Ako spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick

Obsah:

Ako spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick
Ako spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick
Anonim

Kľúčové poznatky

  • Ak chcete spustiť proces párovania, odpojte Fire Stick od napájania a vyberte batérie z diaľkového ovládača.
  • Zapojte Fire Stick a vymeňte batérie, potom stlačte a podržte tlačidlo Domov na diaľkovom ovládači, čím spustíte párovanie.
  • Nie všetky diaľkové ovládače Fire Stick sú vzájomne zameniteľné. Ak sa váš diaľkový ovládač nespáruje, uistite sa, že je to správny štýl pre váš Fire Stick.

Tento článok vysvetľuje, ako spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick, s pokynmi, ktoré budú fungovať na spárovanie pôvodného diaľkového ovládača, ak sa prestalo pripájať, a na pripojenie kompatibilného náhradného diaľkového ovládača.

Mnohé diaľkové ovládače Fire TV sú vzájomne zameniteľné, ale nie všetky. Ak vymieňate stratené alebo pokazené diaľkové ovládanie, uistite sa, že náhrada je kompatibilná s vaším modelom Fire Stick aj generáciou.

Image
Image

Ako spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick

Ak chcete spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick, musíte reštartovať svoj Fire Stick a prepnúť diaľkové ovládanie do režimu párovania, keď sa Fire Stick opäť spúšťa. Akonáhle sa Fire Stick spustí, bude spárovaný s diaľkovým ovládačom. Tento proces je úplne rovnaký bez ohľadu na to, či spárujete diaľkové ovládanie, ktoré bolo pôvodne dodané s Fire Stick alebo kompatibilnou náhradou.

Tu je návod, ako spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick:

  1. Odpojte Fire Stick od napájania.

    Image
    Image
  2. Vyberte batérie z diaľkového ovládača Fire Stick.

    Image
    Image

    Ak sú batérie staré, zvážte ich výmenu hneď teraz, aby ste po vybití nemuseli tento postup opakovať.

  3. Zapojte Fire Stick späť do napájania.

    Image
    Image
  4. Vložte batérie späť do diaľkového ovládača Fire Stick alebo nainštalujte nové batérie, ak ide o nové diaľkové ovládanie.

    Image
    Image
  5. Stlačte a podržte tlačidlo Domov na diaľkovom ovládači Fire Stick.

    Image
    Image
  6. Keď kontrolka na diaľkovom ovládači začne blikať, uvoľnite tlačidlo Home.

    Image
    Image
  7. Počkajte, kým Fire Stick načíta obrazovku ponuky a skontrolujte, či bolo diaľkové ovládanie úspešne spárované.

    Image
    Image

    Niektoré diaľkové ovládače Fire Stick budú po dokončení procesu párovania blikať modrou LED diódou.

Ako spárovať ďalšie diaľkové ovládanie Fire Stick

Váš Fire Stick si dokáže zapamätať až sedem ovládačov súčasne, vrátane ovládačov tretích strán. Ak máte prístup k svojmu pôvodnému diaľkovému ovládaču a stále funguje, môžete pomocou ponúk nastavení spárovať ďalšie diaľkové ovládanie Fire Stick.

Ak ste stratili pôvodné diaľkové ovládanie, stále môžete použiť tento proces. Stačí použiť aplikáciu Fire TV remote na telefóne ako diaľkové ovládanie a pomocou nasledujúceho postupu spárovať svoje nové diaľkové ovládanie.

Tu je návod, ako spárovať ďalšie diaľkové ovládanie Fire Stick:

  1. Stlačením tlačidla Domov na svojom existujúcom diaľkovom ovládači alebo na diaľkovej aplikácii Fire TV sa vrátite na domovskú obrazovku.

    Image
    Image
  2. Vybrať Nastavenia.

    Image
    Image
  3. Vybrať Ovládače a zariadenia Bluetooth.

    Image
    Image
  4. Vybrať Amazon Fire TV Remote.

    Image
    Image
  5. Vybrať Pridať nové diaľkové ovládanie

    Image
    Image
  6. Stlačte a podržte tlačidlo Home na svojom novom diaľkovom ovládači.

    Image
    Image
  7. Počkajte, kým Fire Stick nájde svoje nové diaľkové ovládanie, potom stlačte tlačidlo Vybrať na starom diaľkovom ovládači.
  8. Po dokončení procesu uvidíte v zozname na obrazovke svoje staré aj nové diaľkové ovládanie.

Môžete spárovať diaľkové ovládanie Fire Stick s inou Fire Stick?

Existuje niekoľko modelov diaľkového ovládania Fire Stick a nie všetky sú vzájomne zameniteľné. Takže zatiaľ čo diaľkové ovládanie Fire Stick môžete spárovať s iným Fire Stickom, môžete tak urobiť iba vtedy, ak sú diaľkové ovládanie a Fire Stick kompatibilné. Napríklad 2. generácia Alexa Voice Remote nie je kompatibilná s 1. alebo 2. generáciou Amazon Fire TV, 1. generáciou Fire Stick alebo Fire TV Edition smart TV, ale funguje s inými modelmi.

Neexistuje jednoduchý spôsob, ako určiť kompatibilitu, takže najbezpečnejšou možnosťou je overiť si to na Amazone. Vzdialené zoznamy Fire Stick na Amazone zvyčajne poskytujú zoznam kompatibilných zariadení a zákaznícka podpora Amazonu môže poskytnúť ďalšiu pomoc, ak si nie ste istí. Nezaškodí vyskúšať spárovanie diaľkového ovládača, ak ho už máte, ale nekupujte si náhradné, kým neoveríte kompatibilitu.

Váš Fire Stick je možné spárovať až so siedmimi diaľkovými ovládačmi, ale každé diaľkové ovládanie je možné spárovať iba s jedným Fire TV. Ak spárujete diaľkové ovládanie Fire Stick s iným Fire Stick, prestane fungovať s pôvodným Fire Stick.

FAQ

    Ako spárujem nové diaľkové ovládanie Fire Stick, ak stratím staré?

    Pomocou prvej sady pokynov spárujte nové diaľkové ovládanie Fire TV so svojím zariadením. Ak chcete spárovať svoje nové diaľkové ovládanie z ponuky Nastavenia, nastavte si telefónnu aplikáciu Fire TV a podľa vyššie uvedených krokov pridajte nové diaľkové ovládanie z

    Ovládače a zariadenia Bluetooth. Ak sa zdá, že diaľkové ovládanie nereaguje, vyskúšajte tieto tipy na riešenie problémov s diaľkovým ovládačom Fire Stick.

    Ako spárujem diaľkové ovládanie Fire Stick s Roku TV?

    Po spárovaní diaľkového ovládača Fire Stick s Fire TV Stick prejdite na Settings > Equipment Control a nastavte ho naAutomatic na ovládanie napájania a hlasitosti na vašom Roku TV. Ak chcete použiť tlačidlo Domov na diaľkovom ovládači Fire Stick na prepnutie na vstup Fire Stick na televízore Roku, povoľte ovládanie HDMI-CEC. Na Fire TV prejdite na Settings > Displej a zvuky a zapnite Ovládanie zariadenia HDMI CEC

Odporúča: