Google Nest Hub dostáva množstvo vylepšení sledovania spánku

Google Nest Hub dostáva množstvo vylepšení sledovania spánku
Google Nest Hub dostáva množstvo vylepšení sledovania spánku
Anonim

Tí, ktorí vlastnia inteligentný displej Nest Hub od Googlu, si môžu doslova oddýchnuť vďaka práve vydanej aktualizácii.

Podľa blogového príspevku spoločnosti Google práve oznámil množstvo funkcií pre Nest Hub druhej generácie. Táto aktualizácia rozširuje možnosti zariadenia na sledovanie spánku o úplne nový algoritmus na detekciu zvuku, ktorý dokáže lepšie rozlíšiť medzi zvukmi spánku a, povedzme, zvukmi suseda alebo milovaného domáceho maznáčika.

Image
Image

Spoločnosť tiež odhalila novú funkciu s názvom Sleep Staging, ktorú Google popisuje ako podrobnú analýzu rôznych fáz spánku. Tieto informácie je možné analyzovať priamo na zariadení v praktickej tabuľke nazývanej hypnogram. Okrem iných užitočných metrík uvidíte, ako dlho ste boli v každej fáze spánku.

Google Nest Hub, formálne nazývaný Home Hub, bude teraz tiež integrovaný s populárnou meditačnou aplikáciou Calm. Táto integrácia umožní používateľom začať meditáciu pomocou hlasového príkazu. Doplnok je bezplatný pre všetkých používateľov, ale iba členovia Calm Premium získajú prístup k úplnej knižnici. Bezplatní používatelia budú mať menší výber.

Aktualizácia je dnes dostupná pre vlastníkov Nest Hub v USA a neskôr v priebehu roka pre globálnych vlastníkov. Funkcie sledovania spánku na inteligentnom displeji zostanú bezplatné do roku 2023. Potom budú musieť používatelia platiť za predplatné Fitbit Premium pre zdravie a wellness.

Odporúča: