Ako získať Apple TV+ na Fire Stick

Obsah:

Ako získať Apple TV+ na Fire Stick
Ako získať Apple TV+ na Fire Stick
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Ak chcete získať Apple TV+ na svoj Amazon Fire Stick, musíte si najprv stiahnuť aplikáciu Apple TV do zariadenia.
  • Po nainštalovaní aplikácie Apple TV sa do nej prihláste pomocou svojich poverení Apple.
  • Ak ste si predplatili Apple TV+, mali by ste mať k nemu prístup z aplikácie Apple TV.

Tento článok obsahuje pokyny na získanie Apple TV+ na Amazon Fire Stick vrátane stiahnutia a inštalácie aplikácie Apple TV a informácií o registrácii do Apple TV+ z aplikácie.

Zrátané podčiarknutie

Krátka odpoveď je áno, Apple TV+ na zariadení Amazon Fire Stick je k dispozícii od novembra 2019. Ak chcete získať Apple TV+ na Fire Stick, musíte si najprv stiahnuť a nainštalovať aplikáciu Apple TV a potom sa môžete prihlásiť na odber alebo získať prístup k existujúcemu odberu pre Apple TV+.

Kde je Apple TV na Fire Stick?

Apple TV je aplikácia, ktorú si musíte stiahnuť, aby ste mohli sledovať Apple TV+ na Fire Stick. Ak chcete získať Apple TV, najjednoduchší spôsob, ako ju nájsť, je:

  1. Na domovskej obrazovke Fire TV prejdite na možnosť vyhľadávania.

    Image
    Image
  2. Pomocou diaľkového ovládania vyhláskujte Apple TV.

    Image
    Image
  3. Vyberte Apple TV zo zoznamu výsledkov vyhľadávania.

    Image
    Image
  4. Vyberte Get a pridajte si aplikáciu na svoj Amazon Fire TV stick.

    Image
    Image

Po nainštalovaní aplikácie Apple TV na Fire Stick si ju budete môcť vybrať v sekcii Aplikácie a kanály na Fire TV. Ak chcete používať Apple TV+, musíte sa prihlásiť. Ak to chcete urobiť, vyberte ikonu ozubeného kolieska v hornej časti obrazovky > Účty > Prihlásiť sa> Prihláste sa na tomto televízore, a po zobrazení výzvy zadajte svoje používateľské meno a heslo.

Jednoduchší spôsob, ako sa prihlásiť do svojho účtu Apple TV, je pomocou mobilného zariadenia naskenovať QR kód vedľa položky Prihlásiť sa na mobilnom zariadení a potom postupovať podľa pokynov na obrazovke pripojiť sa. Ak používate zariadenie Apple, proces prihlásenia je takmer automatický.

Ak ste si už predplatili Apple TV+, môžete k nemu pristupovať z ponuky Apple TV, keď otvoríte aplikáciu Apple TV. Ak si potrebujete zaregistrovať účet Apple TV Plus (nie je to zadarmo), budete si musieť predplatiť Apple TV+ online. Keď to urobíte, všetko, čo musíte urobiť, aby ste mohli sledovať Apple TV+, je vybrať ikonu Apple TV+, keď používate Apple TV.

Nemôžete sa prihlásiť do Apple TV na Fire Stick?

Ak máte problémy s prihlásením do Apple TV na Fire Stick, môže to mať niekoľko dôvodov. Tu je niekoľko rýchlych tipov, ako sa pripojiť:

  • Uistite sa, že používate správne používateľské meno a heslo. Nesprávne používateľské meno alebo heslo je najčastejšou príčinou problémov pri prihlasovaní do Apple TV.
  • Reštartujte Fire Stick Najjednoduchší spôsob reštartovania Fire Stick je odpojiť ho od TV a akéhokoľvek zdroja napájania. Počkajte niekoľko sekúnd a potom všetko znova zapojte. Samozrejme, budete sa musieť do všetkého znova prihlásiť, ale zvyčajne je to skvelý spôsob, ako vyriešiť menšie problémy.
  • Vymažte údaje vyrovnávacej pamäte na svojom Fire Stick. Ak máte na svojom Fire Stick spustených viacero aplikácií alebo veľa streamujete, zdrojom vášho problému môže byť vyrovnávacia pamäť. Skúste vymazať vyrovnávaciu pamäť na svojom Fire Stick, aby ste zistili, či to znova funguje.
  • Resetovať Fire Stick Keď všetko ostatné zlyhá, reset môže vrátiť Fire Stick späť na výrobné nastavenia. Potom môžete skúsiť znova stiahnuť aplikáciu Apple TV. Nezabudnite, že reset odstráni všetky nainštalované aplikácie, takže majte svoje používateľské mená a heslá po ruke.

  • Kontaktujte podporu Amazon. Keď všetko ostatné zlyhá, obráťte sa na podporu Amazonu. Môžu vám pomôcť pripojiť sa a začať streamovať.

FAQ

    Ako vypnem titulky na Apple TV+ na Fire Stick?

    Na Fire Stick môžete vypnúť titulky alebo skryté titulky. Najprv prejdite na Settings > Sub titles. Potom, ak sú stále zapnuté, prejdite na Settings > Accessibility > Skryté titulky.

    Je môj Fire Stick kompatibilný s Apple TV+?

    Apple podporuje tri verzie Fire Stick na použitie s aplikáciou Apple TV. Ak teda máte Fire TV Stick 4K (2018), Fire TV Stick – Gen 2 (2016) alebo Fire TV Stick – Basic Edition (2017), je kompatibilný s aplikáciou.