Ako aktualizovať svoj HomePod

Obsah:

Ako aktualizovať svoj HomePod
Ako aktualizovať svoj HomePod
Anonim

Čo vedieť

  • V aplikácii Domácnosť na svojom zariadení so systémom iOS klepnite na ikonu House > Nastavenia domácnosti > Aktualizácia softvérua postupujte podľa pokynov na obrazovke.
  • Nastavte automatickú inštaláciu aktualizácií HomePodu tak, že prejdete na obrazovku Aktualizácia softvéru a posuňte posúvač HomePod do polohy zapnuté/zelené.

Tento článok vysvetľuje, ako nainštalovať aktualizácie softvéru HomePod manuálne, bez ohľadu na to, koľko HomePodov máte. Tiež vám ukáže, ako nastaviť HomePody, aby sa automaticky aktualizovali.

Pokyny v tomto článku boli napísané pomocou systému iOS 14. Softvér HomePod môžete aktualizovať pomocou starších verzií systému iOS, ale presné kroky v týchto verziách sa môžu mierne líšiť.

Ako aktualizovať softvér HomePod

Spoločnosť Apple pravidelne vydáva nové verzie systému iOS, aby prinášala nové funkcie a opravy chýb. Aktualizácie softvéru HomePod robia to isté. Či už chcete kompatibilitu s najnovšou verziou iPhonu, pridať podporu pre nové funkcie alebo opraviť chyby, aktualizujte softvér HomePod podľa týchto krokov:

  1. Začnite tým, že sa uistite, že je váš HomePod zapojený a pripojený k sieti Wi-Fi. Uistite sa, že je váš iPhone pripojený k rovnakej sieti Wi-Fi.
  2. Otvorte predinštalovanú aplikáciu Home.

    Ak sa váš HomePod nezobrazí na ploche, uistite sa, že ste vybrali správnu plochu (ak máte nastavených viac). Ak sa stále nezobrazuje, skontrolujte, či je HomePod správne nastavený.

  3. Klepnite na ikonu domu v ľavom hornom rohu.

  4. Klepnite na Nastavenia domovskej stránky.
  5. Ak je k dispozícii aktualizácia softvéru HomePod, v ponuke Aktualizácia softvéru sa zobrazí ikona. Aj keď tam nie je žiadna ikona, môžete skontrolovať dostupnosť aktualizácie. Klepnite na Aktualizácia softvéru.

    Image
    Image
  6. Tu sa zobrazí aktualizácia softvéru HomePod. Ak sa chcete dozvedieť viac, klepnite na viac. Ak si ho chcete stiahnuť a nainštalovať, klepnite na Aktualizovať.

    Ak tu nevidíte aktualizáciu softvéru, ale chcete vynútiť kontrolu, obnovte ju potiahnutím prstom nadol z hornej časti obrazovky.

  7. Vyjadrite súhlas s podmienkami aktualizácie a ťuknite na ďalšie pokyny na obrazovke.
  8. Aktualizácia sa stiahne a nainštaluje do vášho HomePodu. Ako dlho to bude trvať, závisí od veľkosti aktualizácie a rýchlosti vašej siete Wi-Fi. Keď sa HomePod aktualizuje, správa vám oznámi, že je pripravený.

    Image
    Image

Máte doma viacero HomePodov (buď na použitie ako interkom alebo na stereofónne páry s priestorovým zvukom)? Máme dobré správy. Nemusíte aktualizovať každý HomePod jednotlivo. Namiesto toho si aktualizáciu stiahnete raz a potom sa súčasne aktualizuje každý HomePod.

Ako automaticky aktualizovať softvér HomePod

Nechceli by ste radšej kontrolovať aplikáciu Home pri každej aktualizácii softvéru HomePod? Nemusíte! Stačí nastaviť automatickú inštaláciu aktualizácií a váš HomePod bude vždy aktuálny. Tu je postup:

  1. Postupujte podľa krokov 1-5 z predchádzajúcej časti.
  2. Na obrazovke Aktualizácia softvéru v časti Automatické aktualizácie posuňte posúvač HomePod na zapnuté/zelené.

    Image
    Image
  3. Teraz, keď bude dostupná aktualizácia HomePodu, automaticky sa nainštaluje.

Odporúča: