Môžem používať Spotify na Samsung Galaxy Watch?

Obsah:

Môžem používať Spotify na Samsung Galaxy Watch?
Môžem používať Spotify na Samsung Galaxy Watch?
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Získajte Spotify na svoje hodinky Galaxy: Potiahnite nahor > Google Play > lupa > vyhľadajte Spotify > klepnite na Inštalovať.
  • Pripojenie účtu Spotify: Prejdite na stránku párovania Spotify, zadajte code z hodiniek a vyberte Pair.
  • Počúvajte Spotify cez reproduktor hodiniek: Otvorte počítačovú aplikáciu/webový prehrávač > otvorte skladbu alebo zoznam skladieb > vyberte ikonu zariadenia > vyberte watch > Play.

Tento článok vysvetľuje, ako používať Spotify na hodinkách Samsung Galaxy Watch.

Môžem počúvať hudbu na hodinkách Samsung Galaxy Watch?

Aplikáciu Spotify si môžete nainštalovať do hodiniek Galaxy a používať ju na počúvanie hudby prostredníctvom telefónu alebo pripojeného zariadenia, ako sú napríklad slúchadlá Bluetooth. Aplikácia Spotify nedokáže prehrávať hudbu priamo na hodinkách Galaxy cez vstavaný reproduktor bez telefónu, ale môžete to urobiť, ak použijete riešenie s počítačovou aplikáciou Spotify alebo webovým prehrávačom.

Tu je návod, ako získať Spotify na hodinkách Galaxy:

  1. Potiahnite nahor z hlavného ciferníka.
  2. Klepnite na Obchod Play.
  3. Klepnite na lupu.

    Image
    Image
  4. Klepnite na metódu vstupu, t. j. na ikonu keyboard.
  5. Povedzte, napíšte alebo napíšte Spotify.

    Image
    Image
  6. Vo výsledkoch vyhľadávania klepnite na Spotify.

  7. Klepnite na Inštalovať.

    Image
    Image

Ako funguje Spotify na hodinkách Galaxy Watch?

Spotify funguje na Galaxy Watch tak, že si nainštalujete aplikáciu do hodiniek a spárujete ju so svojím účtom pomocou webovej stránky Spotify alebo aplikácie v pripojenom telefóne. Po nastavení Spotify na hodinkách ho môžete použiť na prehrávanie stiahnutých skladieb, zoznamov skladieb Spotify, rádiových staníc a podcastov.

Spotify nie je navrhnuté na prehrávanie cez vstavaný reproduktor hodiniek na hodinkách Galaxy, ale môžete použiť slúchadlá Bluetooth, reproduktor telefónu alebo akýkoľvek pripojený reproduktor, ktorý bol predtým nastavený v aplikácii Spotify na telefóne.

Existuje spôsob, ako počúvať Spotify na hodinkách Galaxy cez vstavaný reproduktor, no nie je oficiálne podporovaný a nie vždy funguje. Pokyny nájdete v ďalšej časti.

Tu je návod, ako používať Spotify na Galaxy Watch:

  1. Nainštalujte si a otvorte Spotify na hodinkách.
  2. Poznamenajte si kód párovania.

    Image
    Image

    Môžete klepnúť na PÁROVAŤ V TELEFÓNE a postupovať podľa pokynov na obrazovke telefónu alebo prejsť na ďalší krok a dokončiť proces nastavenia pomocou webového prehliadača v počítači.

  3. Prejdite na stránku párovania Spotify pomocou webového prehliadača a zadajte kód, ktorý ste dostali na hodinkách.

    Image
    Image

    Ak ešte nie ste prihlásení do svojho účtu Spotify, budete sa musieť prihlásiť, aby ste mohli pokračovať.

  4. Vybrať Pár.

    Image
    Image
  5. Vráťte sa do aplikácie Spotify na hodinkách a potiahnite prstom doľava.
  6. Klepnite na možnosť počúvania, t. j. na jeden z navrhovaných zoznamov skladieb.
  7. Klepnite na Play a vyberte zariadenie.

    Image
    Image

    V predvolenom nastavení uvidíte svoj telefón iba ako možnosť. Ak máte spárované Bluetooth slúchadlá, budete mať tiež túto možnosť a tiež sa vám môže zobraziť pripojené zariadenie, napríklad inteligentný reproduktor, ak ste ho predtým používali s aplikáciou Spotify v telefóne. V tejto ponuke nemôžete vybrať hodinky ako zariadenie.

  8. Spotify prehrá vybranú hudbu alebo podcast.

Môžete používať Spotify na Galaxy Watch bez telefónu?

Spotify môžete používať na hodinkách Galaxy Watch bez telefónu, ale iba ak máte prémiový účet a slúchadlá Bluetooth. Keďže aplikácia Spotify nie je navrhnutá na prehrávanie hudby cez vstavaný reproduktor hodiniek, na počúvanie bez telefónu musíte mať spárované Bluetooth slúchadlá. Ak spĺňate túto požiadavku, môžete Spotify používať na hodinkách bez telefónu a dokonca si do hodiniek sťahovať hudbu a podcasty a počúvať Spotify offline.

Existuje spôsob, ako počúvať Spotify cez reproduktor hodiniek Galaxy bez telefónu alebo slúchadiel, ale musíte ho spustiť cez počítač alebo webovú aplikáciu, keď sú hodinky pripojené k internetu.

Tu je návod, ako používať Spotify na Galaxy Watch bez telefónu alebo slúchadiel:

  1. Otvorte webový prehrávač Spotify alebo počítačovú aplikáciu a otvorte zoznam skladieb alebo rozhlasovú stanicu.
  2. Vyberte ikonu device v pravom dolnom rohu.

    Image
    Image
  3. Vyberte si hodinky v zozname zariadení.

    Image
    Image

    Vaše hodinky sa nemusia zobraziť v zozname dostupných zariadení. Ak nie, zatvorte prehrávač a skúste to znova.

  4. Vybrať Prehrať.

    Image
    Image
  5. Zoznam skladieb alebo rozhlasová stanica sa prehrá priamo na reproduktore hodiniek Galaxy.
  6. Po prehrávaní zoznamu skladieb alebo rádiovej stanice môžete preskakovať skladby a pozastaviť ich pomocou ovládacích prvkov na hodinkách.

    Ikona hodiniek na tejto obrazovke označuje, že Spotify sa prehráva na reproduktore hodiniek. Neklepajte na túto ikonu, pretože to spôsobí, že Spotify otvorí nastavenia Bluetooth na hodinkách a nebude sa už prehrávať priamo na reproduktore hodiniek a budete sa musieť vrátiť do počítačovej aplikácie alebo webového prehrávača a znova vybrať hodinky ako výstupné zariadenie.

  7. Môžete tiež prejsť prstom doľava a vybrať novú rozhlasovú stanicu, zoznam skladieb alebo skladbu, ktorú chcete prehrať, a prehrá sa na vašich hodinkách.

    Image
    Image

FAQ

    Ako nabijem hodinky Samsung Galaxy Watch bez nabíjačky?

    Samsung Galaxy Watch môžete nabíjať bez nabíjačky, s ktorou boli dodané, ale potrebujete nabíjačku. Máte dve možnosti: použite kompatibilnú nabíjaciu stanicu Qi, alebo ak váš telefón Galaxy podporuje PowerShare, môžete svoje hodinky Galaxy Watch nabíjať pomocou telefónu.

    Ako dostanem textové správy na hodinky Samsung Galaxy Watch?

    Ak chcete dostávať textové správy na hodinky Samsung Galaxy Watch, otvorte na telefóne aplikáciu Galaxy Watch a klepnite na Nastavenia hodiniek > Upozornenia Klepnite na prepínačom Messages túto funkciu zapnete. Vaše hodinky sú teraz nastavené na prijímanie textových správ a upozornení.

    Ako pripojím hodinky Samsung Galaxy Watch k svojmu telefónu?

    Ak chcete pripojiť Samsung Galaxy Watch k telefónu, umiestnite telefón a hodinky blízko seba a uistite sa, že obe zariadenia majú zapnuté Bluetooth. Hodinky sa automaticky spoja s telefónom. Hodinky Samsung je možné súčasne pripojiť iba k jednému telefónu. Ak sa chcete pripojiť k novému telefónu, resetujte hodinky Samsung Galaxy Watch a potom ich nastavte pomocou nového telefónu.

Odporúča: