verzie iTunes

Ak potrebujete verziu iTunes, ktorá nie je najnovšia, a máte počítač, ktorý dokáže spustiť staršie verzie iTunes, získať správny softvér nie je nemožné, ale nie je to jednoduché.

Spoločnosť Apple neposkytuje odkazy na stiahnutie starých verzií iTunes, aj keď zvyčajne nájdete niekoľko verzií, ak si prezeráte stránky spoločnosti Apple. Tu sú odkazy na stránky na stiahnutie iTunes:

  • iTunes 12.8.2 pre Mac
  • iTunes 12.6.2 pre Mac
  • iTunes 12.4.3 pre Mac
  • iTunes 12.4.3 pre Windows (64-bitové, staršie grafické karty)
  • iTunes 12.1.3 pre Windows 32-bit
  • iTunes 12.1.3 pre Windows (64-bitové, staršie grafické karty)
  • iTunes 12.1.2 pre Windows
  • iTunes 11.4 pre Mac
  • iTunes 10.6.3
  • iTunes 9.2.1

Ak potrebujete niečo staršie alebo ak zo stránky Apple chýba súbor na stiahnutie, navštívte stránku s archívom softvéru, ako je OldApps.com alebo OldVersion.com. Tieto webové stránky majú katalogizované verzie iTunes už od iTunes 4, ktorý vyšiel v roku 2003.

Po stiahnutí potrebnej verzie iTunes si nastavte iTunes pre Windows.

Odporúča: