Ako používať Facebook na Apple Watch

Obsah:

Ako používať Facebook na Apple Watch
Ako používať Facebook na Apple Watch
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Pošlite si e-mail s https://www.facebook.com v tele.
  • Otvorte aplikáciu Mail na Apple Watch a klepnite na odkaz Facebook v e-maile.
  • Prihláste sa do svojho účtu na Facebooku. Ak sa zobrazí výzva, zadajte dvojfaktorové overenie.

Tento článok vysvetľuje, ako otvoriť Facebook na Apple Watch pomocou watchOS 5 a novších. Obsahuje tiež informácie o tom, ako označiť e-mail, aby sa dal ľahko nájsť pre budúce použitie a používanie aplikácie Messenger.

Ako otvoriť Facebook na hodinkách Apple Watch

Hoci na vašich hodinkách Apple Watch nie je prehliadač Safari, modul WebKit predstavený v systéme watchOS 5 umožňuje otvorenie celej webovej stránky po klepnutí na odkaz v e-maile alebo textovej správe. Aj keď tieto webové stránky nebudú mať všetky funkcie vášho iPhone alebo notebooku, čo znamená, že nebudete môcť sledovať videá YouTube, väčšinu ostatného obsahu z Facebooku môžete konzumovať. Facebook v skutočnosti automaticky formátuje obrazovku Apple Watch, takže budete prekvapení, aké ľahké je čítanie aktualizácií.

  1. Napíšte si e-mailovú správu. Do tela e-mailu umiestnite na samostatný riadok nasledovné:
  2. Pošlite e-mailovú správu na účet, ktorý ste nastavili pre program Mail na vašom iPhone. To vám umožní prečítať si e-mailovú správu na hodinkách Apple Watch.
  3. Na hodinkách Apple Watch spustite aplikáciu Mail. Keď otvoríte doručenú poštu, potiahnite prstom nadol po obrazovke, aby ste prinútili poštového klienta sťahovať nové správy.

  4. Po zobrazení e-mailu na hodinkách Apple Watch klepnite na odkaz na Facebooku.

    Image
    Image
  5. Po načítaní Facebooku sa prihláste do svojho účtu. Apple Watch si zapamätajú vaše prihlasovacie údaje, takže by ste sa mali prihlásiť iba raz.

Ak máte pre Facebook aktivovanú dvojfaktorovú autentifikáciu, môže sa zobraziť výzva na zadanie kódu, ktorý Facebook odošle na iné z vašich zariadení.

Ako označiť e-mail na Facebooku

Prečo e-mailovú správu namiesto textovej správy? Úlohu vykoná aj textová správa odoslaná vám, ale skvelá vec na e-mailovej správe je možnosť označiť ju príznakom. To uľahčuje nájdenie e-mailu v budúcnosti, keď si budete chcieť prezerať Facebook na hodinkách Apple Watch. Označené správy sa zobrazujú ako dodatočná poštová schránka pod Gmailom, Yahoo! a ďalšie vaše priečinky doručenej pošty.

E-mailovú správu môžete označiť odkazom na Facebook podržaním prsta na displeji Apple Watch, keď je správa na obrazovke (alebo posunutím nadol a výberom Flag neskôr verzie watchOS). V ponuke, ktorá sa zobrazí, klepnite na Flag a e-mailová správa sa zobrazí v doručenej pošte označených príznakom pre ľahkú budúcu referenciu.

Tento trik bude fungovať aj s väčšinou ostatných webových stránok, ale pokročilé funkcie, ako je streamovanie videa, nemusia fungovať, čo znamená, že žiadne streamovanie z Netflixu do vašich hodiniek… zatiaľ

Ako používať Facebook Messenger na hodinkách Apple Watch

Ak je vaším hlavným záujmom chatovanie s priateľmi, na používanie služby Facebook Messenger na hodinkách Apple Watch nepotrebujete žiadne riešenie. Stačí si stiahnuť aplikáciu Messenger. Ak už máte Messenger na svojom iPhone, mali by ste už mať prístup k Facebook Messengeru na hodinkách Apple Watch. Môže však byť nastavené tak, aby sa nezobrazovalo na vašich hodinkách.

Image
Image
  1. Otvorte na svojom iPhone aplikáciu Watch. (Rýchly spôsob, ako to urobiť, je spustiť vyhľadávanie reflektorov a zadať „sledovať“.)
  2. Ak chcete skontrolovať, či je Messenger už nainštalovaný, klepnite na tlačidlo Moje hodinky v spodnej časti obrazovky a posúvajte sa nadol, kým sa nedostanete na „Nainštalované na Apple Sekcia „Pozerať“. Ak je Messenger v zozname, klepnutím naň potvrďte, že Zobraziť aplikáciu na Apple Watch je zapnuté.

  3. Ak je aplikácia Messenger v sekcii Available Apps“, klepnite vedľa nej na Inštalovať a nainštalujte ju na Apple Watch.
  4. Ak aplikáciu nevidíte ani v jednej časti, musíte si ju pridať do hodiniek Apple Watch. Klepnite na tlačidlo Hľadať v spodnej časti obrazovky a do vyhľadávacieho poľa napíšte „Messenger“. (V novších verziách watchOS klepnite na Discover > Preskúmať aplikácie Watch a vyhľadajte Messenger.)

    Klepnite na tlačidlo Získať alebo na tlačidlo s cloudom a stiahnite si aplikáciu do hodiniek.

Odporúča: