Ako získať prístup k iCloud fotkám z akéhokoľvek zariadenia Apple, Windows alebo Android

Obsah:

Ako získať prístup k iCloud fotkám z akéhokoľvek zariadenia Apple, Windows alebo Android
Ako získať prístup k iCloud fotkám z akéhokoľvek zariadenia Apple, Windows alebo Android
Anonim

Čo vedieť

  • iOS: Zapnite iCloud > klepnutím na Photos > Library. Android: Prejdite na webovú stránku iCloud > klepnite na Photos.
  • Mac: Predvoľby systému > Apple ID > iCloud. V časti Aplikácie na tomto Macu pomocou iCloud vyberte Photos.
  • Windows: Nainštalujte si iCloud pre Windows a nastavte si iCloud Fotky. Otvoriť File Explorer > vybrať iCloud Photos.

Tento článok vysvetľuje, ako získať prístup k svojej iCloud knižnici fotografií na rôznych zariadeniach vrátane iPhonov a iPadov, počítačov Mac, Windows PC a zariadení so systémom Android. Pokyny platia pre iOS 13 a novší, iPadOS 13 a novší, macOS Big Sur (10.16) a Catalina (10.15), Windows 10 alebo 11 a Android 10.

Pristupujte k iCloud fotografiám zo zariadení iPhone, iPod Touch a iPad

Photos je vynikajúca aplikácia na prezeranie obrázkov alebo vytváranie videopamätí. Je to tiež adresár, z ktorého môžete zdieľať fotografie v e-maile, textovej správe alebo na sociálnych sieťach. Pomocou aplikácie Fotky posielajte obrázky do blízkeho zariadenia Apple pomocou AirDrop alebo ukladajte obrázky do iných cloudových služieb, ako sú Dropbox a Disk Google.

V aplikácii Fotky klepnite na fotku, klepnite na ikonu Share a potom klepnite na Uložiť do súborov. Obrázok si môžete uložiť do ľubovoľnej služby, ktorú ste si nastavili v aplikácii Súbory, ako je napríklad iCloud Drive alebo Disk Google, alebo vo svojom zariadení.

Pred použitím iCloud Photos na svojom iOS alebo iPadOS zariadení si musíte zapnúť iCloud Photo Library: Vyberte Settings > klepnite na svoje meno > iCloud> Fotografie . Potom vykonajte nasledujúce kroky, aby ste získali prístup k svojim fotkám:

  1. Na svojom zariadení so systémom iOS klepnite na Fotky.
  2. Vybrať Library.
  3. Na paneli možností klepnite na Roky, Mesiace alebo Dni pre zobrazenie obrázkov do tohto obdobia alebo vyberte Všetky fotky.

    Image
    Image

V iPadOS môžete súčasne prezerať aplikácie Súbory a Fotografie v rozdelenom zobrazení a presúvať obrázky z jednej aplikácie do druhej.

Prístup k iCloud Fotkám na Macu

Podobne ako v systémoch iOS a iPadOS, aplikácia Fotky v systéme macOS predstavuje najrýchlejší spôsob prezerania fotografií v aplikácii iCloud Fotky. Obrázky sú v zbierkach a môžete si tam pozrieť spomienky vytvorené z obrázkov a videí.

Obrázky z aplikácie Fotky môžete presúvať do ľubovoľného priečinka na Macu. Fotografie môžete vložiť aj do iných aplikácií, ako je Microsoft Word alebo Apple Pages.

Ak nevidíte svoje obrázky iCloud Fotky v aplikácii Fotky na Macu, možno budete musieť túto funkciu zapnúť. Ak to chcete urobiť, vykonajte tieto kroky:

  1. Vyberte ikonu Apple a potom vyberte Predvoľby systému.

    Image
    Image
  2. Vybrať Apple ID.

    Image
    Image
  3. V ľavom paneli vyberte iCloud. Potom v časti Aplikácie na tomto Macu pomocou iCloud vyberte Photos.

    Image
    Image
  4. Môže sa zobraziť výzva na prihlásenie do účtu iCloud. Môže sa zobraziť aj výzva na overenie nastavení iCloud.
  5. Vyberte aplikáciu Photos a vyberte Library alebo konkrétny album v ľavom paneli, aby ste získali prístup k svojim obrázkom.

Prístup k iCloud fotografiám zo systému Windows

Ak chcete pristupovať k iCloud Fotkám zo zariadenia so systémom Windows, musíte si najprv stiahnuť a nainštalovať iCloud pre Windows do počítača. Ďalej si na svojom zariadení so systémom Windows 10 alebo 11 nastavíte iCloud Fotky:

  1. Otvorte iCloud pre Windows.
  2. Vedľa Photos vyberte Options.
  3. Vyberte iCloud Photo Library a potom vyberte Hotovo.
  4. Vybrať Použiť.

Ak chcete získať prístup k svojim fotkám v iCloud Photos pre Windows 10 a 11, otvorte File Explorer a vyberte iCloud Photos. V podokne podrobností systém Windows rozdeľuje fotografie iCloud do troch kategórií:

  • Na stiahnutie: Toto sú fotky, ktoré ste nasnímali na svojom iPhone alebo iPade. Tieto súbory by sa mali automaticky stiahnuť do vášho počítača.
  • Nahrávanie: Odtiaľto môžete nahrávať fotografie do svojich zariadení Apple.
  • Shared: Tento priečinok vám poskytuje prístup ku všetkým zdieľaným fotoalbumom dostupným v iCloude.
Image
Image

Prístup k iCloud fotkám z Androidu

Spoločnosť Apple ponúka verziu určitých aplikácií iCloud pre Android v prehliadači. Funguje podobne ako iOS alebo iPadOS s menším počtom možností. Fotografie môžete napríklad zdieľať iba e-mailom alebo skopírovaním odkazu.

Aplikácie Fotky, Poznámky, Nájsť môj iPhone a Pripomienky sú dostupné v mobilnom prehliadači Android.

Ak chcete získať prístup k iCloud Fotkám na zariadení s Androidom, otvorte prehliadač a prejdite na icloud.com. Po zobrazení výzvy sa prihláste do iCloud a potom klepnite na Photos.

Prístup k iCloud fotografiám z webového prehliadača

Ak si nechcete nastaviť iCloud na svojom zariadení alebo používate zariadenie niekoho iného (vrátane zariadenia Chromebook), vaša knižnica iCloud Fotky je prístupná z webového prehliadača. Ak chcete pristupovať k svojim fotkám z prehliadača, vykonajte tieto kroky:

  1. Vo webovom prehliadači prejdite na www.icloud.com.
  2. Prihláste sa do svojho účtu iCloud.
  3. Vybrať Fotky.

    Image
    Image

Odtiaľto si môžete prezerať svoje fotografie a videá iCloud online. Fotografie môžete nahrať aj výberom ikony Nahrať, ktorá vyzerá ako šípka nahor smerujúca do oblaku.

FAQ

    Ak vykonám zmenu na jednej iCloud fotografii na svojom zariadení, zobrazí sa rovnaká zmena aj na mojich ostatných zariadeniach?

    Keď zmeníte akúkoľvek fotku v iCloude, ako je napríklad orezanie alebo použitie iných nástrojov na úpravu, zmena sa automaticky zosynchronizuje so všetkými vašimi zariadeniami pripojenými k iCloudu. Podobne, ak urobíte novú fotografiu alebo odstránite starú, táto akcia sa vzťahuje na všetky vaše zariadenia pripojené k iCloudu.

    Ako získam prístup k iCloud Fotkám na svojom Apple TV?

    Ak chcete zobraziť fotografie iCloud na Apple TV, prejdite na Nastavenia > Používatelia a účty > zadajte názov účtu > zapniteiCloud Photos . Potom na Apple TV otvorte aplikáciu Photos a vyberte Library.

Odporúča: