Ako získať komplikáciu AQI na hodinkách Apple Watch

Obsah:

Ako získať komplikáciu AQI na hodinkách Apple Watch
Ako získať komplikáciu AQI na hodinkách Apple Watch
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Použite vstavané AQI: Vyberte si ciferník, klepnite na Prispôsobiť a pomocou Digitálnej koruny prejdite a nájdite AQI. Umiestnite ho tam, kam chcete.
  • Stlačením tlačidla Digitálna korunka sa vrátite na obrazovku ciferníka a opätovným stlačením tlačidla sa vrátite na ciferník. Uvidíte komplikáciu AQI.
  • Alebo pridajte AQI tretej strany: Nájdite si ho v App Store na hodinkách Apple Watch, potom ho nainštalujte, spustite a nakonfigurujte. Pridajte si ho na ciferník.

Tento článok vysvetľuje, ako získať komplikáciu AQI na hodinkách Apple Watch dvoma rôznymi spôsobmi. AQI je index 0-500 Agentúry pre ochranu životného prostredia USA pre podávanie správ o kvalite ovzdušia. Čím nižšie číslo, tým lepšia kvalita vzduchu.

Pridať Apple Watch AQI ako súčasť inej aplikácie

Vaše hodinky Apple Watch už majú komplikáciu AQI zabudovanú v základnej aplikácii Počasie nainštalovanej na vašom zariadení. Najprv budete potrebovať ciferník, na ktorom je miesto.

  1. V systéme watchOS vynútene stlačte ciferník a potom potiahnutím doľava alebo doprava vyberte nový. Infograph, Infograph Modular, Explorer, Activity Digital a mnohí ďalší majú možnosť pridať si na tvár komplikáciu AQI.
  2. Vyberte ciferník s oblasťou pre malé kruhové komplikácie a potom klepnite na Prispôsobiť.

    Image
    Image
  3. Potiahnutím doľava alebo doprava zvýraznite kruhový priestor, do ktorého chcete vložiť komplikáciu AQI. Niektoré ciferníky majú viac ako jeden.
  4. Použite Digitálnu korunu na prechádzanie dostupnými komplikáciami, kým nenájdete AQI. Vo všeobecnosti sú komplikácie uvedené v abecednom poradí.
  5. Keď je AQI na požadovanom mieste, jedným stlačením tlačidla Digitálna korunka sa vrátite na obrazovku výberu ciferníka a opätovným stlačením sa vrátite na ciferník sám. Mali by ste vidieť komplikáciu AQI tam, kde ste ju umiestnili.

    Image
    Image

Viac informácií o tomto indexe kvality ovzdušia nájdete na stránke EPA's Air Quality Index (AQI) Basics.

Pridať aplikáciu pre špecializované AQI na Apple Watch

Ak základná aplikácia počasia nemá k dispozícii AQI vašej polohy, alebo ak chcete iba špeciálnu aplikáciu AQI, môžete použiť aplikáciu AQI tretej strany, ako je AirMatters. Medzi ďalšie aplikácie AQI pre Apple Watch patrí AirVisual Air Quality Forecast a Air Quality Index.

  1. Nájdite svoju vybranú aplikáciu AQI v App Store na hodinkách Apple Watch (alebo v obchode s aplikáciami pre iOS).
  2. Nainštalujte si vybranú aplikáciu AQI do hodiniek Apple Watch.
  3. Spustite aplikáciu na hodinkách Apple Watch a nakonfigurujte ju podľa vlastných potrieb.
  4. Vynútiť dotyk ciferníka, ako je uvedené vyššie.
  5. Vyberte si ciferník, ktorý podporuje kruhovú komplikáciu.
  6. Potiahnutím doľava alebo doprava zvýraznite priestor komplikácií a potom pomocou korunky Digital Crown prejdite na komplikáciu aplikácie tretej strany.

  7. Keď je AQI na požadovanom mieste, jedným stlačením tlačidla Digitálna korunka sa vrátite na obrazovku výberu ciferníka a opätovným stlačením sa vrátite späť na hodinky samotná tvár. Mali by ste vidieť komplikáciu AQI tretej strany tam, kde ste ju umiestnili.

    Image
    Image

Odporúča: