Nové OnePlus Buds Pro potvrdené na septembrové vydanie

Nové OnePlus Buds Pro potvrdené na septembrové vydanie
Nové OnePlus Buds Pro potvrdené na septembrové vydanie
Anonim

OnePlus Buds Pro boli oficiálne ohlásené, vďaka čomu sa povestné bezdrôtové slúchadlá s adaptívnym potlačením hluku (ANC) stali realitou.

Spoločnosť OnePlus potvrdila novú súpravu „skutočných bezdrôtových“slúchadiel vo štvrtok v tlačovej správe odoslanej na Lifewire. OnePlus uvádza, že nové slúchadlá budú obsahovať „špičkový“systém redukcie hluku pre čistejší zvuk a kvalitu hovorov, ako aj lepšiu výdrž batérie a podporu Bluetooth 5.2.

Image
Image

Systém ANC nachádzajúci sa v OnePlus Buds Pro má inteligentne tlmiť okolité zvuky, ktoré by inak mohli znížiť kvalitu zvuku, a prispôsobovať zrušenie za behu. Každé slúchadlo používa systém troch mikrofónov a „vylepšené algoritmy redukcie hluku“, aby vaše hovory a hudba zneli čo najčistejšie. Buds Pro tiež obsahujú OnePlus Audio ID, ktoré používateľom umožní vytvoriť si osobný profil kalibrovaný podľa ich preferencií zvuku.

Image
Image

OnePlus tiež tvrdí, že Buds Pro bude môcť fungovať až 38 hodín na plné nabitie pri použití s priloženým nabíjacím puzdrom a až 10 hodín na 10-minútové nabitie. Buds Pro bude možné nabíjať pomocou OnePlus Warp Charge (ktorá sa môže pochváliť úplným nabitím za menej ako hodinu) alebo bezdrôtovou nabíjačkou tretej strany s certifikáciou Qi.

OnePlus Buds Pro bude možné objednať v USA aj Kanade 1. septembra za 149,99 USD (v súčasnosti 188,75 CAD). Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke OnePlus, keď sa blížime k spusteniu.

Odporúča: