Ako získať prístup k Yahoo Mail v Gmaile

Obsah:

Ako získať prístup k Yahoo Mail v Gmaile
Ako získať prístup k Yahoo Mail v Gmaile
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • V Gmaile vyberte gear ikonu > Zobraziť všetky nastavenia. Prejdite na Účty a import, vyberte Skontrolujte poštu z iných účtov > Pridajte e-mailový účet.
  • Zadajte svoju e-mailovú adresu Yahoo, vyberte Ďalej, vyberte Prepojte účty s Gmailify, vyberte Ďalej. Postupujte podľa pokynov a vyberte Súhlasím > Zavrieť.
  • Ak chcete odoslať e-mail z Yahoo, prejdite na Účty a import > Odoslať poštu ako > Odpoveď z rovnaká adresa, na ktorú bola správa odoslaná.

Tento článok vysvetľuje, ako získať Yahoo Mail v Gmaile pomocou Gmailify. Správy môžete posielať aj pomocou e-mailovej adresy Yahoo, keď synchronizujete Yahoo Mail s Gmailom.

Ako získať e-maily Yahoo na Gmail

Nastavenie Gmailu na prijímanie a odosielanie správ z vášho účtu Yahoo Mail:

  1. V Gmaile vyberte ikonu gear a zvoľte Zobraziť všetky nastavenia.

    Image
    Image
  2. Vybrať Účty a import.

    Image
    Image
  3. V časti Skontrolovať poštu z iných účtov vyberte Pridať poštový účet.

    Image
    Image
  4. Do textového poľa E-mailová adresa zadajte svoju e-mailovú adresu Yahoo a potom vyberte Next.

    Image
    Image
  5. Vyberte Prepojte účty pomocou Gmailify a vyberte Ďalší.

    Image
    Image

    Druhá možnosť odstráni vaše správy z Yahoo Mail. Pomocou Gmailify spravujte svoj účet Yahoo buď z Yahoo Mail alebo z Gmailu.

    Gmailify nevyžaduje predplatné Yahoo Mail Pro. Pred spustením Gmailify v roku 2016 ste nemohli odosielať ani prijímať správy Yahoo Mail prostredníctvom svojho účtu Gmail bez predplatenia prémiovej služby Yahoo.

  6. Na prihlasovacej obrazovke Yahoo Mail zadajte svoje používateľské meno a heslo, upravte povolenia a potom vyberte Agree.

    Image
    Image
  7. V okne Boli ste Gmailified vyberte Zavrieť.

    Image
    Image
  8. V Gmaile prejdite na Nastavenia > Účty a import a overte, či sú nastavenia nakonfigurované podľa vašich predstáv. V predvolenom nastavení Gmail odpovedá na všetky správy z vašej adresy Gmail. Ak chcete toto nastavenie zmeniť, prejdite do časti Odoslať poštu ako a vyberte Odpovedať z rovnakej adresy, na ktorú bola správa odoslaná

    Image
    Image
  9. Ak chcete zrušiť prepojenie svojho účtu Yahoo Mail, kedykoľvek sa vráťte na túto obrazovku. Vyberte unlink vedľa svojej Yahoo Mailovej adresy.

    Image
    Image

    Môžete tiež importovať svoje kontakty z Yahoo do Gmailu.

  10. V nasledujúcom okne buď ponechajte alebo odstráňte importovanú poštu zo svojho účtu Yahoo Mail. Vyberte požadovanú možnosť a kliknutím na Unlink dokončite proces.

    Image
    Image

Odporúča: