6 najlepších chráničov obrazovky pre iPhone 11

Obsah:

6 najlepších chráničov obrazovky pre iPhone 11
6 najlepších chráničov obrazovky pre iPhone 11
Anonim

Súhrnný najlepší multibalíček: Najlepší oficiálny: druhé miesto, najlepší rozpočet: najlepší chránič súkromia: najlepší na zníženie modrého svetla: najlepší rozpočet:

Najlepšie viacnásobné balenie: Ochranné sklo TETHYS Glass Screen Protector pre iPhone 11

Image
Image

TETHYS Glass Screen Protector poskytuje krištáľovo čisté tvrdené sklo pre váš iPhone 11 za výhodnú cenu. Ochranná fólia sa zakryje od okraja k okraju, čím zaistí, že bude pokrytý každý centimeter jemnej obrazovky vášho telefónu. Je tiež odolný proti poškriabaniu, čo je skvelé, ak máte tendenciu hádzať telefón do kabelky alebo peňaženky spolu s kľúčmi alebo perami.

Aplikácia je pomerne jednoduchá, no pri väčšine puzdier na obrazovky telefónov existuje riziko vzduchových bublín. Ak ste náchylní k náhodným pádom, používatelia hlásia, že puzdro sa ľahko rozbije, hoci pri tom stále plní svoju úlohu pri ochrane obrazovky telefónu pod ním. Toto nemusí byť výhodné, pretože TETHYS sú cenovo dostupné a sú v balení po troch, takže náklady sú minimálne, ak potrebujete vymeniť chránič obrazovky.

Najlepší oficiálny: Antireflexná ochrana obrazovky Belkin pre iPhone 11

Image
Image

Apple nevytvára svoje vlastné značkové chrániče obrazovky, ale chránič obrazovky Belkin Anti-Glare Screen Protector je oficiálnym produktom spoločnosti Apple, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa radšej držia príslušenstva Apple pre svoje telefóny.

Aplikácia môže byť s chráničmi obrazovky vždy výzvou, ale Belkin to zjednodušuje pomocou priloženej nálepky EasyAlign spolu s nálepkou na odstránenie prachu a čistiacou handričkou.

Je však navrhnutý tak, aby odolal tvrdosti do 3H, čo je trochu sklamaním, keď toľko konkurentov ponúka produkty s 9H. Ochranná fólia na obrazovku stále skvele chráni obrazovku pred poškriabaním a pádmi. Ak sa však rozbije, má tendenciu sa rozbiť, čo znamená, že je potrebné vyčistiť veľa kúskov. Aj keď je to pre niektorých len malý problém, keďže puzdro stále chráni vašu obrazovku pod spodnou časťou, môže to byť väčší problém pre tých, ktorým často padnú telefóny.

Voice, najlepší rozpočet: Ochranná fólia OMOTON pre iPhone 11

Image
Image

Omoton chránič obrazovky má skvelú hodnotu. So štyrmi ochrannými krytmi obrazovky za rozumnú cenu získate 9H tvrdené sklo za nižšiu cenu ako mnohé konkurenčné produkty.

Zahrnutý je vodiaci rámik na posilnenie aplikácie, ktorý uľahčuje presné zarovnanie telefónu a chrániča obrazovky. Okrem toho krištáľovo čisté, tenké chrániče obrazovky neobmedzujú funkčnosť telefónu. Časom však môžu byť náchylné na praskliny alebo praskliny a môžu vyžadovať častejšiu výmenu ako iné pásma.

Najlepšia ochrana súkromia: ICHECKEY 4D zakrivené tvrdené sklo s anti-peepingom a ochranným krytom obrazovky pre Apple iPhone 11/iPhone XR

Image
Image

Súkromie je prvoradé vo svete, kde sa toľko obchodov vykonáva prostredníctvom našich smartfónov. Či už potrebujete chrániť dôležité e-maily, alebo jednoducho chcete mať súkromie pred kukadlami v metre, zvážte ochranu obrazovky ICHECKEY. Je navrhnutý len pre vaše oči a využíva vstavanú privátnu fóliu, ktorá umožňuje, aby bola vaša obrazovka čitateľná iba od +/- 30 stupňov.

Okrem ochrany vášho súkromia je táto ochrana obrazovky vybavená 9H ochranou pred zlomením alebo prasknutím, jednoduchou aplikáciou a zakrivenými okrajmi, vďaka ktorým bude pokrytá celá obrazovka, nielen plochá. Aj keď filter ochrany osobných údajov funguje dobre, nemusí vyhovovať rodičom, ktorí používajú svoje telefóny na zábavu svojich detí, alebo tým, ktorých neobťažujú diváci.

Najlepšie na zníženie modrého svetla: Ochrana obrazovky ZAGG InvisibleShield Glass Elite Visionguard+

Image
Image

Neustály čas strávený pred obrazovkou na počítačoch a telefónoch môže byť škodlivý pre náš zrak. Na pomoc pri riešení tohto problému 21. storočia spoločnosť ZAGG vytvorila ochranu obrazovky, ktorá filtruje škodlivé vysokoenergetické viditeľné (HEV) modré svetlo a zároveň poskytuje vynikajúcu ochranu proti pádom a škrabancom. Hoci ide o jednu z najdrahších chráničov obrazovky recenzovaných v tomto zozname, zvážte to kvôli jedinečnému filtru Visiongaurd+.

Dodáva sa aj s inštalačným podnosom a podložkou, vďaka čomu je aplikácia jednoduchá a bez obávaných vzduchových bublín. Produkt ZAGG tiež ponúka odolné tvrdené sklo, ktoré chráni pred kvapkami, škrabancami a nepríjemnými škvrnami od odtlačkov prstov, plus antimikrobiálny povlak. Ak to váš rozpočet dovoľuje a na telefóne trávite značné množstvo času, mali by ste zvážiť túto možnosť.

Najlepší rozpočet: ESR ochrana obrazovky

Image
Image

ESR Screen Protector je spoľahlivý a ľahko inštalovateľný produkt, ktorý vydrží pád, takže váš nový iPhone už nebude musieť. Vyrobené z tvrdeného skla, tvrdí, že odoláva sile až 22 lb, okrem toho, že je odolné voči poškriabaniu a odtlačkom prstov.

Nainštalujte pomocou praktického inštalačného rámu (súčasť balenia), aby ste zaistili dokonalé umiestnenie. Stojí za zmienku, že ESR pokrýva iba plochú časť obrazovky iPhone 11, čo znamená, že medzi zakrivenými okrajmi telefónu bude malá medzera. Pomáha to pri kompatibilite s puzdrami na telefóny, ale ak puzdro nepoužívate, videnie odkrytých okrajov môže byť obťažujúce. Aj keď výrobok skvele chráni obrazovku pri páde, rohy chrániča obrazovky môžu mať tendenciu sa časom odlepiť.

Odporúča: