8 najlepších bezplatných vianočných elektronických pohľadníc

Obsah:

8 najlepších bezplatných vianočných elektronických pohľadníc
8 najlepších bezplatných vianočných elektronických pohľadníc
Anonim

Vianočné elektronické pohľadnice sú skvelým spôsobom, ako poslať pozdravy z dovolenky svojim priateľom a rodine. Sú skvelou alternatívou k tradičným vianočným pohľadniciam, pretože sú bezplatné, rýchle a skvelé pre životné prostredie. Tu sú naše výbery tých najlepších bezplatných na základe štýlu, prispôsobiteľnosti a jednoduchosti použitia.

Hľadáte ďalšiu bezplatnú digitálnu vianočnú zábavu? Pozrite si naše zoznamy bezplatných vianočných hier online, vianočnej hudby na stiahnutie a streamovania vianočnej hudby.

Najlepšie pre jednoduchú eleganciu: Vianočná guľa od Greetings Island

Image
Image

Toto bezplatné vianočné blahoželanie obsahuje čiernobiely ornament s nápisom „Veselé Vianoce“, všetko previazané červenou mašľou. K dispozícii je tiež zlatá a čierna farebná schéma, ak chcete.

Prispôsobte si túto bezplatnú elektronickú pohľadnicu pomocou rôznych rozložení, vašej správy, štýlov textu, fotografií a virtuálnych nálepiek. Potom kartu pošlite e-mailom, vytlačte si ju alebo si ju stiahnite ako PDF, ak chcete.

Ak chcete eliminovať reklamy a získať prístup k viacerým dizajnom, zvážte prémiové platené mesačné predplatné.

Najlepšie na prispôsobenie: Kruhový veniec z Ostrova pozdravov

Image
Image

V tomto klasickom vianočnom digitálnom pozdrave obklopuje váš výber fotografií rustikálny veniec z cezmíny a bobúľ.

Vyberte si z rôznych rozložení, pridajte nálepky, prispôsobte si svoju elektronickú pohľadnicu a rozhodnite sa pre jej tlač.

Najlepšie pre milovníkov mačiek: Merry Christmas Kitty od 123Greetings

Image
Image

Táto jednoduchá vianočná elektronická pohľadnica-g.webp

123Greetings má vynikajúci výber bezplatných vianočných elektronických pohľadníc v mnohých kategóriách, takže si určite pozrite aj ďalšie ponuky.

Najlepšia tradičná scéna s jasličkami: Zrodil sa Spasiteľ od GotFreeCards

Image
Image

Táto krásna animovaná vianočná pohľadnica je zakomponovaná do klasickej vianočnej koledy Tichá noc a je ideálnou voľbou, ak hľadáte tradičný digitálny pozdrav v jasliach.

Zvoľte odoslanie cez Facebook, e-mail alebo Instagram. Potom pridajte svoju správu a podeľte sa o svoje sviatočné pocity s priateľmi a rodinou.

Najlepšia zábavná elektronická pohľadnica pre deti: Veselé Vianoce od Kisseo

Image
Image

Deti budú milovať túto zábavnú hudobnú animáciu Santa a škriatka. Pošlite svoju bezplatnú elektronickú pohľadnicu e-mailom alebo ju zdieľajte na Facebooku, WhatsApp, Twitteri a ďalších. Kisseo má množstvo bezplatných vianočných elektronických pohľadníc na prehliadanie. Môžete si tiež vybrať tradičné pohľadnice na nákup a odoslanie.

Najlepšie na hranie na vlastnej karte: Ho Ho Ho Bell od Smilebox

Image
Image

Smilebox má krásny sortiment digitálnych vianočných pohľadníc, do ktorých môžete pridávať svoje fotografie. Našou obľúbenou je elektronická pohľadnica Ho Ho Ho Bell. Pridajte sa k Smileboxu zadarmo, potom nahrajte fotku a urobte zo seba (alebo svojho dieťaťa či psa) tancujúceho škriatka vo videu s hudbou. Pred zdieľaním svojej elektronickej pohľadnice môžete tiež pridať filtre, pozadia a názvy.

Bezplatný plán Smilebox vám umožňuje bezplatne zdieľať vašu elektronickú pohľadnicu na Twitteri. Ak ho však chcete odoslať e-mailom alebo ho zdieľať na iných stránkach sociálnych médií, budete musieť prejsť na tarifu Premium.

Najlepšie pre fanúšikov Sinatru, ktorí milujú psov: Vianoce Franka Sonatry od DoozyCards

Image
Image

DoozyCards má široký výber jedinečných, zábavných a bezplatných vianočných elektronických pohľadníc. Naším obľúbeným je animovaný spievajúci pes Frank Sonatra spievajúci sviatočné pozdravy. Vyberte elektronickú pohľadnicu, napíšte správu a potom ju bezplatne uverejnite na Facebooku, Twitteri, Pintereste alebo LinkedIn.

Ak chcete posielať karty DoozyCards e-mailom, musíte prejsť na platený účet.

Najlepšie klasické vianočné pozdravy: Winter Tune od Paperless Post

Image
Image

Paperless Post má na výber stovky vianočných elektronických pohľadníc. Ak chcete zobraziť jej bezplatné elektronické karty, začiarknite políčko Free na webovej stránke.

Mnohé bezplatné vianočné elektronické pohľadnice sú krásne a vyzerajú profesionálne. Našou obľúbenou je Zimná melódia, kde môžete nahrať rodinné fotografie na tradičnom zimnom pozadí s pozdravom Urobte si veselé malé Vianoce.

Pozrite si ďalšie bezplatné elektronické pohľadnice bez papiera a nájdite štýl, ktorý dokonale vyhovuje vašej rodine.

Odporúča: