Ako získať študentskú zľavu Apple Music

Obsah:

Ako získať študentskú zľavu Apple Music
Ako získať študentskú zľavu Apple Music
Anonim

Apple Music je predplatená služba, ktorá vám umožňuje streamovať viac ako 70 miliónov skladieb vrátane skladieb z vašej osobnej knižnice iTunes. Ak navštevujete kvalifikačnú školu, môžete výrazne ušetriť so študentskou zľavou Apple Music a máte neobmedzený prístup k streamovaniu na akademickej pôde. Ešte lepšie je, že Apple spája bezplatný prístup na obmedzený čas k Apple TV+ v rámci študentskej zľavy Apple Music.

Zľavu môžete získať dvoma spôsobmi; môžete sa doň prihlásiť cez iTunes alebo cez Unidays. Všetky vaše možnosti sú vysvetlené nižšie.

Apple Music je kompatibilný s počítačmi Apple a Windows a funguje aj s telefónmi a tabletmi so systémom iOS a Android. Apple TV+ je kompatibilný so zariadeniami iOS, Mac, Apple TV, Chromecast s Google TV, Amazon Fire TV, Roku a výberom inteligentných televízorov.

Kto má nárok na študentskú zľavu Apple Music?

Apple používa službu Unidays tretej strany na overenie vášho zápisu do kvalifikovanej školy. Po overení cez Unidays máte nárok na študentskú zľavu Apple Music.

Tu sú základné požiadavky na kvalifikáciu:

  • Zapísaný na kvalifikačnú univerzitu alebo vysokú školu
  • Momentálne študujem na bakalárskom alebo postgraduálnom stupni

Dodatočné zľavy Apple Music sú niekedy dostupné priamo cez Unidays. Pokračujte v čítaní a zistite, ako využiť výhody a ušetriť ešte viac peňazí.

Čo získate so študentskou zľavou Apple Music?

Študentská zľava Apple Music vám poskytuje všetky rovnaké výhody individuálneho predplatného Apple Music za približne polovičnú cenu. Získate prístup k streamovaniu viac ako 70 miliónov skladieb vrátane skladieb z vašej osobnej knižnice iTunes, prístup na všetky vaše zariadenia, počúvanie offline a ďalšie. Môžete tiež pristupovať k Apple TV+, streamovacej službe spoločnosti, ktorá ponúka originálny obsah.

Študentská zľava Apple Music je k dispozícii iba 48 mesiacov. Mesiace nemusia byť všetky po sebe, ale akonáhle vyčerpáte 48 mesiacov zľavnených študentských cien, váš účet bude prevedený na individuálne predplatné Apple Music za normálnu cenu.

Ako získať študentskú zľavu Apple Music cez iTunes

Kedykoľvek si môžete zaregistrovať študentský program Apple Music alebo previesť existujúci program Apple Music na verziu so študentskou zľavou. Všeobecný proces je podobný, či sa zaregistrujete cez iTunes na počítači alebo cez aplikáciu Apple Music na zariadení so systémom iOS alebo Android, hoci konkrétne kroky sa môžu líšiť.

Tu je návod, ako získať študentskú zľavu Apple Music cez iTunes:

  1. Otvorte iTunes.

    Image
    Image
  2. V ľavom hornom rohu kliknite alebo klepnite na Hudba a potom kliknite na Pre vás v stredovej lište ponuky.

    Image
    Image
  3. Ak sa zobrazí výzva, kliknite alebo klepnite na Pokračovať a potom kliknite alebo klepnite na skúšobnú ponuku.

    Image
    Image

    Ak už máte individuálny účet Apple Music, neprihlasujte sa na novú skúšobnú verziu. Namiesto toho sa prihláste ako zvyčajne a potom zmeňte svoj účet na študentské predplatné.

  4. Ak sa zobrazí výzva, kliknite alebo klepnite na Začíname a potom vyberte Študent vysokej školy alebo Študent univerzitya klepnite alebo kliknite na Verify Eligibility.

    Image
    Image
  5. Postupujte podľa pokynov na obrazovke a overte svoju registráciu. Ak máte e-mail.edu zo školy, zadajte ho. V opačnom prípade zadajte svoju osobnú e-mailovú adresu a vyberte školu.

    Image
    Image

    Ak ste už Unidays používali v minulosti, poskytnite požadované informácie, kým sa vám nezobrazí možnosť kliknúť alebo klepnúť na Už ste overené pomocou Unidays? a prihláste sa pomocou svojich Unidays účet na urýchlenie procesu.

  6. Prihláste sa na portál svojej školy. Po úspešnom prihlásení a overení budete presmerovaní späť do iTunes, aby ste dokončili registráciu.

    V niektorých prípadoch budete musieť byť pripojení k sieti Wi-Fi vašej školy a tiež použiť e-mailovú adresu s príponou.edu, aby ste získali prístup k študentskej zľave Apple Music.

  7. V iTunes kliknite alebo klepnite na skúšobnú ponuku a spustite študentské predplatné Apple Music. V opačnom prípade kliknite alebo klepnite na Začať študentské členstvo.
  8. Ak sa zobrazí výzva, overte svoje Apple ID, fakturačné údaje a prijmite zmluvné podmienky. Potom budete mať prístup k svojmu novému účtu Apple Music.

Kto má nárok na študentskú zľavu Apple Music cez Unidays?

Apple používa Unidays na overenie študentských predplatných Apple Music, ale samotná Unidays má niekedy ďalšie ponuky. Ak chcete využiť tieto dodatočné zľavy, musíte si zaregistrovať účet Unidays.

Tento proces je podobný overeniu cez Unidays počas procesu registrácie do Apple Music, ale na používanie stránky sa vyžaduje dodatočný vek.

Ak chcete používať Unidays, musíte byť:

  • Aspoň 16 rokov
  • Momentálne zapísaný na vysokej škole alebo univerzite
  • Môžete získať prístup k e-mailu.edu vydanému vašou školou alebo k ID študenta v štýle kreditnej karty z vašej školy

Unidays nedovoľuje rodičom prihlásiť svoje deti. Študenti sa musia prihlásiť do služby sami a musia spĺňať vek a požiadavky na zápis. To znamená, že nemôžete využiť zľavy Unidays, ak máte menej ako 16 rokov, aj keď ste zapísaní v kvalifikačnej škole.

Čo vám prináša študentská zľava Apple Music Unidays?

Špecifické študentské zľavy Apple Music, ktoré sú dostupné cez Unidays, sa z času na čas líšia. Napríklad môžete získať tri bezplatné mesiace Apple Music predtým, ako začnete platiť bežnú študentskú cenu.

Ak chcete presne vidieť, aké zľavy sú k dispozícii, musíte sa zaregistrovať do služby a skontrolovať portál Apple Music na stránke Unidays.

Po registrácii do Unidays a overení registrácie si môžete prezerať aktuálne ponuky pre Apple Music a veľké množstvo ďalších služieb a predajcov. Stránka Unidays vám poskytuje možnosť vygenerovať jednorazové kódy kupónov, ktoré možno zadať počas procesu registrácie do služby, ako je Apple Music, alebo procesu platby v online obchodoch.

Ako sa zaregistrovať na Unidays a získať študentskú zľavu Apple Music

Prihlasovací proces na Unidays nie je zložitý, vyžaduje si však, aby ste si overili zápis do kvalifikačnej školy. Po úspešnom nastavení a overení účtu Unidays ho môžete použiť na generovanie kódov kupónov.

Tu je návod, ako si nastaviť Unidays:

  1. Prejdite na webovú stránku Unidays a kliknite alebo klepnite na ikonu ≡ (tri zvislé čiary) v ľavom hornom rohu.

    Image
    Image
  2. Kliknite alebo klepnite na Pripojiť sa.

    Image
    Image
  3. Zadajte svoju e-mailovú adresu, vyberte heslo a kliknite alebo klepnite na Pripojiť sa.

    Image
    Image
  4. Zadajte informácie o svojej škole a kliknite alebo klepnite na Pokračovať.

    Image
    Image
  5. Postupujte podľa pokynov na obrazovke a dokončite proces overenia. Ak sa vám nedarí overiť automaticky alebo vaša škola nie je uvedená v zozname, kontaktujte Unidays a požiadajte o postup manuálneho overenia.

Ako získať študentskú zľavu Apple Music na Unidays

Po zaregistrovaní účtu Unidays a overení registrácie môžete skontrolovať zľavy na Apple Music. Ide o pomerne jednoduchý proces, ktorý zahŕňa návštevu portálu Apple Music na stránke Unidays a vygenerovanie kódu kupónu, ak je k dispozícii.

Tu je základný náčrt fungovania procesu:

  1. Prejdite na portál Unidays Apple Music a kliknite na Získať teraz.

    Image
    Image
  2. Po zobrazení ponuky kliknite alebo klepnite na Uplatniť kód.
  3. Skopírujte študentský zľavový kód a kliknite alebo klepnite na Spustiť webovú stránku.
  4. Postupujte podľa pokynov a prihláste sa na odber Apple Music s použitím študentskej zľavy alebo bezplatného skúšobného obdobia Unidays.

Odporúča: