Ako zobraziť nové správy Gmail v Centre upozornení systému iOS

Obsah:

Ako zobraziť nové správy Gmail v Centre upozornení systému iOS
Ako zobraziť nové správy Gmail v Centre upozornení systému iOS
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • iOS: Prejdite na Nastavenia > Upozornenia > Gmail. Prepnite Povoliť upozornenia na Zapnuté. V časti Upozornenia vyberte Centrum upozornení.
  • Gmail: Otvorte aplikáciu Gmail a prejdite na ikonu Viac (tri vodorovné čiary) > Nastavenia> [účet] > Upozornenia . Vyberte možnosť.

Aplikácia Gmail pre iPhone, iPad a iPod Touch môže zhromažďovať e-maily v Centre upozornení. Môžete tiež nastaviť Gmail v iPhone Mail a nechať ho pravidelne kontrolovať nové správy a pridávať ich do Centra upozornení, keď ich načítava. Prípadne môžete pridať Gmail ako účet Exchange s podporou push e-mailu.

Pozrite si nové správy Gmailu v Centre upozornení iOS

Ak chcete, aby boli nové e-maily prichádzajúce do vášho účtu Gmail uvedené a zobrazené v Centre upozornení na vašom iPhone alebo iPade:

  1. Uistite sa, že máte aplikáciu Gmail a či ste sa v nej prihlásili do svojich účtov.
  2. Otvorte Nastavenia na svojom iPhone. Vyberte Upozornenia a potom nájdite Gmail a klepnite naň.

    Image
    Image
  3. Uistite sa, že prepínač vedľa Povoliť upozornenia je zapnutý/zelený a že Centrum upozornení Nastaveniepod nadpisom Upozornenia má pod sebou modré začiarknutie.

    Image
    Image
  4. Klepnutím na e-mail v Centre upozornení sa správa otvorí v aplikácii Gmail.

Ďalšie vylepšenia upozornení pre iOS pre Gmail

Po zapnutí upozornení môžete upraviť niekoľko ďalších nastavení, aby ste dostávali toľko alebo len málo upozornení, koľko chcete. Tu je to, čo môžete ovládať.

Zobraziť upozornenia na uzamknutej obrazovke a pri používaní telefónu

Ak chcete získať ďalšie upozornenia mimo centra upozornení, klepnite na možnosti Uzamknúť obrazovku a Bannery v časti Upozornenianadpis. Prvé nastavenie vám umožňuje zobraziť prichádzajúce správy Gmail bez odomykania vášho iPhone. Druhá zobrazuje okno na vašom telefóne, keď používate inú aplikáciu.

Image
Image

Môžete tiež upraviť správanie sa bannerov. Klepnutím na Štýl bannera získate prístup k dvom možnostiam: Dočasné a Trvalé Dočasné znamená, že bannery po chvíli zmiznú a Trvalé znamená, že zostanú na obrazovke, kým na ne neklepnete alebo nepotiahnete prstom preč.

Image
Image

Upraviť zvuky a odznaky pre upozornenia Gmailu

Prepínače Zvuky a Odznaky ovládajú ďalšie upozornenia pre vaše upozornenia v Gmaile. Zvuky prehrajú tón, ktorý vás upozorní na upozornenie. Odznaky umiestnia číslo na ikonu aplikácie na vašej ploche.

Image
Image

Nastavenia upozornení v aplikácii Gmail

Aplikácia Gmail má svoje vlastné nastavenia pre správy, na ktoré budete dostávať upozornenia. Tu je návod, ako ich upraviť.

  1. Otvorte aplikáciu Gmail.
  2. Klepnite na ikonu Viac (tri vodorovné čiary) v ľavom hornom rohu a potom prejdite nadol a klepnite na Nastavenia.

    Image
    Image
  3. Ak v aplikácii používate viacero účtov, klepnite na ten, ktorý chcete nakonfigurovať. Na ďalšej obrazovke vyberte Upozornenia.

    Máte tri možnosti. Všetky nové správy vám pošle všetko, čo príde. Iba vysoká priorita vás upozorní na správy, ktoré Gmail označuje ako dôležité. Žiadne vypne upozornenia.

    Image
    Image
  4. Vaše zmeny sa automaticky uložia.

Odporúča: