Ako obnoviť heslo účtu Microsoft

Obsah:

Ako obnoviť heslo účtu Microsoft
Ako obnoviť heslo účtu Microsoft
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Na stránke Obnovte svoj účet zadajte svoju e-mailovú adresu Microsoft alebo alternatívu, telefónne číslo alebo Skype meno.
  • Po zobrazení výzvy overte svoju identitu. Zadajte nové heslo.
  • Vyberte Prihlásiť sa a prihláste sa do svojho účtu Microsoft pomocou nového hesla.

Tento článok vysvetľuje, ako obnoviť heslo účtu Microsoft pomocou stránky Microsoft Recover Your Account vo webovom prehliadači. Keď obnovíte heslo svojho účtu Microsoft, zmení sa pre všetky lokality a služby, pre ktoré používate svoj účet Microsoft.

Ako obnoviť heslo účtu Microsoft

Vaše konto Microsoft je konto s jedným prihlásením, čo znamená, že toto konto možno použiť na prihlásenie k množstvu rôznych služieb. Účty Microsoft sa bežne používajú na prihlásenie do počítačov so systémom Windows 11, Windows 10 a Windows 8, obchodu Microsoft Store, zariadení Windows Phone, videoherných systémov Xbox, Outlook.com, Skype, Microsoft 365, OneDrive a ďalších.

Resetujte svoje heslo Microsoft, ak ste ho zabudli alebo si myslíte, že mohlo byť napadnuté. Proces je jednoduchý.

  1. Otvorte stránku Obnoviť svoj účet z ľubovoľného prehliadača na akomkoľvek počítači alebo zariadení, dokonca aj v smartfóne.
  2. Zadajte svoju e-mailovú adresu spoločnosti Microsoft alebo alternatívnu e-mailovú adresu, telefónne číslo alebo Skype meno priradené k účtu a potom vyberte Ďalší.

    Image
    Image
  3. Zadajte kód, ktorý bol vygenerovaný vašou aplikáciou na overenie totožnosti alebo odoslaný na vašu alternatívnu e-mailovú adresu alebo telefónne číslo. Ak potrebujete, vyberte Použite inú možnosť overenia.

    Image
    Image
  4. Táto obrazovka sa zobrazí, ak budete musieť vyplniť nejaké ďalšie informácie, ako je zadanie posledných štyroch číslic svojho telefónneho čísla alebo úplnej e-mailovej adresy, aby ste mohli dostať overovací kód v textovej správe. Vyplňte informácie a potom vyberte Získať kód.

    Image
    Image
  5. Zadajte overovací kód, ktorý ste dostali, a vyberte Ďalší.

    Image
    Image

    Ak máte zapnutú verifikáciu v dvoch krokoch, možno budete musieť dokončiť druhý proces overenia. Ak ste napríklad zadali kód, ktorý ste dostali prostredníctvom textovej správy, možno budete musieť na získanie ďalšieho kódu použiť aj aplikáciu na overovanie totožnosti.

  6. Zadajte požadované nové heslo. Musí mať minimálne osem znakov a je citlivý na heslo. Znova zadajte heslo a vyberte Next.

    Microsoft vyžaduje, aby ste nepoužívali heslo, ktoré ste používali v minulosti.

    Image
    Image
  7. Zobrazí sa upozornenie, že vaše heslo bolo zmenené. Vyberte Prihlásiť sa a prihláste sa do svojho účtu Microsoft pomocou nového hesla.

    Image
    Image

Ak si resetujete heslo účtu Microsoft, aby ste sa teraz mohli prihlásiť do počítača so systémom Windows 11, 10 alebo 8, na prihlasovacej obrazovke systému Windows sa uistite, že ste pripojení k internetu. Ak z nejakého dôvodu nemáte v tomto bode k dispozícii internet, systém Windows nedostane od serverov spoločnosti Microsoft správu o vašom novom hesle!

Ak sa pokúšate obnoviť heslo pre Windows 11/10/8, ale neprihlásite sa do Windows pomocou e-mailovej adresy, potom na prihlásenie do Windowsu nepoužívate konto Microsoft a toto postup vám nebude fungovať. Namiesto toho používate tradičný „miestny účet“, čo znamená o niečo viac zapojený návod Ako obnoviť heslo systému Windows 11/10/8.

Odporúča: