Rack Mount Mac Pro je teraz k dispozícii od spoločnosti Apple

Rack Mount Mac Pro je teraz k dispozícii od spoločnosti Apple
Rack Mount Mac Pro je teraz k dispozícii od spoločnosti Apple
Anonim

Čo: Apple Mac Pro je dostupný v konfigurácii pre montáž do racku

Ako: Práve teraz si môžete jeden objednať z Apple.com

Prečo vás to zaujíma: Toto je najvýkonnejší (a najdrahší) dostupný Mac; zatiaľ čo väčšina spotrebiteľov energiu nepotrebuje, väčšie vedecké, vzdelávacie a zábavné inštitúcie áno.

Image
Image

Najvýkonnejší Mac od Apple je teraz dostupný v konfigurácii pre montáž do racku. Model Mac Pro s montážou do racku, ktorý bol vydaný minulý mesiac v typickejšom modeli veže v štýle stolného počítača od 5 999 USD, je možné zakúpiť priamo od spoločnosti Apple za základnú cenu 6 499 USD. Po maximálnom vyťažení (pridaním väčšej pamäte RAM a SSD s vyššou kapacitou a grafickej karty) bude Pro fungovať bližšie k 54 000 $.

Žiadna z týchto cien nezahŕňa nový špičkový monitor od spoločnosti Apple (ktorý je s riešením namontovaným v stojane menším problémom), nazývaný Pro Display XDR. Apple tvrdí, že zariadenie za 4 999 dolárov je vôbec prvým 32-palcovým Retina 6K displejom. Dodáva sa bez stojana, čo vás vyjde na ďalších 1 000 $.

Samozrejme, väčšina z nás (okrem energeticky náročných spotrebiteľov Mac s veľmi hlbokými vreckami) si žiadny z týchto modelov alebo displejov nekúpi, ale Mac Pro namontovaný v stojane pravdepodobne osloví veľké inštitúcie a spoločnosti, ktoré potrebujú výkon a rackové možnosti výkonného Macu pre ich podniky. Zamyslite sa nad výskumnými agentúrami, ktoré potrebujú spracovať obrovské množstvo údajov, zábavnými spoločnosťami, ktoré potrebujú rýchlo vykresliť celé celovečerné filmy, a inými miestami, ktoré potrebujú prístup k rýchlym a výkonným strojom.

Odporúča: