Ako pripojiť iPhone k reproduktoru Bluetooth

Obsah:

Ako pripojiť iPhone k reproduktoru Bluetooth
Ako pripojiť iPhone k reproduktoru Bluetooth
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Stlačením tlačidla párovania alebo vypínača na reproduktore Bluetooth spustite párovanie.
  • Klepnite na Nastavenia > Bluetooth > vyberte svoj reproduktor Bluetooth na spárovanie.
  • Najskôr sa uistite, že je na vašom iPhone povolená funkcia Bluetooth. Klepnite na Nastavenia > Bluetooth > prepnite Bluetooth.

V tomto článku sa dozviete, ako pripojiť váš iPhone k externému reproduktoru Bluetooth a čo robiť, ak váš iPhone reproduktor nerozpozná.

Ako povoliť Bluetooth na iPhone

Skôr ako pripojíte svoj iPhone k reproduktoru Bluetooth, je dôležité, aby ste sa uistili, že je na vašom zariadení Apple povolená funkcia Bluetooth. Tu je návod, ako povoliť Bluetooth na iPhone.

Tieto kroky platia pre všetky zariadenia so systémom iOS vrátane všetkých modelov iPhonov a iPadov.

  1. Klepnite na Nastavenia.
  2. Klepnite na Bluetooth.
  3. Klepnite na prepínač vedľa Bluetooth, kým nebude zelený.

    Image
    Image
  4. Váš iPhone má teraz aktivované Bluetooth.

Ako dosiahnem, aby môj iPhone rozpoznal reproduktor Bluetooth?

Ak chcete spárovať reproduktor Bluetooth so svojím iPhone, musíte reproduktor nastaviť do režimu párovania, aby bol pripravený reagovať. Tu je návod, čo robiť a ako tieto dve zariadenia spárovať.

  1. Na reproduktore Bluetooth nájdite logo Bluetooth na tlačidle. Stlačte a podržte tlačidlo, kým nezačne blikať kontrolka.

    Niektoré zariadenia môžu vyžadovať stlačenie inej kombinácie tlačidiel. Ďalšie podrobnosti o tom, ako uviesť reproduktor Bluetooth do režimu párovania, nájdete v príručke k reproduktoru.

  2. Na svojom iPhone klepnite na Settings.
  3. Klepnite na Bluetooth.
  4. Klepnite na názov reproduktora Bluetooth, keď sa zobrazí.

    Image
    Image
  5. Počkajte chvíľu, kým sa iPhone spáruje s reproduktorom.
  6. Váš reproduktor Bluetooth a iPhone sú teraz navzájom prepojené.

    Vypnite reproduktor Bluetooth, aby ste sa mohli kedykoľvek dočasne odpojiť.

Zrátané podčiarknutie

Ak ste postupovali podľa vyššie uvedených krokov a váš iPhone sa nepripojí k reproduktoru Bluetooth, zvyčajne existuje pomerne jednoduché riešenie. Môže to byť spôsobené tým, že zariadenia sú od seba príliš ďaleko, alebo nie je zapnuté Bluetooth na vašom iPhone. Problémom môžu byť iné možnosti. Ďalšie podrobnosti nájdete v našom sprievodcovi, keď na vašom iPhone nefunguje Bluetooth.

Ako môžem prehrávať hudbu cez reproduktor Bluetooth?

Na prehrávanie hudby cez reproduktor Bluetooth nemusíte robiť nič navyše. Keď sa zvukové zariadenie spáruje s vaším iPhone, prehrávajte hudbu na svojom iPhone ako zvyčajne a zvuk sa bude prehrávať cez reproduktor Bluetooth.

Ako zrušiť spárovanie reproduktora Bluetooth s iPhone

Ak sa rozhodnete, že už nechcete, aby bol reproduktor Bluetooth spárovaný s vaším iPhone, stačí jednoducho zrušiť párovanie zariadenia. Možno to budete chcieť urobiť, ak reproduktor predávate alebo ho už nepoužívate. Tu je to, čo robiť.

Po zrušení spárovania budete musieť reproduktor opraviť a znova pripojiť, aby ste ho mohli znova používať prostredníctvom svojho iPhone.

  1. Klepnite na Nastavenia.
  2. Klepnite na Bluetooth.
  3. Klepnite na názov zariadenia.
  4. Klepnite na Zabudnite na toto zariadenie.

    Image
    Image

FAQ

    Ako si zmeníte názov Bluetooth na iPhone?

    Existujú dva spôsoby, ako zmeniť názov Bluetooth na iPhone. Po prvé, prejdite na Settings > General > About > Menoa dajte svojmu telefónu nový prispôsobený názov. Alebo, dva, prejdite na Settings > Bluetooth > Vyberte pripojené príslušenstvo Bluetooth >Meno

    Ako pripojíte k iPhonu viacero reproduktorov Bluetooth?

    K svojmu iPhone môžete pripojiť viacero inteligentných reproduktorov pomocou aplikácie tretej strany, ako je AmpMe, Bose Connect alebo Ultimate Ears.

    Ako pripojíte iPhone k Bluetooth v aute?

    Ak vaše auto podporuje CarPlay, zapojte svoj iPhone do portu USB a potom stlačte a podržte tlačidlo hlasových príkazov. Vo svojom iPhone prejdite na Settings > General > CarPlay > Availablea vyberte si svoje vozidlo. Ďalšie informácie o spárovaní so zariadením Bluetooth nájdete v príručke k vozidlu.

    Ako pripojíte dva reproduktory Bluetooth k jednému iPhonu?

    Vo všeobecnosti môžete k zariadeniu naraz pripojiť iba jeden reproduktor Bluetooth. Niekoľko aplikácií, ako napríklad AmpMe, Bose Connect a Ultimate Ears, vám umožňuje pripojiť viacero reproduktorov. Môžete tiež použiť funkciu Apple HomePod Stereo Pair na spárovanie iPhonu s dvoma reproduktormi HomePod.

Odporúča: