Ako zmeniť svoj profilový obrázok Apple ID

Obsah:

Ako zmeniť svoj profilový obrázok Apple ID
Ako zmeniť svoj profilový obrázok Apple ID
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • iPhone/iPad: Nastavenia > [vaše meno] > Upraviť na profilovej fotke Apple ID > eTak Fotografia alebo Vybrať fotografiu > Vybrať.
  • Mac: Apple menu > Predvoľby systému > Upraviť (v profilovej fotke Apple ID vedľa mena) > vybrať zdroj fotografie > Uložiť.
  • iCloud: stránka iCloudu > prihláste sa > Nastavenia účtu > Upraviť fotku v profilovej fotografii Apple ID vedľa mena > pole > Hotovo.

Tento článok vysvetľuje, ako zmeniť svoju profilovú fotku Apple ID na iPhone/iPad, Macu a na webe.

Ako si môžete zmeniť svoju profilovú fotku Apple ID?

Vaša profilová fotka Apple ID sa používa na veľa vecí. Zobrazuje sa v e-mailových schránkach produktov Apple, zobrazuje sa v aplikácii Nastavenia a App Store a podobne. Nemusíte však zostať pri fotke, ktorú ste si vybrali pri nastavovaní zariadenia. Vzhľad svojho profilu Apple ID môžete oživiť zmenou obrázka.

Profilovú fotku Apple ID môžete zmeniť takmer na akomkoľvek zariadení, kde sa zobrazuje. Tu sú tri rôzne spôsoby, ako aktualizovať vzhľad vo svojom Apple ID.

Ako zmeniť svoju profilovú fotku Apple ID na iPhone alebo iPad

  1. Klepnite na Nastavenia.
  2. Klepnite na [vaše meno].
  3. Klepnite na Upraviť na fotografii v hornej časti obrazovky.

    Image
    Image
  4. Klepnutím na Odfotiť si hneď spravíte selfie, Vyberte fotku a vyberte fotku uloženú vo vašej predinštalovanej aplikácii Fotky, alebo Browse na prehliadanie obrázkov uložených v aplikácii Súbory.

  5. Upravte fotografiu tak, aby sekcia, ktorú chcete použiť, bola v ráme. Viac o úprave profilovej fotky nájdete v ďalšej časti.

    Image
    Image
  6. Klepnite na Vyberte.

Ako zmeniť svoju profilovú fotku Apple ID na Macu

Ak si chcete zmeniť profilovú fotku Apple ID z počítača Mac, môžete to urobiť tiež.

  1. Kliknite na ponuku Apple.
  2. Kliknite na Predvoľby systému.

    Image
    Image
  3. Umiestnite kurzor myši na svoju profilovú fotku alebo ikonu v ľavom hornom rohu okna.

    Image
    Image
  4. Kliknite na Upraviť.
  5. Vyberte si z vopred načítaných obrázkov v Predvolené, urobte si selfie kliknutím na Fotoaparát, prehliadajte si aplikáciu Fotky kliknutím naPhotos alebo si urobte selfie pomocou aplikácie Photo Booth . Ak si urobíte selfie, umiestnite ju do rámčeka tak, ako sa vám páči.

    Image
    Image
  6. Kliknite na Uložiť.

Ako zmeniť svoju profilovú fotku Apple ID na iCloud.com

Ak sa nemôžete dostať k počítaču Mac a zmeniť svoj profilový obrázok Apple ID, môžete to urobiť z iCloud na akomkoľvek počítači. Tu je návod.

  1. Prejdite na iCloud.com a prihláste sa pomocou Apple ID, ktorého profilovú fotku chcete zmeniť.
  2. Kliknite na Nastavenia účtu.

    Image
    Image
  3. Umiestnite kurzor myši na svoju profilovú fotku alebo ikonu v ľavom hornom rohu.
  4. Kliknite na Upraviť.

    Image
    Image
  5. Presuňte fotografiu do rámčeka a umiestnite ju tak, ako chcete.
  6. Kliknite na Hotovo.

    Image
    Image

Vaša profilová fotka nie je jediná časť vášho Apple ID, ktorú môžete zmeniť. Môžete tiež upraviť svoju fakturačnú adresu, informácie o platbe a oveľa viac.

Môžete upraviť svoj profilový obrázok Apple ID?

Máte určitú kontrolu nad tým, ako vyzerá váš profilový obrázok Apple ID. Ak chcete robiť nejaké vážne úpravy, ako je použitie filtrov a efektov alebo pridávanie textu, budete musieť použiť program na úpravu fotografií. Môžete však ovládať umiestnenie, veľkosť a priblíženie väčšiny profilových obrázkov Apple ID. Tu je postup:

  1. Pomocou ktoréhokoľvek z vyššie uvedených pokynov postupujte podľa krokov až do bodu, kedy ste pridali fotografiu a zobrazuje sa v kruhovom ráme.
  2. Polohu obrázka v ráme môžete posúvať potiahnutím. Sekcia so sivými okrajmi okna sa nepoužije.
  3. Fotku môžete tiež priblížiť a zamerať sa na jej konkrétny aspekt. Urobte to na zariadeniach iPhone a iPad stiahnutím prstov a priblížením. Na Macu a iCloude potiahnutím posúvača doľava a doprava obrázok zväčšíte alebo zmenšíte.

FAQ

    Ako zmením svoje Apple ID?

    Ak chcete zmeniť e-mailovú adresu spojenú s vaším Apple ID, prejdite na oficiálnu stránku Apple ID a potom kliknite na Apple IDDo poľa zadajte novú e-mailovú adresu. Ak používate poskytovateľa tretej strany (Google, Yahoo atď.), dostanete potvrdzujúcu správu, ktorú musíte pred dokončením prechodu zadať.

    Ako obnovím svoje heslo Apple ID?

    Najrýchlejší spôsob, ako obnoviť heslo k Apple ID, je prejsť na stránku iCloud (icloud.com) a kliknúť na odkaz Zabudli ste Apple ID alebo heslo. Svoje heslo si môžete zmeniť aj na svojom iPhone: Prejdite na Settings > vaše meno > Heslo a zabezpečenie > Zmeniť hesloNa Macu prejdite na Predvoľby systému > Apple ID > Heslo a zabezpečenie > Zmeniť heslo

Odporúča: