Náhlavná súprava Logitech Chorus má za cieľ posilniť ponorenie do Quest 2

Náhlavná súprava Logitech Chorus má za cieľ posilniť ponorenie do Quest 2
Náhlavná súprava Logitech Chorus má za cieľ posilniť ponorenie do Quest 2
Anonim

Majitelia Meta Quest 2, ktorí hľadajú lepšie zvukové riešenia, už nemusia dlho hľadať s headsetom Chorus od Logitechu na obzore.

The Quest 2 má klady a zápory, ale ak ste chceli viac sluchového ponorenia do vašej VR, Logitech má to, čo považuje za riešenie. Logitech Chorus for Meta Quest 2 je v podstate špecializovaná sada slúchadiel navrhnutých špeciálne na integráciu s Quest 2, funkčne aj fyzicky.

Image
Image

Pohodlnosť bola pri Chorusu hlavným cieľom, ktorý si zachováva štruktúru s otvorenou zadnou časťou s akustikou mimo uší, takže nepridá príliš veľa objemu tomu, čo už máte na hlave. Umiestnenie reproduktorov od uší a nie priamo na nich, spolu s otvorenejším dizajnom, by tiež malo pomôcť udržať vás v pohode. Alebo aspoň nebude také teplé ako objemnejšie nastavenia VR.

Hmotnosť by tiež nemala byť veľkým problémom, pretože Chorus váži len asi šesť uncí. Energiu tiež čerpá priamo z Quest 2 cez USB-C, takže medzi týmto a otvoreným integrovaným dizajnom ho môžete nechať pripojený k náhlavnej súprave VR na neurčito.

Image
Image

Nie je to však len o tom, ako sa Chorus fyzicky pripojí k Quest 2. Logitech sa zamyslel aj nad dizajnom reproduktorov a nad tým, ako to bude fungovať vo VR. Chorus tiež využíva prémiové zvukové ovládače BMR s otvoreným chrbtom pre vyšší výkon zvuku s lepšou presnosťou. Inými slovami, zvuky sú vo VR jasnejšie a vo všeobecnosti pohlcujúcejšie.

Logitech očakáva, že Chorus bude po predaji (prostredníctvom vlastnej webovej stránky Logitech a iných obchodov) stáť okolo 99 USD. Kedy bude k dispozícii na kúpu, však zostáva nejasné, pretože zatiaľ nebol stanovený odhadovaný dátum vydania a oficiálna stránka produktu Logitech nie je online.

Odporúča: