Tu sú nastavenia IMAP Mail.com

Obsah:

Tu sú nastavenia IMAP Mail.com
Tu sú nastavenia IMAP Mail.com
Anonim

Na prístup k svojmu e-mailovému účtu Mail.com vrátane jeho funkcií na odosielanie správ môžete použiť svojho preferovaného e-mailového klienta. Na dokončenie procesu nastavenia použite nastavenia servera Mail.com IMAP.

Nastavenia IMAP Mail.com

Pristupujte k službám IMAP Mail.com pomocou nasledujúcich nastavení:

  • Adresa IMAP servera Mail.com: imap.mail.com
  • Mail.com používateľské meno IMAP: Vaša celá E-mailová adresa Mail.com (napríklad [email protected])
  • Heslo IMAP Mail.com: Vaše Heslo Mail.com
  • Mail.com port IMAP: 993
  • Mail.com Vyžaduje sa IMAP TLS/SSL: yes
Image
Image

Prečo používať nastavenia servera IMAP?

Webové e-mailové služby, ako je Mail.com, vyžadujú webový prístup, aby mohli používať funkcie odosielania správ. Možno však uprednostníte prístup k svojmu účtu prostredníctvom e-mailového klienta, ako je napríklad Outlook. Môžete tak urobiť po nastavení účtu pomocou e-mailového klienta.

Proces nastavenia s e-mailovým klientom, ako je Mail.com, vyžaduje zadanie nastavení servera vrátane IMAP alebo POP na prijímanie e-mailov a SMTP na odosielanie e-mailov. Použite uvedené nastavenia servera IMAP na prístup k správam a e-mailovým priečinkom Mail.com z ľubovoľného e-mailového programu alebo služby.

Iba prémioví predplatitelia Mail.com majú prístup IMAP k svojim účtom. Program freemail nepodporuje IMAP ani POP.

Stále sa nemôžem pripojiť k Mail.com?

Ak nemôžete odosielať e-maily prostredníctvom e-mailového klienta, je to pravdepodobne preto, že nastavenia servera SMTP Mail.com sú nesprávne alebo chýbajú. Nastavenia SMTP poskytujú e-mailovému klientovi informácie, ktoré potrebuje na odosielanie e-mailov vo vašom mene.

Alternatívou je nastaviť si účet pomocou POP namiesto IMAP. Na to budete potrebovať nastavenia servera Mail.com POP. POP ponúka alternatívny spôsob sťahovania e-mailov Mail.com. IMAP však poskytuje flexibilitu prístupu k vášmu e-mailu odkiaľkoľvek a synchronizáciu vášho e-mailového účtu na všetkých vašich zariadeniach.

Odporúča: