Teraz je tu oficiálna bezplatná aplikácia Substack Reader

Teraz je tu oficiálna bezplatná aplikácia Substack Reader
Teraz je tu oficiálna bezplatná aplikácia Substack Reader
Anonim

Substack vydal svoju vlastnú oficiálnu aplikáciu na čítanie navrhnutú tak, aby mala bulletiny, podcasty a videá od vašich obľúbených autorov usporiadané na jednom mieste.

Ak ste používali Substack, aby ste mali prehľad o práci svojich obľúbených spisovateľov a tvorcov webových komiksov, teraz na to máte oficiálnu aplikáciu pre iPhone a iPad. Nový Substack Reader je úplne bezplatná aplikácia, ktorá vám pomôže usporiadať všetky vaše odbery, podľa Substack Inc. Aj keď stojí za zmienku, že hoci je samotná aplikácia bezplatná, tvorcovia môžu za prístup požadovať poplatok za predplatné. k ich práci.

Image
Image

V prvom rade vám Substack Reader poskytuje akúsi schránku, ktorá sleduje všetky bulletiny a ďalší obsah Substacku, na odber ktorého ste sa zaregistrovali. Okrem toho vás aplikácia upozorní vždy, keď bude zverejnený nový príspevok od autorov, ktorých sledujete, a samozrejme vám umožní čítať tieto príspevky a pracovať s komentármi.

Je tu tiež vstavaná funkcia Objaviť, ktorá vám pomôže nájsť nových autorov, ktorých môžete sledovať. Aplikácia poskytuje svoje vlastné odporúčania a umožňuje vám prehliadať množstvo kategórií (Umenie a ilustrácie, Cestovanie atď.), aby ste sa pokúsili nájsť niečo, čo vás osloví.

Novú aplikáciu Substack Reader pre iPhone a iPad si teraz môžete bezplatne stiahnuť z obchodu App Store. Verzia aplikácie je „čoskoro k dispozícii“aj pre zariadenia s Androidom, ale nebol uvedený žiadny konkrétny časový rámec. Môžete sa však zaregistrovať, aby ste dostali upozornenie, keď bude vydaná verzia systému Android.

Odporúča: