Ako sa odhlásiť z WhatsApp na iPhone alebo Android

Obsah:

Ako sa odhlásiť z WhatsApp na iPhone alebo Android
Ako sa odhlásiť z WhatsApp na iPhone alebo Android
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • V súčasnosti neexistuje spôsob, ako sa odhlásiť z aplikácií WhatsApp pre iOS alebo Android. Môžete ho iba odstrániť.
  • iOS: Nastavenia > Všeobecné > Ukladací priestor pre iPhone > > Odstrániť aplikáciu alebo dlhým klepnutím na aplikáciu na domovskej obrazovke vyberte X alebo Odstrániť aplikáciu.
  • Android: Nastavenia > Apps > WhatsApp > > Vymazať údaje.

WhatsApp nemá možnosť odhlásiť sa z aplikácií pre iOS alebo Android. Tento článok popisuje, ako odstrániť aplikáciu v systéme iOS a vymazať údaje v systéme Android, čo sú jediné spôsoby, ako sa odhlásiť pre všetky zámery a účely.

Ako sa odhlásiť z WhatsApp na iPhone

Ak sa chcete odhlásiť z WhatsApp v systéme iOS, musíte v podstate odstrániť aplikáciu zo svojho zariadenia. Ak ešte nezálohujete dáta svojej aplikácie, pred pokračovaním postupujte podľa pokynov na konci tohto článku.

  1. Prejdite do svojho iOS Nastavenia.
  2. Vybrať General.
  3. Vybrať Úložisko pre iPhone.
  4. Posuňte zobrazenie nadol a vyberte WhatsApp.

    Image
    Image
  5. Vybrať Odstrániť aplikáciu.
  6. Potvrďte, že chcete aplikáciu odstrániť, opätovným výberom možnosti Odstrániť aplikáciu.

    Image
    Image

    Tip

    Aplikáciu WhatsApp môžete odstrániť aj priamo z domovskej obrazovky klepnutím a podržaním prsta na ikone aplikácie. V závislosti od verzie systému iOS vyberte X v hornom rohu ikony aplikácie alebo z ponuky vyberte Odstrániť aplikáciu.

Ako sa odhlásiť z WhatsApp v systéme Android

Na rozdiel od WhatsApp pre iOS nemusíte na odhlásenie zo svojho účtu odstraňovať aplikáciu pre Android. Musíte však vymazať údaje aplikácie z nastavení zariadenia. Ak ešte nezálohujete dáta svojej aplikácie, postupujte najskôr podľa pokynov na konci tohto článku.

  1. Otvorte svoje zariadenie Android Nastavenia.
  2. Posuňte sa nadol a vyberte Apps.
  3. Posuňte zobrazenie nadol a vyberte WhatsApp.
  4. V časti Využitie vyberte Storage.

    Image
    Image
  5. Klepnite na Vymazať údaje v dolnej časti obrazovky.
  6. Potvrďte klepnutím na OK.

    Image
    Image

    Tip

    Svoje odhlásenie môžete potvrdiť otvorením WhatsApp. Mali by ste vidieť, že sa budete musieť znova prihlásiť, aby ste ho mohli používať.

Čo ešte treba vedieť o odhlásení z WhatsApp

WhatsApp vám umožňuje odhlásiť sa z vášho účtu na webe, v počítačovej aplikácii alebo na portáli Facebook, ale nie v mobilných aplikáciách WhatsApp. Keď ukončíte WhatsApp na svojom mobilnom zariadení, aplikácia prejde do pohotovostného režimu, čo znamená, že budete stále prijímať správy a hovory.

Zálohovanie údajov WhatsApp

Ak chcete zálohovať svoje dáta na iPhone, musíte ho prepojiť s účtom iCloud. V WhatsApp pre iOS klepnite na Nastavenia > Záloha četu > Zálohovať teraz Umožní vám to obnovte svoju históriu četov a médiá, ak sa rozhodnete vrátiť do aplikácie.

V systéme Android musíte svoj účet prepojiť s cloudovou službou. V WhatsApp pre Android vyberte tri zvislé bodky v hornom rohu a potom Settings > Chats > Záloha chatu > Záloha Potom budete mať možnosť obnoviť svoje údaje, keď sa znova prihlásite.

Odporúča: