Ako resetovať Nintendo Switch OLED

Obsah:

Ako resetovať Nintendo Switch OLED
Ako resetovať Nintendo Switch OLED
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Zapnite Nintendo Switch OLED a otvorte ponuku System.
  • Otvorte ponuku System a vyberte Možnosti formátovania.
  • Vyberte Inicializovať konzolu a potom klepnite na Initialize.

Ak predávate alebo darujete svoj Nintendo Switch OLED, je nevyhnutné resetovať váš Nintendo Switch OLED. Týmto sa vymažú údaje a používateľské účty momentálne v systéme a systém bude pripravený pre ďalšieho vlastníka.

Ako resetovať Nintendo Switch OLED

Postup nižšie resetuje váš Nintendo Switch OLED.

Resetovaním Nintendo Switch OLED sa vymažú všetky údaje a používateľské účty na konzole. Tieto údaje zahŕňajú uložené súbory, snímky obrazovky a stiahnuté hry. Hry zakúpené cez Nintendo eShop si môžete znova stiahnuť. Všetky uložené údaje alebo snímky obrazovky, ktoré nie sú zálohované, sa však navždy stratia. Uložené súbory, snímky obrazovky a ďalšie údaje si môžete ponechať, ak ich prenesiete na iný Nintendo Switch.

  1. Zapnite svoj Nintendo Switch.
  2. Ak domovská obrazovka ešte nie je viditeľná, stlačením tlačidla Home na ovládači Switch otvoríte domovskú obrazovku.
  3. Otvoriť Nastavenia.

    Image
    Image
  4. Posuňte sa do spodnej časti ponuky Nastavenia. Vyberte System, potom Možnosti formátovania.

    Image
    Image
  5. Posuňte sa do spodnej časti ponuky Možnosti formátovania. Vyberte Inicializovať konzolu.

    Image
    Image
  6. Zobrazí sa varovanie. Prečítajte si varovanie. Vyberte Initialize, ak ste pripravení resetovať Nintendo Switch OLED.

    Image
    Image
  7. Zobrazí sa indikátor priebehu a začne sa napĺňať. Počas inicializácie nevypínajte Switch OLED.

    Po dokončení inicializácie sa Switch OLED automaticky reštartuje.

Inicializácia konzoly funguje ako obnovenie továrenských nastavení. Odstráni všetky dáta a vráti Nintendo Switch OLED do nového stavu. Pred opätovným použitím Nintendo Switch OLED budete musieť nastaviť.

Zrátané podčiarknutie

Napriek rozdielu v názve inicializácia Nintendo Switch OLED funguje ako obnovenie továrenských nastavení na iných herných konzolách a spotrebnej elektronike. Úplne vymaže Switch OLED a vráti ho do nového stavu.

Čo robí tvrdý reset na Nintendo Switch OLED?

Tvrdý reset znamená vynútenie vypnutia hernej konzoly bez toho, aby ste dodržali zvyčajnú postupnosť vypínania. Tým sa reštartuje konzola, ale nevymažú sa údaje. Je to iné ako obnovenie továrenských nastavení, ktoré úplne vymaže zariadenie a vráti ho do stavu ako v novom.

Nintendo Switch OLED môžete tvrdo resetovať stlačením vypínača na približne pätnásť sekúnd. Opätovným stlačením ho znova zapnete.

Konzola Switch ponúka niekoľko ďalších možností, ku ktorým máte prístup prostredníctvom konkrétnych klávesových skratiek. Prečítajte si nášho sprievodcu resetovaním Nintendo Switch a dozviete sa viac.

Ako resetujem svoj Nintendo Switch OLED, keď sa nezapne?

Nie je možné resetovať Nintendo Switch OLED, ak sa nezapne alebo nezobrazuje video. V zriedkavých prípadoch sa však softvér Switch OLED môže zablokovať, keď systém spí, takže sa zdá, že konzola sa nezapne. Tento problém môžete vyriešiť tvrdým resetom.

Stlačte a podržte vypínač aspoň pätnásť sekúnd. Vynúti to vypnutie Switch OLED.

Uvoľnite vypínač a opätovným stlačením ho znova zapnite.

FAQ

    Ako resetujete Nintendo Switch?

    Uskutočnenie tvrdého resetu na staršom Nintendo Switch je v podstate rovnaký proces, aký používate pre Nintendo Switch OLED model: Stlačte a podržte tlačidlo power, kým sa konzola neresetuje, potom uvoľnite a znova stlačte tlačidlo power. Ak chcete resetovať svoj Nintendo Switch bez straty uložených hier, vypnite ho, stlačte a podržte tlačidlá zvýšenie hlasitosti a zníženie hlasitosti a stlačte tlačidloTlačidlo power . Pokračujte v držaní tlačidiel a keď sa načíta režim údržby, vyberte Inicializovať konzolu bez vymazania uložených údajov a vyberte OK

    Ako obnovíte výrobné nastavenia zariadenia Nintendo Switch bez kódu PIN?

    Ak ste zabudli PIN rodičovskej kontroly, môžete ho resetovať. Najprv vyberte ikonu Rodičovská kontrola na prepínači, vyberte položku Rodičovská kontrola, po zobrazení výzvy na zadanie kódu PIN vyberte možnosť Pomocník a zapíšte si číslo dopytu do časti Zabudli ste PIN. Potom použite nástroj Parental Controls PIN Reset Tool, ktorý účtuje poplatok 0,50 USD, aby ste sa uistili, že ho bude používať dospelá osoba.

Odporúča: