JLab uvádza na trh nové vysokokvalitné bezdrôtové slúchadlá za 20 USD

JLab uvádza na trh nové vysokokvalitné bezdrôtové slúchadlá za 20 USD
JLab uvádza na trh nové vysokokvalitné bezdrôtové slúchadlá za 20 USD
Anonim

Osobná audio spoločnosť JLab uviedla na trh svoje nové bezdrôtové slúchadlá GO Air POP, ktoré sľubujú 32 hodín celkového času prehrávania za 20 USD.

GO Air POP má výkon 92 dB s výdržou batérie viac ako osem hodín na jedno slúchadlo a celkovým nabitím 32 hodín v spojení s nabíjacím puzdrom. Všestranné slúchadlá sú vybavené technológiou Bluetooth s dosahom približne 30 stôp od zariadenia.

Image
Image

Nabíjacie puzdro sa dodáva s konektorom kábla USB umiestneným na spodnej strane. Slúchadlá v puzdre sa nabíjajú 2,2 hodiny a samotné puzdro sa nabíja približne dve hodiny.

JLab sa môže pochváliť tým, že GO Air POP sú najmenšie slúchadlá do uší v celej rade a sú „o 40 % ľahšie s kompaktným puzdrom. Ďalšie veľkosti koncoviek sú dodávané so štupľami do uší, takže používatelia môžu dosiahnuť dokonalé utesnenie. Tieto štuple však nemajú aktívne potláčanie hluku.

Ďalšie funkcie zahŕňajú zvukové a dotykové ovládanie EQ3. Dotykové ovládacie prvky umožňujú používateľom ovládať hlasitosť, prehrávať a pozastavovať hudbu a aktivovať inteligentného asistenta zariadenia.

Používatelia si tiež môžu vybrať preferencie zvuku klepnutím na ovládacie prvky. Dostupné zvukové profily zahŕňajú režimy JLab Signature, Balanced a Bass Boost.

Image
Image

GO Air POP obsahuje technológiu odolnosti proti vode IPX 4, ktorá umožňuje slúchadlám prežiť špliechanie vodou, no nie sú úplne ponorené. Slúchadlá je možné používať počas behu bez strachu, že ich zničí pot.

GO Air POP je k dispozícii na predobjednávku na webovej stránke JLab a bude dodaný koncom augusta. Slúchadlá sa tiež dodávajú v rôznych farbách od štandardnej čiernej po fialovú, ružovo červenú, bridlicovú a modrozelenú.

Odporúča: