Ako vytvoriť účet Samsung

Obsah:

Ako vytvoriť účet Samsung
Ako vytvoriť účet Samsung
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • V ľubovoľnom prehliadači prejdite na webovú stránku účtu Samsung a vyberte Vytvoriť účet.
  • V telefóne Samsung prejdite na Nastavenia > Cloud a účty > Účty 643345 Pridať účet > Účet Samsung > Vytvoriť účet.
  • S účtom Samsung môžete na diaľku lokalizovať, vymazať, uzamknúť a odomknúť svoj telefón, ako aj zálohovať dáta a používať exkluzívne aplikácie.

Tento článok vysvetľuje, ako si vytvoriť účet Samsung vo webovom prehliadači alebo pomocou akéhokoľvek smartfónu Samsung.

Ako vytvoriť účet Samsung na počítači

Účet Samsung si môžete vytvoriť počas procesu nastavenia v telefóne, ale môžete to urobiť aj online prostredníctvom počítača.

  1. V ľubovoľnom prehliadači prejdite na webovú stránku účtu Samsung a vyberte Vytvoriť účet.

    Image
    Image
  2. Prečítajte si zmluvné podmienky, zmluvné podmienky a zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Samsung na ďalšej stránke a vyberte SÚHLASÍM.

    Image
    Image
  3. Vyplňte registračný formulár zadaním svojej e-mailovej adresy, výberom hesla a vyplnením niektorých informácií o profile, potom vyberte NEXT.

    Image
    Image

Zrátané podčiarknutie

Mnohí výrobcovia smartfónov vás vyzývajú, aby ste si vytvorili používateľské účty, ktoré často pridávajú ďalšie funkcie a služby. Keď si nastavíte účet Samsung, máte nielen jednoduchý spôsob prístupu k rôznym službám Samsung, ale aj rýchly a jednoduchý spôsob, ako nájsť, vypnúť alebo dokonca vymazať svoj telefón, ak ho stratíte alebo vám ho ukradnú.

Ako pridať účet Samsung do telefónu

Pridajte si účet Samsung do svojho smartfónu v časti Pridať účet v hlavných nastaveniach.

Rozhranie vášho telefónu Samsung môže vyzerať inak ako na snímkach obrazovky nižšie, ale kroky na aktiváciu účtu Samsung sú rovnaké pre všetky zariadenia.

  1. V telefóne otvorte hlavnú aplikáciu Nastavenia.
  2. Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Cloud a účty > Účty.

    Ak už je k vášmu telefónu priradený účet Samsung, pred pridaním ďalšieho ho musíte odstrániť.

    Image
    Image
  3. Vyberte Pridať účet.
  4. Uvidíte zoznam všetkých účtov, ktoré je možné nastaviť na vašom telefóne. Aktívne účty budú mať vedľa seba zelenú bodku a neaktívne účty budú mať sivú bodku. Vyberte Účet Samsung.

    Ak chcete pokračovať, musíte byť pripojení k sieti Wi-Fi alebo dátovej sieti.

  5. Na obrazovke účtu Samsung vyberte Vytvoriť účet.

    Ak chcete pridať existujúci účet Samsung, napríklad účet vytvorený vo vašom počítači, zadajte informácie o svojom účte a klepnite na Prihlásiť sa.

    Image
    Image
  6. Klepnutím na Ďalej prijmite Zmluvné podmienky.
  7. Zadajte požadované informácie vrátane e-mailovej adresy, hesla a vášho mena a potom vyberte Create.
  8. Ak chcete získať prístup k informáciám o svojom účte, prejdite na Nastavenia > Cloudové účty > Účty a klepnite na svoj účet Samsung.

    Po nastavení účtu ho nezabudnite nastaviť na Automatická synchronizácia údajov v sekcii Účty.

    Image
    Image

Čo môžete robiť so svojím účtom Samsung?

S aktívnym účtom Samsung môžete vykonávať všetky nasledujúce a ešte viac:

  • Lokalizujte svoj telefón.
  • Vymazanie, uzamknutie a odomknutie telefónu na diaľku.
  • Používajte exkluzívne aplikácie pre svoj telefón, ako napríklad Samsung Pay, Bixby, Samsung He alth a Samsung Pass (biometria).
  • Zálohujte si dáta a fotogalériu.

Po vytvorení účtu Samsung si môžete užívať všetky služby Samsung bez toho, aby ste si museli vytvárať alebo prihlasovať ďalšie účty.

Akýkoľvek telefón s Androidom bude vyžadovať, aby ste si nastavili účet Google. Váš účet Samsung je úplne odlišný od tohto a ponúka funkcie, ku ktorým nemáte prístup nikde inde.

Kľúčové funkcie účtu Samsung

Nastavenie účtu Samsung povolí niekoľko funkcií pre váš telefón okrem ďalších funkcií pre kompatibilné televízory, Samsung Gear, počítače a ďalšie.

Find My Mobile

Toto je jedna z najužitočnejších funkcií vášho účtu Samsung. Funkcia Nájsť môj mobil vám umožňuje zaregistrovať telefón, aby ste ho mohli nájsť, ak sa stratí. Pri sledovaní strateného telefónu ho na diaľku uzamknite, zazvoňte (ak si myslíte, že je stratený, ale v blízkosti) a dokonca si nastavte číslo, na ktoré môžu byť presmerované hovory na váš stratený mobil.

Ak si myslíte, že váš telefón vám nevrátia, môžete ho tiež na diaľku vymazať, aby ste odstránili všetky citlivé alebo súkromné údaje.

Image
Image

Samsung Cloud

Ak ste niekto, kto urobí milión fotiek a nikdy si ich nezapamätáte stiahnuť do počítača, nestresujte sa. Samsung Cloud automaticky zálohuje veci tak často. Nastavte svoje zariadenie na synchronizáciu:

  • Udalosti a úlohy kalendára
  • Kontakty, e-mailové adresy a vizitky
  • Obrázky, videá a príbehy
  • Prediktívne textové údaje
  • Hlasové poznámky, obrázky a úlohy
  • Reminders
  • Záložky, uložené stránky a otvorené karty zo služby Samsung Internet
  • Samsung Pass prihlasovacie údaje
  • Zošity, obrázky, snímky obrazovky a webové adresy
  • S Poznamenajte si poznámky o akciách, obľúbené položky a kategórie

Samsung He alth

Samsung He alth funguje ako vaše centrum pre všetko zdravie. Okrem toho, že vám pomáha sledovať tréningy a príjem vody, môže sa tiež synchronizovať s bežiacimi aplikáciami, aby ste všetky informácie, ktoré chcete, mali na jednom mieste. V tejto aplikácii sa toho deje veľa, ale cieľom je dať vám kontrolu nad svojím zdravím.

PENUP

Aplikácia PENUP od Samsungu je naozaj sociálna sieť pre umelcov, ktorí radi zdieľajú svoju prácu s ostatnými. Pomocou pera S-Pen nakreslite úžasné umelecké diela priamo na telefóne.

Odporúča: