Magická klávesnica Apple je k dispozícii samostatne od 149 USD

Magická klávesnica Apple je k dispozícii samostatne od 149 USD
Magická klávesnica Apple je k dispozícii samostatne od 149 USD
Anonim

Magické klávesnice Apple s Touch ID, ktoré boli pôvodne k dispozícii iba pre počítače Mac M1, je teraz možné zakúpiť samostatne od 149 USD za základný model.

Ak ste chceli dostať do rúk klávesnicu Magic Keyboard s Touch ID pre váš Mac, ale nechceli ste si s ňou kúpiť celý počítač, toto je vaša šanca. Spoločnosť Apple sprístupnila bežnú verziu aj model s numerickou klávesnicou, ktorý je možné zakúpiť jednotlivo za 149 USD a 179 USD.

Image
Image

Pri kúpe klávesnice Magic Keyboard však treba pamätať na niekoľko vecí. Po prvé, nie sú k dispozícii žiadne ďalšie farebné možnosti, takže ho budete môcť získať iba v štandardnej metalickej/striebornej Apple.

Po druhé, funkcia Touch ID bude fungovať iba s počítačmi Mac M1, takže ak máte starší počítač, možno by ste sa chceli pozrieť na štandardné modely a modely s numerickou klávesnicou bez Touch ID.

Po tretie, všetky tieto modely sa dodávajú s prepojovacím káblom Lightning na USB-C, čo znamená, že ak používate štandardné pripojenie USB, budete si musieť kúpiť samostatný kábel.

Image
Image

Ak nemôžete alebo nemáte v úmysle používať Touch ID, pravdepodobne budete chcieť použiť model Magic Keyboard bez tejto funkcie. To by vám ušetrilo peniaze, ale modely bez Touch ID sú kompatibilné aj s väčším množstvom hardvéru Mac, ako aj s väčšinou iPhonov a iPadov.

Apple Magic Mouse a Magic Trackpad je teraz možné zakúpiť aj samostatne za 79 USD a 129 USD. Je však potrebné poznamenať, že obe podliehajú rovnakým obmedzeniam farieb a USB-C ako klávesnica Magic Keyboard.

Odporúča: