IPhone 13 počas víkendu sužovaný problémami

IPhone 13 počas víkendu sužovaný problémami
IPhone 13 počas víkendu sužovaný problémami
Anonim

Iphone 13 je v rukách ľudí len pár dní, no niektorí už hlásia citeľné problémy s novým zariadením.

Podľa stránky podpory spoločnosti Apple zverejnenej v nedeľu existuje známy problém s modelmi iPhone 13, ktorý vám bráni odomknúť telefón pomocou hodiniek Apple Watch. Používatelia Redditu uvádzajú, že problém sa netýka starších modelov iPhone, ako je iPhone 11 Pro Max.

Image
Image

Apple uviedol, že tento problém bude vyriešený v budúcej softvérovej aktualizácii, ale to nie je jediný problém, ktorý ľudia s iPhonom 13 majú. Ďalším veľkým problémom, podľa správy v 9to5Mac v piatok, je to, že 120Hz ProMotion displej zostavy nefunguje dobre v niektorých aplikáciách tretích strán.

Chyba operačného systému je údajne zodpovedná za nižšiu rýchlosť obrazovky a spoločnosť Apple uviedla, že čoskoro príde oprava.

Spoločnosť sľúbila, že modely iPhone 13 budú mať „najpokročilejší displej, aký kedy iPhone mal“. Nový Super Retina XDR s technológiou ProMotion podporuje adaptívnu obnovovaciu frekvenciu od 10 Hz do 120 Hz, takže môžete využívať rýchle obnovovacie frekvencie, keď ich potrebujete, a zároveň šetriť batériu, keď ich nepotrebujete.

Avšak vzhľadom na to, že to bol jeden z predností Apple pre iPhone 13, je sklamaním počuť, že už má problémy.

A nakoniec, posledným problémom zaznamenaným v iPhone 13 je, že Face ID už nebude fungovať, ak vymeníte obrazovku v obchode tretej strany, podľa videa o oprave iPhonu 13 na YouTube.

To znamená, že ak rozbijete obrazovku svojho telefónu a pôjdete do miestneho servisu telefónu, kritická funkcia odomykania Face ID nebude fungovať.

Apple sťažil obchodom tretích strán opravu svojich produktov, namiesto toho presadil svoj nezávislý program opráv pre licencované a pridružené obchody a poskytovateľov.

Odporúča: