Ako vypnúť režim Nerušiť v systéme Android

Obsah:

Ako vypnúť režim Nerušiť v systéme Android
Ako vypnúť režim Nerušiť v systéme Android
Anonim

Čo by ste mali vedieť

  • Potiahnutím nadol z domovskej obrazovky systému Android otvorte Upozornenia.
  • Klepnite na skratku Nerušiť v hornej časti Centra upozornení.

Režim Nerušiť v systéme Android môže pomôcť s rozptýlením, ale zastaví aj niektoré textové správy, prichádzajúce hovory a iné upozornenia. Tu je návod, ako vypnúť režim bez vyrušení a zabezpečiť, aby upozornenia fungovali normálne.

Ako vypnúť režim Nerušiť v systéme Android

Na vypnutie režimu Nerušiť môžete použiť Centrum upozornení alebo aplikáciu Nastavenia.

Ako vypnúť režim Nerušiť v Centre upozornení

Táto metóda vypne režim Nerušiť v Centre upozornení systému Android. Je to rýchle, jednoduché a vo väčšine situácií najlepšia možnosť.

Potiahnutím nadol z domovskej obrazovky Androidu zobrazíte Centrum upozornení. Pokračujte v posúvaní, kým Centrum upozornení nezaplní displej telefónu, a potom klepnutím na Nerušiť v hornej časti obrazovky funkciu vypnite.

Image
Image

Ako vypnúť režim Nerušiť v nastaveniach

Táto metóda vyžaduje niekoľko ďalších krokov, ale keďže sa ponorí do ponuky Nastavenia, poskytuje prístup k širšej škále nastavení režimu Nerušiť.

  1. Potiahnutím prstom nahor z domovskej obrazovky systému Android otvorte Zásuvku aplikácií.
  2. Klepnite na Nastavenia.

  3. Vybrať Upozornenia.

    Image
    Image
  4. Posuňte sa nadol na Všeobecné a potom klepnite na Nerušiť.
  5. Klepnite na Vypnúť.

    Image
    Image

Prečo vypnúť Nerušiť?

Vyššie uvedené metódy vypnú režim bez vyrušení.

Môžete však zistiť, že režim Nerušiť je zapnutý, aj keď ste ho predtým vypli. Môže sa to stať, keď je naplánované automatické zapnutie režimu Nerušiť.

Ak chcete tento problém vyriešiť, otvorte nastavenia Plány v ponuke nastavení režimu Nerušiť (rovnako ako na vypnutie funkcie). Zobrazí sa zoznam aktuálne aktívnych plánov. Ak chcete plány zapnúť alebo vypnúť, začiarknite alebo zrušte začiarknutie políčok vedľa každého z nich. Ak chcete zmeniť spôsob fungovania plánu, klepnite na ikonu ozubeného kolieska.

Image
Image

Upozorňujeme, že plány je možné vytvárať nielen pre konkrétne časy a dátumy, ale aj pre udalosti vo vašom kalendári. Niektoré telefóny s Androidom majú dokonca plány, ktoré zapínajú režim Nerušiť pri hraní alebo šoférovaní.

Prečo v Centre upozornení chýba režim Nerušiť?

Táto príručka obsahuje pokyny na vypnutie režimu Nerušiť z Centra upozornení. Možno však zistíte, že táto metóda nefunguje, pretože chýba možnosť Nerušiť.

Ponuka Rýchle nastavenia systému Android, ktorá je súčasťou Centra upozornení a zobrazuje možnosť Nerušiť, umožňuje prispôsobenie. Je možné, že možnosť Nerušiť bola odstránená z ponuky Rýchle nastavenia.

Náš základ pre rýchle nastavenia systému Android vysvetľuje, ako zmeniť ponuku rýchlych nastavení, aby bol režim Nerušiť dostupný, keď otvoríte Centrum upozornení.

Môžem natrvalo vypnúť režim Nerušiť?

Režim bez vyrušení nie je možné úplne odstrániť, no väčšinu jeho funkcií možno deaktivovať.

Postupujte podľa pokynov v časti „Ako vypnúť režim Nerušiť v nastaveniach“vyššie. Po dokončení klepnite na Plány a vypnite všetky zobrazené plány. Potom zmeňte ponuku Rýchle nastavenia systému Android tak, aby ste z možností odstránili režim Nerušiť.

Režim Nerušiť zostane, ale nezapne sa automaticky a nebude viditeľný v ponuke Rýchle nastavenia. Táto funkcia zostane vypnutá, kým ju znova nezapnete v Nastaveniach.

FAQ

    Čo robí režim Nerušiť v systéme Android?

    Režim Nerušiť v systéme Android pozastaví všetky alebo väčšinu upozornení počas určeného obdobia. Môžete urobiť výnimky pre konkrétne aplikácie alebo volajúcich.

    Ako zapnem režim Nerušiť na svojom Samsungu?

    Ak chcete povoliť režim Nerušiť na zariadeniach Samsung, potiahnite prstom nadol a zobrazte svoje rýchle nastavenia. Ak nevidíte ikonu Nerušiť, potiahnutím doľava prejdite na druhú obrazovku a potom na ňu klepnite. Dlhým stlačením tlačidla Nerušiť zmeníte jeho nastavenia.

    Ako vložím kontakt do režimu Nerušiť v systéme Android?

    Ak chcete stlmiť prichádzajúce správy, prejdite do aplikácie Správy, otvorte konverzáciu s danou osobou a klepnite na tri bodky > Stlmiť upozornenia. Ak chcete stlmiť hovory, vyberte kontakt v aplikácii Telefón a potom klepnite na tri bodky > Smerovať do hlasovej schránky.

Odporúča: