Ako nájsť iPhone v tichom režime pomocou Asistenta Google

Obsah:

Ako nájsť iPhone v tichom režime pomocou Asistenta Google
Ako nájsť iPhone v tichom režime pomocou Asistenta Google
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Asistent Google dokáže lokalizovať váš iPhone pomocou príkazu „Nájsť môj iPhone“.
  • Ak chcete nájsť svoj iPhone pomocou Asistenta Google, musíte v aplikácii Google Home v telefóne povoliť rozpoznávanie hlasu.
  • Ak chcete nájsť svoj iPhone, keď je vypnutý, musíte povoliť kritické upozornenia.

Tento článok vysvetľuje, ako pomocou Asistenta Google lokalizovať váš iPhone, aj keď je iPhone nastavený na tichý režim. Ak chcete použiť túto metódu, budete potrebovať inteligentný reproduktor alebo displej Google Home alebo Nest.

Môže Asistent Google nájsť môj iPhone?

Môže sa zdať, že ide o zvláštny pár, no svoj iPhone môžete nájsť pomocou Asistenta Google. Ak je telefón v tichom režime, môžete dokonca nechať Asistenta Google nájsť váš telefón za vás. Zvláda to tak, že dočasne vynechá tichý režim, aby zaznel varovný signál, aby ste mohli nájsť stratený telefón.

Ak chcete nájsť svoj iPhone pomocou Asistenta Google, musíte mať na svojom iPhone aplikáciu Google Home. Telefón je tiež potrebné pripojiť k Wi-Fi alebo mobilným dátam. Ak chcete, aby Asistent Google našiel váš telefón, keď je v tichom režime alebo v režime Nerušiť, musíte mať povolené kritické upozornenia.

Ako nájsť telefón pomocou Asistenta Google

Svoj iPhone môžete nájsť pomocou Asistenta Google, ale iba vtedy, ak ste si veci nastavili vopred. Potom už len stačí povedať „Nájsť môj iPhone“alebo „Kde je môj iPhone“do svojho zariadenia s podporou Asistenta Google.

Tu je návod, ako to nastaviť, aby ste svoj iPhone našli pomocou Asistenta Google:

  1. Nainštalujte si Google Home na svoj iPhone, ak ste tak ešte neurobili.
  2. Otvorte aplikáciu Google Home a klepnite na Nastavenia.
  3. Klepnite na Upozornenia.
  4. Klepnite na Zapnite upozornenia.

    Image
    Image
  5. Klepnite na Povoliť.
  6. Klepnite na Všeobecné upozornenia.
  7. Klepnite na posúvač Kritické upozornenia, ak ešte nie je zapnutý.

    Image
    Image

    Ak nezapnete kritické upozornenia, Asistent Google nenájde váš iPhone, keď je v tichom režime.

  8. Vráťte sa na hlavnú obrazovku Google Home a klepnite na ikonu avatara vášho účtu v pravom hornom rohu.
  9. Klepnite na nastavenia asistenta.
  10. Klepnite na zhoda hlasu.

    Image
    Image
  11. Klepnite na pridať zariadenie.
  12. Vyberte Google Home alebo reproduktor Nest, pomocou ktorého chcete nájsť svoj iPhone.

    Ak je na vašom zariadení Google Home alebo Nest už nastavená funkcia Voice Match, nemusíte tento krok robiť. Vaše zariadenie je pripravené nájsť váš iPhone.

  13. Prejdite na svojom telefóne procesom nastavenia funkcie Voice Match.

    Image
    Image
  14. Ak stratíte svoj iPhone, povedzte „Ok, Google, nájdi môj iPhone“pomocou zariadenia Google Home alebo Nest, ktoré ste nastavili v kroku 10.

Ako nájdem svoj iPhone, keď je tichý?

Za normálnych okolností nebude váš iPhone vydávať žiadny hluk, keď je v tichom režime. Celý zmysel tohto nastavenia je zabrániť tomu, aby telefón vydával hluk v situáciách, keď potrebujete, aby zostal ticho. Ak však necháte svoj iPhone vypnutý a zle ho umiestnite, môžete mať veľa problémov s jeho opätovným nájdením.

Ak chcete nájsť iPhone v tichom režime, musíte mať v nastaveniach iPhonu povolené kritické upozornenia. Potrebujete tiež niečo, napríklad Asistenta Google, ktorý dokáže na požiadanie odosielať kritické upozornenia na iPhone.

Keď máte na svojom iPhone zapnuté kritické upozornenia a dostanete ich, dočasne sa vynechá tichý režim. Keď teda Asistenta Google požiadate, aby našiel váš iPhone, je v tichosti, no máte zapnuté kritické upozornenia, telefón bude zvoniť približne 25 sekúnd a potom znova ztichne. Ak nemôžete nájsť telefón do tohto času, požiadajte Asistenta Google, aby znova našiel váš iPhone a bude zvoniť ďalších 25 sekúnd.

FAQ

    Ako nájdem svoj stratený telefón s Androidom, keď je vypnutý?

    Ak ste na svojom telefóne s Androidom nastavili sledovanie zariadenia v aplikácii Nájsť moje zariadenie, prihláste sa do svojho účtu Google na stránke https://android.com/find. Vyberte svoj stratený telefón a vyberte možnosť Prehrať zvuk, aby váš telefón zvonil 5 minút, aj keď je v tichu. Ak sa nenachádza vo vašom dome a myslíte si, že je stratené alebo ukradnuté, použite možnosti Zabezpečené zariadenie alebo Vymazať zariadenie.

Odporúča: