Ako ovládať knižnicu iTunes pomocou iPhonu

Obsah:

Ako ovládať knižnicu iTunes pomocou iPhonu
Ako ovládať knižnicu iTunes pomocou iPhonu
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Pripojte svoj počítač pomocou iTunes k rovnakej sieti Wi-Fi ako telefón.
  • Skôr ako začnete, uistite sa, že Home Sharing je zapnuté v iTunes na vašom počítači.
  • Nainštalujte si aplikáciu iTunes Remote, prihláste sa a postupujte podľa pokynov na nastavenie na obrazovke.

iTunes Remote je bezplatná aplikácia pre iPhone a iPad, ktorá na diaľku ovláda iTunes odkiaľkoľvek vo vašej domácnosti. Pripojte sa k sieti Wi-Fi a ovládajte prehrávanie, prehliadajte hudbu, vytvárajte zoznamy skladieb, vyhľadávajte v knižnici a podobne. Pomocou aplikácie iTunes Remote môžete streamovať svoju knižnicu iTunes do reproduktorov AirPlay alebo prehrávať hudbu z iTunes na počítači. Funguje na macOS aj Windows.

Ako používať aplikáciu iTunes Remote

Začať používať aplikáciu iTunes Remote je jednoduché. Povoľte domáce zdieľanie na počítači aj v aplikácii iTunes Remote, potom sa prihláste do svojho Apple ID na oboch a pripojte sa ku svojej knižnici.

  1. Nainštalujte si aplikáciu iTunes Remote.
  2. Pripojte svoj iPhone alebo iPad k rovnakej sieti Wi-Fi, ku ktorej je pripojený iTunes.
  3. Otvorte iTunes Remote a vyberte Nastaviť domáce zdieľanie. Ak sa zobrazí výzva, prihláste sa pomocou svojho Apple ID.

    Image
    Image
  4. Otvorte iTunes na svojom počítači a prejdite na File > Home Sharing a uistite sa, že je tam zapnuté Home Sharing. Ak nie, vyberte Zapnúť domáce zdieľanie a prihláste sa pomocou svojho Apple ID.

    Image
    Image
  5. Vráťte sa do aplikácie iTunes Remote a vyberte knižnicu iTunes, ktorú chcete získať. Odtiaľ si vyberte zobrazenie skladieb podľa zoznamov skladieb, interpretov alebo albumov. Alebo vyhľadajte hudbu.

  6. Klepnutím na skladbu v aplikácii Remote ju prehráte na počítači. Môžete pozastaviť, preskočiť a prehrať náhodne, rovnako ako v iTunes.

    Image
    Image
  7. Ak sa nemôžete pripojiť ku knižnici iTunes z telefónu alebo tabletu, skontrolujte, či je na počítači spustená služba iTunes. Ak nie, váš iPhone alebo iPad nebude mať prístup k vašej hudbe.

Ak sa chcete pripojiť k viac ako jednej knižnici iTunes, otvorte aplikáciu iTunes Remote, klepnite na Settings a potom na Pridať knižnicu iTunes. Pomocou pokynov na tejto obrazovke spárujte aplikáciu s iným počítačom alebo Apple TV.

Odporúča: