WatchOS 8.0.1 opravuje problémy s Apple Watch Series 3

WatchOS 8.0.1 opravuje problémy s Apple Watch Series 3
WatchOS 8.0.1 opravuje problémy s Apple Watch Series 3
Anonim

Nová aktualizácia watchOS 8.0.1 rieši problémy, ktorým čelia niektorí majitelia Apple Watch Series 3 s novým operačným systémom.

Používatelia Apple Watch Series 3 mali od uvedenia na trh minulý mesiac určité problémy s watchOS 8, ktoré Apple dúfa, že ich opraví najnovšou aktualizáciou watchOS 8.0.1. Aj keď poznámky k aktualizácii watchOS 8.0.1 nie sú príliš konkrétne, uvádzajú, že riešia problém, že sa niektorým používateľom nezobrazujú nastavenia dostupnosti. Aktualizácia by tiež mala vyriešiť problém, že sa priebeh aktualizácie softvéru nezobrazuje správne.

Image
Image

Ak používate Apple Watch Series 3 a máte jeden alebo oba z týchto problémov, táto aktualizácia je pre vás. Nie je jasné, čo presne spôsobilo tieto problémy, ale Apple ich rieši.

Nemožnosť používať funkciu Assistive Touch na Apple Watch Series 3 dáva zmysel, pretože táto funkcia nie je dostupná pre starší model. Nezdá sa však, že by Apple chcel deaktivovať všetky nastavenia dostupnosti.

Zdá sa, že Apple v poslednej dobe viac zohľadňuje Apple Watch Series 3 v porovnaní s problémami s inštaláciou, ktoré mali ľudia s watchOS 7.5. Ide o najstarší model hodiniek Apple Watch, ktorý je stále na trhu, a získanie špeciálnej aktualizácie znamená, že spoločnosť Apple pravdepodobne zamýšľa ponechať si ich ešte chvíľu.

Image
Image

Nová aktualizácia watchOS 8.0.1 je k dispozícii a možno sa už stiahla a nainštalovala, ak máte zapnutú automatickú inštaláciu.

V opačnom prípade môžete aktualizáciu skontrolovať manuálne a začať ju sťahovať.

Odporúča: